מה להחליט?

מה להחליט?

תמיד הייתי טובה במתמטיקה ואני מתלבטת מה ללמוד כלכלה או מדעי המחשב. נרשמתי לשתי האופציות- אבל צריך להחליט אוטוטו מתחילים הלימודים... מה לעשות???? אל תגידו לי לשלב את שניהם-זה לא אופציה מבחינתי. צריך להחליט ודי.... מה הייתם עושים במקומי? עצות ועידוד יתקבלו בברכה

לסטודנטית

הי דבר ראשון קבלי עידוד- הגעת למקום הנכון להתלבט בו שנית, האם תוכלי לספר קצת על עצמך? ואיך היית רוצה שתראה עבודתך העתידית? אילו יכולת לדמיין- מה היית רוצה שיהיה בה? אפרת

תשובה

כפי שכבר ציינתי אני מאוד אוהבת מתמטיקה וחייבת מקצוע שקשור למספרים ולחשיבה. אני חייבת עבודה שמפעילה את הראש- לכן הגעתי לכלכלה ולמדעי המחשב... (לאחר ששללתי עשרות תארים וביניהם גם הנדסה) השאלה היא באמת איך נראה סדר יום של כלכלן/ מתכנת... תוכלי לפרט לי איך נראת העבודה- מה עושים ת'כלס?

ספרית מקצועות

אנא גילשי לאתר יורם לספרית המקצועות יש שם תיאור של המקצועות האלו אני ממליצה לך לדבר עם אנשים שעוסקים בתחום וגם ללכת למשרד עם מישהו לראות איך נראה יום עבודה מראה עינים נותן להכיר את הדברים מקרוב מצורף לינק לתיאור כלכלן בספרית המקצועות http://yoram.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=wa/index&branch=5&prof=34

למעלה