מה לדעתכם...

shaiezra

New member
מה לדעתכם...

הפרק הכי פחות מצחיק של סאות'פארק עד עכשיו...? לדעתי זה 707Red Man's Greed פשוט פרק חלש... מידי פעם העלה גיחוך.. לא יותר... רוצה לדעת סתם מעניין...

sheff2k1

New member
אני דווקא מאד אוהב את הרפק הזה

כל הרעיון הסאטירי שם היה ממממממש חזק לפי דעתי, בעיקר עם ה"תרופה" של מעמד הביניים הלבן.....גדול..חוץ מזה הקטע עם הסינים וSARS היה קורע. לגבי הפרק החלש..זה צריך להיות משהו משתי העונות הראשונות...או אולי הפרק האחרון עם טום קרוז

richter

New member
אחלה רפק באמת

ולמה דווקא משתי העונות הראשונות? הפרק של פיפ היה לא משהו

shaiezra

New member
סבבה הדעה שלך...

אני אישית לא אהבתי לא משנה... נו? מה לא אהבתם?

richter

New member
כתבתי..

הרפק של פיפ לא חשבתי בינתיים על רפק פחות טוב ממנו

AmitNHB

New member
רפק מתחת לממוצע אבל רחוק מלהיות הכי

חלש. היו רפקים הרבה יותר חלשים. JEWBELIEE MR. Hanckey chrismas Classics Osama Bin Laden has farty pants The Terrance and Phillips Trailer Krazy Cripples It's Chrismas in Canada The Passion of the jew Stupid Spiloed Whore playset Wing Follow The edge Trapped in the closet והרפק הכי חלש לדעתי, בהפרש עצום... PIP !!!

sheff2k1

New member
אני היחיד שחושב שפרק הטריילר ענק?

ולא בגלל הראסל קרואו הזה, אלא בגלל הילדים..

ה-2 פרקים הכי גרועים

כבר כתבו פה... הפרק על פיפ, זה היה פשוט דפוק! ברמות! שלא ניתן לאתר... והפרק האחרון עם טום קרוז לא יוצא מהארון... טיפ טיפה טיפונת מצחיק, וזהו! פרק עלוב... 2 נפילות ענקיות של היוצרים... יש הרבה פרקים בינונים, אבל אלה פשוט דפוקים...

כרמל 1

New member
לדעתי הפרק האחרון היה פרק מעולה

I dunno what you guys are talking about, that was sweet.

מה שהיה מצחיק בפרק הזה

זה שהאמריקאים חיכו המון זמן לגלות מי האבא של אריק, ואז דפקו אותם עם הספיישל הזה... בגלל זה הפרק מצחיק... חחח

למעלה