מה לדעתכם!?

מה לדעתכם!?

[שאלתי גם בפורום בנות]... לפני שנה בערך, חברי שלי ואני הינו ביחד בכינרת.. מאז נפרדנוו, ועכשיו אנחנו בערך בקשר פתוח או משהו.. היום הוא נוסע לכינרת-לאותו מקום, עם חברים שלו.. לדעתכם הוא יעלה זכרונות וכאלה, או שזה רק קטע של בנות?
אני שואלת כי לפני כמה ימים...הוא עבר באיזשהו רחוב שפעם חיפשנו ביחד, ושלח לי הודעה שהוא ברחוב הזה-ושהוא נזכר בי

omer87

New member
הוא בטוח יזכר בך.....

אבל לא דווקא מהסיבות שאת רוצה
אלא מהסיבה שהייתם ביחד באותו מקום והוא פשוט נזכר חחח

light angel

New member
אם הייתם יחד, ונהניתם,

ועשיתם דברים מיוחדים (או לפחות מרגשים)- הוא בטוח ייזכר. אולי לבנים אין רגשות מי יודע מה מפותחים, וגם לא איזו חוש לנוסטלגיה, אבל לפחות זיכרון יש להם...
מה שכן, לא בטוח עד כמה זה ישפיע עליו, הזיכרון הזה. תלוי עד כמה את חשובה לו וכמה הוא מתגעגע אלייך, אני מניחה.

השאלה עד כמה זה יזיז לו....

כאילו, או שהוא יחשוב.."יה היתי פה גם שנה שעבברה והיה לי סבבה" או שהוא ייזכר "פאק היתי פה עם אנה שנה שעברה, איזה מעולה היה...חבל שהיא לא פה"...[אשליות
]

10GaZ

New member
עם כל זכרון יש רגשות

תלוי עד כמה חוויתי זה היה לכם. אני מאמין שזה היה חוויתי והוא יגיד לעצמו "וואי.. היה אז ממש כיף עם אנה.." חבל שהיא לא פה זה כבר תלוי מה הוא מרגיש כלפיך עכשיו :) אתמול, למשל, נסעתי במאזדה 3 (סוג של אוטו..) יחד עם חבר שלי ואמרתי לו "באנה, הפעם האחרונה שנסעתי במאזדה 3 היה איתה...". ואז יש לך פלאשבקים. האמת שבמקרה הזה בגלל שזה לא היה כל כך חוויתי לנסוע איתה במאזדה 3, זה לא זכרון מי יודע מה נוסטלגי. תיהי בטוחה, שאם הוא "התאמץ" ושלח SMS, הוא כנראה נזכר בך ובחוויות טובות מאז. לא בטוח שתקבלי ממנו SMS מהכנרת, אבל בטוח שזכרונות ורגשות, יהיו לו.

nettus

New member
אני מניחה שהוא יעלה נוסטלגיות

ואולי חיוך יעלה לו על הספתיים, על זה שהיה לו כיף

למעלה