מה לדעתכם

giulietta

New member
מה לדעתכם

אפשר לתת שי לבר מצווה (חוץ מצ´ק)? מה הנוער בגיל הזה אוהב היום? ג´ול
("נער/ה הייתי וגם זקנתי...")

חוץ מצ´ק ?

מזומן כמובן... זה כמובן תלוי בתחום ההתענינות של אותו נער - ספר, משהו שקשור למחשב, דיסק של מוסיקה (אם או בלי אביב גפן), בובה בגודל טבעי של יעל בר זוהר ועוד כהנה וכהנה...

giulietta

New member
../images/Emo13.gif

יעל בר זוהר? הוא בקושי יגיע לה לפופיק ... (טוב, אני יודעת מה תגיד
)...

אני לא ממש יודעת אבל אני כן יודעת ש

שהנוער היום לא מסתפק במשהו צנוע וקטן יש להם היום דרישות שחבל"ז. ויש שמעדיפים טיול לחו"ל או כל מיני דברים שעולים הרבה כסף.

צריך לשאול את פי הנער......

או את הוריו כמובן..... וכמובן שזה גם תלוי בקרבה, חבר רחוק או קרבה משפחתית.... אגב, הסכנה בלשאול את פי הנער..... שהוא יזרוק משהו לאויר שהרבה יותר יקר ממה שתכננת להשקיע.....

giulietta

New member
הקירבה -

ידידותית, שכנים. כל בני משפחתי מתעתדים להשתתף בשמחה (הילדים חברים). ההורים אומרים שהוא אוהב להרכיב דגמי מטוסים, זה הטריפ שלו... חשבתי לחפש משהו מכובד בתחום או ללכת על כיוון אחר. מכל מקום, אין לי מושג אם זה מקובל לתת מתנות ולא רק כסף...

קרמבובת

New member
לרוב החבר´ה בגיל הזה..

מאד חשוב איך הם ניראים.. לכי לחנות דיזל או לי קופר או קסטרו-מן (מייקי ייתן לך עוד שמות חחח) ותקני לו איזה שתי חולצות..הוא ינשק לך תידיים
גוד מורנינג גולייטה
קרמבו

השאלה היא גם.......

היכן עושים את הבר מצווה, מה המצב הכלכלי של המשפחה (האם הכסף יגיע לילד או ההורים לוקחים את הכסף על מנת לכסות את הארוע...) היום מקובל להביא כסף, אבל יש מקרים כמו למשל בבר מצווה של האחיין שלי העדפתי לקחת אותו ליום כיף ושיבחר לעצמו את המתנה.... כך הוא מקבל משהו אישי ממני וזאת מזכרת ולא כסף שמתמוסס עם כל השאר....

giulietta

New member
אז זהו

שכסף לא חסר להם (זה השכנים האלה עם הכלב, שנוסעים כל חודשיים לחו"ל ומשאירים אותי בייבי סיטר
)...והכסף סתם ייבלע ויהיה חסר משמעות.

נעמי 1

New member
גול´ .... זה הזמן...

להחזיר להם את המתנות הקבועות חחחחחחחחחחחח כן, אני יודעת שתגידי שאני רעההההההההה

sahr12

New member
אם הייתי עושה בר מצווה היום...

הייתי מבקש שיזמינו לי נערת ליווי.......חחחחחחח

סער אפרופו נערת לווי חייבת לשאול

משהו, אתמול שאלתי את מייקי ולא קבלתי תשובה, איך זה יכול להיות שקושרים גבר מענגים אותו והוא לא גומר?? את זה הציע מייקי אתמול לליהי לעשות להוא שאיכזב אותה, אולי אתה יודע את התשובה איך עושים את זה??

פשוט מאד...

עושים לו את הקשירה על אבר המין... חחחחחחחחחחחחחחח... בסוף הוא גומר ביריקה.....

sahr12

New member
דוחפים ........

לחור של הבולבול קיסם...........חחחחחחחחחחח

קיסמים קשירות שיו אתם ממש SM

חזק פנטום וסער, תגידו אתם מנוסים?
הרגתם אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה