מה לדעתכם...

A t z a

New member
מה לדעתכם...../images/Emo80.gif

צריך להיות הסינגל הבא שאיגי תוציא?... למי שיש לו את הדיסק\מכיר את השירים בדרך מאוד לא חוקית
-איזה מהשירים בדיסק הוא המתאים ביותר להיות הסינגל הבא לדעתכם? למי שאין את הדיסק\לא מכיר את השירים בדרך מאוד לא חוקית
-לדעתכם זאת צריכה להיות בלדה(תאת"נ) או שאולי דווקא שיר רוקי(בובות)? וגם- קליפ או לא?
ההודעה ואני נודה לכם אם תגיבו ולא תייבשו אותי כמו שאתם מאוד מאוד אוהבים לעשות,תודה

מתלוצץ

New member
אז

נראה לי שסינגל הבא צריך להיות ``להתעטף בעצב לכבודך``. וגם צריך להיות קליפ. נראה לי שרק כאן אנשים יכולים להוציא שיר ולא לצלם קליפ. במקומות אחרים שיר קודם כול יוצא לטלוויזיה עם קליפ ורק אח``כ לרדיו.

A t z a

New member
מסכימה איתך לגמרי../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

להתעטף+קליפ
וזהו.

A t z a

New member
אה ו../images/Emo80.gif

האמת שזה נשמע לי טוב יותר להוציא קליפ ואז לרדיו,כמו שאמרת... אבל אני לא יודעת במה זה תלוי

מתלוצץ

New member
יכול להיות גם בהחלטתה

אבל אם נחשוב טוב, בנאדם שנמא בבית ,נראה לי, לא שומע רדיו, יש טלוויזיה. אני בעצמי לא מכיר אנשים שאוהבים רדיו יותר מטלוויזיה. את בעצמך , דנה, שומעת הרבה רדיו. אז לפי דעתי לעשות קליפ יותר טוב מסתם להוציא שיר לרדיו. ועוד, אני קורא קליפ לחלק מהופעה. לפי לדעתי, זמר משפיל את עצמו לפני כולם.

A t z a

New member
למה לא?../images/Emo80.gif

קליפ מתוך הופעה זה גם קליפ ראוי לדעתי...לפעמים אפילו שווה יותר... בכל מקרה אני רואה ששנינו מסכימים שצריך להיות קליפ כי זה מקדם את השיר הרבה יותר,וכמו שאמרת וצדקת-לא כולם שומעים רדיו... בכל מקרה אני מקווה שכשאיגי תוציא את הסינגל הבא,הפלייליסט של גלגלצ לא יהיה כ"כ נוקשה כמו שהבטיחו.

A t z a

New member
לפי מה שהיא אמרה בראיונות../images/Emo80.gif

אז יש אפשרות לדעתי שכן... אני מקווה

מתלוצץ

New member
היא חייבת

למרות שהיא מוכשרת, כמעט רוב הישראלים לא הכירו את שיריה. לא מגיע לה לדעוך ככה סתם. ואם היא מוציאה סינגל האחרון, היא מוכרחת להשקיע בהכל. להשקיע הרבה. ככה שיכירו אותה בגדול. לא סתם קליפ מטושטש או חלק מהופעה. אולי בשביל המעריצים זה סביר,אך לכל השאר זה לא אומר כלום. צריך להיות משהו הורס שעושה רושם בכל אחד.

A t z a

New member
מה עוד כבר אפשר?...../images/Emo80.gif

זאת אומרת... חוץ מקליפ,שיר ברדיו...מה עוד אפשר?

מתלוצץ

New member
לצאת להפגין ברחובות :)

ואם כבר שיר ברדיו אז לא רשת ת` שנקלט בצפון הרחוק של הארץ. ואם כבר קליפ, אז כמו שאמרתי , טוב. ניקח לדוגמא את רוני ``סופרסטארית``, בעצמי אני לא אוהב אותה, אבל קליפים שלה הם מצוינים. לא רוצה להעליב אף אחד, אבל רוצה לומר את זה. מה הוציאה איגי ל``משחקת עם בובות``, לדעתי, לא משהו טוב. הופעה באיזשהו מועדון שמוצף בעשן של סיגריות, בגלל זה עייניה דומעות. קשה לשיר במצב כזה. וכשאח``כ מצלמים את זה, אז כל דבר מסולף ע``י, התוצבה מוכרת.

A t z a

New member
העיניים שלה דומעות../images/Emo12.gif?../images/Emo80.gif

מפתאום
? היא נראתה שם מעולה ובכלל לא דומעת... גם לדעתי הקליפ היה לא טוב...בכלל,ערכו אותו מזעזע בערוץ...לא כיף להסתכל בגלל כל ההבזקים,זה מפריע בעין... אבל היא עצמה נתנה הופעה מאוד טובה ונראתה מעולה! את הקליפ שעשו לתאת"נ מאוד אהבתי...הוא היה גם פשוט וגם מתאים לשיר... שתדע לך,שדווקא הקליפ הזה קיבל ביקורת טובה בכל האתרים ששמו את הקליפ...(וואלה וואי נט וכו')...וגם לדעתי זאת הייתה אחת היציאות הטובות של אסף לבני שבדרך כלל לא עושה קליפים ממש יפים
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהסינגל הבא יקבל קליפ ראוי ומושקע ויכנס לפלייליסטים...

מתלוצץ

New member
לא אמרתי

שהוא לא יפה. הוא מאוד יפה ומוצלח. תאת``נ הוא השיר האהוב עלי. תחשבי, בגלל השיר ובגלל הקליפ קניתי את האלבום ``מסתובבים`` ואח``כ את שלושת אלבומיה הראשונים. אז את יכולה לראות איך זה השפיע עלי.

Ronushnush

New member
היי. זה גם תלוי בנו...

פעם הבאה שאיגי תשחרר סינגל לרדיו כולם מצביעים ומלא!!! כי אם לא אנחנו מי יצביע?! ואחרי שהיא תעלה למקום סביר ותושמע הרבה, אחרים יכירו אותה ויצביעו בעצמם. |:

מתלוצץ

New member
מסכים

אבל עם דול פרטון הצבעתי כל יום המון פעם. מאוד נמאס כל פעם לכתוב את כתובת וכל השאר. זה לא עזר. מאוד התייאשתי.

A t z a

New member
תחשוב כמה אני התייאשתי...../images/Emo80.gif

אני חושבת שאנחנו צריכים לחרוש על ההצבעות!!! יש לנו את האפשרות לגרום לסינגלים להצליח וחלק פה פשוט לא עושים כלום בשביל זה... אני כבר מאז תאת"נ טוחנת פה לכולם ת'שכל על ההצבעות ובסוף כלום לא קורה... אבל אל תדאג,בסינגל הבא אני כבר מבטיחה לעשות מספיק בעצמי

למעלה