מה לדעתכם

מה לדעתכם../images/Emo35.gif

הדיסק החדש- יהיה טוב או פחות טוב מהדיסק הנוכחי? לפי דעתי יהיה ממש קשה להתעלות על הדיסק הראשון, נקווה שיצליחו...

ShAnTi17

New member
אמממ ...

זה באמת די קשה להגיד את זה בלי לשמוע את הדיסק השני אבל בכל מקרה אני גם לא חושב שהשני יהיה יותר טוב מהראשון!

nawa

New member
לדעתי הוא דווקא...

יגיע לאותה רמה של הדיסק הראשון !

the iron fairy1

New member
אני חושבת..

שהדיסק יהיה ברמה טובה.. כי בכל זאת זה השוטים עושים.. ואי אפשר להשוות בין שני דיסקים.. כי כל דיסק זה משהו אחר.. ובכל דיסק הם כותבים על משהו אחר.. אבל חוץ מזה.. לא יודעת נורא אהבתי תדיסק הראשון.. אני לא חושבת שיהיה אפשר לעלות אליו ברמה.. אולי להגיע אליו :) למרות שבהופעה אצלנו הם עשו איזה 3 שירים משם.. ואנשים.. אלה היו שירים מצוינים !!!!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאני גם חושבת כמוך...

הדיסק הראשון ממש טוב..ואני דיי בטוחה שהחדש לא יהיה טוב כמוהו..אבל בכל זאת הוא יהיה טוב..זה השוטים(כאילו דהה?)

פ ו ס ט י

New member
כאילו שיו כזה?!

ממממ למה לשלול ישר?! חכו תשמעו את הדיסק החדש! אל תגידו לפני... בלי ששמעתם אבל אם כבר... אז נכון שהדיסק הראשון ממש טוב, אבל זה לא אומר שהשני יהיה פחות טוב ממנו... מי שבר את הלק?! לא אני

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחח נראה לי תהיה

לך טראומה מהלק לכל החיים... יאאאאאאאא ברית צץ רעיון במוחי
חחח הנורה פה הייתה ממש דרושה.. בקיצור נלך ליועצת..ותספרי לה ששברת תלק ואת לא יודעת איך לספר את זה לאמא שלך..כי זה לק שעבר בירושה מהסבתא שלה..והיא תקח את זה נורא קשה..ואת מפחדת מהתגובה שלה(?)

פ ו ס ט י

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא רוצה להגיד ליועצת.. היא תגלה לאמא שאני שברתי :( ששששששששש אל תגלי לאף אחד נווווו!!!! חחח אני הכל היום מחקה את עדי מחקה את אבא שלי וזה ממש מצחיק...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo6.gifחחחח טיפשה!

ממממ.... נלך ליועצת נגיד לה שאני מפחדת ממשחות ואת מחלזונות

פ ו ס ט י

New member
איכסססססססססס מה עדי עשתה היוםםםם

היא לקחה פתק וציירה על זה חילזון.. ואמרה לי להרים את הנעל ושמה מתחתיה ועכשיו שאני חושבת על זה.... סיפרתי לך את זה כבר
פחחחחחחחחחחח

לא רוצה להשמע כמו איזה שבלול

אבל נראה לי עדיף שאת השיחות האלה תנהלו באי סי קיו, מסנג'ר יונות דואר או לא יודע כי גם ככה רק אתן מבינות ולא יודע אם זה כל כך במקום.. או שלפחות תמתנו את זה קצת... דעתי. יום טוב

booly16

New member
מה התעצבנת!?

כולה אמר מש'ו תרגעי..! קחי רגיעון... אפילו מורפיום! יאללה חזרה לעבודה!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifטוב אז ככה..

פתאום נראה לי שהאלבום השני יהיה אפילו יותר טוב מהראשון.. אחרי ששמעתי כמה פעמים חלק מהשירים שיהיו שם..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחמודים אתם:)

חחח..ממ...בגלל ששמעתי תשירים..והם ממש ממש ממש טובים! אי אפשר להחליט מי יותר טובים..החדשים או הישנים..כי את כולם ממש אהבתי.. ואז הגעתי למסקנה..שאין מה לדאוג..אין מצב שהאלבון החדש יהיה פחות טוב מהראשון..אז הוא בטח יהיה יותר טוב! אני מקווה שאני צודקת

Kremboim

New member
../images/Emo35.gifאני כותב פה מהבצפר השכונה שלי:)

מה השמות של השירים ?אם את יודעת

למעלה