מה לדעתכם קרה...

גלבטרון

New member
מה לדעתכם קרה...

מאז סיום ההרצה הראשונה של הסידרה ב-AXN הפורום החל להיות דיי שקט וחבל ולכן עלה במוחי רעיון למשהו נחמד שאשמח אם תקחו בו חלק. כידוע רק למס' מאוד מצומצם של פרקים הייתה ממש המשכיות ישירה בין פרק לפרק. לעיתים הפרק היה מתחיל כאשר חור התולעת נפתח והגולשים בדיוק מגיעים לעולם החדש שבו עוסק הפרק ולעיתים אנו רואים את השניות האחרונות של הגולשים בעולם כלשהו ואז עוברים לעולם הבא. השאלה שלי... איזו הרפתקאה עברו הגולשים שלנו באותם עולמות לא ניראים? לדוגמא מה עבר על הגולשים שלנו לאחר שהם גילו בסוף פרק 2 שהם לא הגיעו הביתה ועד להגעתם לפרק עולם הצרעכביש (בפרק "קיץ של אהבה")? או כיצד נחלצו הגולשים שלנו מעולם הקניבלים שאליו הם נקלעו בסוף הפרק "המגפה"? או איזה הרפתקאות חוו הגולשים שלנו ב-6 החודשים החסרים שבין סוף עונה 2 לתחילת עונה 3? או מה קרה בין קווין למגי ב-3 וחצי החודשים ו-10 העולמות שבהם הם בילו יחד בין עונה 3 ל-4? ומנגד.... מה לדעתכם התרחש על עולם מסויים לאחר שהגולשים הפריעו למהלך התקין של החברה שם ועזבו? לדוגמא, עד כמה באמת הצליח הנאום של רמי לשנות את החברה שבעולם "קליפורניה רייך"? או איך החברה של העולם בפרק "גלישה וירטואלית" תתפקד ללא היכולת של טכנולוגית המציאות המדומה? או בעולם השלישי שבפרק "אלים חדשים עבור ישנים" כיצד השפיע הנאנו-וירוס על האוכלוסיה? האם חלק כן בחרו לשתות אותו? ואם כן הם משמעות הדבר שגורל העולם השלישי יהיה זהה לגורל העולם השני שבפרק? מכייון שתשובות לשאלות הללו לא נענו בסידרה וגם לא יענו בעתיד הכל תלוי בדימיון שלכם.

אה ובפרק הזה שהם היו צריכים להיות

ערומים

גלבטרון

New member
זה היה פרק למבוגרים בלבד ../images/Emo8.gif

בכל מקרה, אני שהפורום התחיל לגווע ובאמת חבל. מאז שהסידרה התחילה את שידוריה הפורום הזה היה שוקק חיים, אם דיונים על כל פרק, ממש היה כיף. אולי אני אתחיל אם מחשבות משלי ואחרים יצטרפו אחר כך... בעולם "אמריקה רייך" לא נראה לי שהשתנה דבר. אכן הנאום של רמי היה חזק, במיוחד עם החצי אדי/חצי אישה שהוא הראה לגבי המסך אבל בגלל שהם לקחו אותה עימם לעולם אחר אין שום הוכחות שזה נכון. אנשים יוכלו להאמין לדבריו של רמי או לא וע"פ מראה החברה בעולם זה לא נראה לי שהגזענות נעלמה או נחלשה בהרבה אם בכלל. בנוגע לחור התולעת החדש שהגולשים משתמשים בעונות 4 ו-5... הסיבה לשינוי האנימציה של חור התולעת הייתה תקציבית, SCI FI רצו לחסוך במעט על האנימציה (שעלתה בזמנו הרבה כסף) ולכן היו פרקים שלא ממש ראינו את המערבולת אלא רק אור כחול והגולשים נעלמים אל/מגיעים מעבר למסך . אך מבחינת עלילה גם צריך להיות הסבר לשינוי ובכן לדעתי, כאשר קווין ומגי הגיעו ל"עולם העתיד" (כדה"א בו ככל הנראה הזמן נע מהר יותר או שהטכנולוגיה התפתחה מוקדם יותר ומהר יותר) קווין כנראה מצא איזו שהיא טכנולוגיה שתעזור לו להגיע לארץ-פריים ושינה את הטיימר ולכן חור התולעת גם כן השתנה. וכמובן יש עוד אבל אולי נשמע גם אחרים בפורום?

זוכרים את העולם עם הגשם החומצי ?

ת'אמת היה פרק משעמם קצת וכל העניין הזה עם הרוחות רפאים. לפי דעתי החלק הכי טוב בפרק היה ה- 2 דקות הראשונות שירד עליהם גשם חומצי. נמאס לראות את מגי עושה עיניים גם לקווין וגם לקולין מה נסגר איתה ? ולמה הם התייאשו מווייד ?? ואיך זה שתמיד יש להם כסף ?? ואיך זה יש להם תמיד בגדים במיטב האופנה של שנות השמונים ?? ואיך זה שהשלט אף פעם לא נשבר להם בנפילות מהמערבולת ?? ויש לי עוד מיליון שאלות ?? אני בינתיים זורם עם הפרקים , אתם מדברים על עונה 4 ו- 5 ואני עדיין רואה את הסדרה פעם ראשונה. והפורום באמת חלש צריך לעשות משהו. בואו נחתים עצומה לעשות מיני סדרה לסגור את הקצוות..האם ניסיתם פעם לחשוב מה היה קורה אם ארתורו היה חי וגם וויד ?? תחשבו על זה.. לא היה לנו את מגי .. אתם מבינים את זה גולשים בזמן בלי מגי... איזה כיף היה יכול להיות.... :)

למעלה