מה לדעתכם זה אומר

מה לדעתכם זה אומר

אני שם לב שאני יותר נמשך לפורומים אחרים, שמתרחשת בהם איזו דרמה. פורומים של זוגיות ומערכות יחסים, אני אוהב גם את שיחות עם אלוהים כי יש שם הרבה וויכוחים והבנות ואי הבנות.. התרחשויות כאלה. ולפורומים מהסוג הזה אני מגיע אחרון אחרון .. שמתי לב שפחות מושך אותי פה, כי פשוט.. הכל בסדר. אין פה בעיות. כולם פה אוהבים שמחים נכונים שלווים זורמים וכך גם אני שאני מגיע לפה. אבל נראה לי שבפורומים האחרים, אני יותר בולט כאוהב וזורם כאשר אני מוקף בניגוד שלי..ובכך גם הביטוי העצמי שלי גודל, ע"י היחסיות הגבוהה יותר. יש היגיון?

rama69

New member
היי, אין לי שם

יש הגיון במה שאתה כותב מכיוון שהיכן שאנו חשים תורמים שם יותר טוב לנו מהנתינה באה קבלה, בפורום זה אנו תורמים האחר לשני מהידע שלנו ולעיתים תומכים במי שזקוק, יתכן וכאן אתה מרגיש פחות יעיל, אני מציעה לך בכל זאת להמשיך להכנס באהבה לפורום, גם אם אנחנו אחרונים, כי תמיד יש משהו חדש שניתן ללמוד, ואולי יבוא יום ותוכל לתרום, בברכת אור המודעות אתי

sovlanit

New member
הכי חשוב

שתהיה מרוצה. ויופי שבעיניך הפורום הזה שלוו ושהכל כאן בסדר. חיים מלאי זרימה,התחדשות,התלהבות ואדרנלין לך...

ניני5

New member
אין לי שם בסדר? אתה בסדר גמור

גם אני כזאת אוהבת ויכוחים והתנגדויות. כשהכל בסדר אין על לדבר.

איל באש

New member
וודאי שיש הגיון../images/Emo23.gif

שם אתה בולט יחיד ומיוחד , כאן אתה לא ! יש כאן עוד אנשים כמוך, שם אתה אחר. תחשוב על זה קצת מהכיוון של האגו שלך. האם חשוב לך להיות יחיד ומיוחד במה שאתה עושה והכין שאתה נמצא ?

מעניין....

למה אנחנו צריכים אקשן...למה אי אפשר לדבר על זה שהכל בסדר...על פילוסופיות..על דברים מהלב. שהכל בסדר זה משאיר לנו מקום לכל כך הרבה דברים יפים.... לדעתי זה מקסים שיש לכם פורום כזה ואני מאוד מקווה שתקבלו אותי בזרועות פתוחות.

אני מאמין שזאת אותה שאלה כמו

למה לא ללכת לסרט קולנוע שבו הכל בסדר והכל תקין ואין בעיות והתמודדויות? זה FUCKING משעמם

sovlanit

New member
אין לי שם בסדר?

תודה על דבריך... חוץ מזה-יש לך המלצה לסרט כזה???

למעלה