מה לדעתכם אומרים שמרנים/דתיים לילדיהם?

Superboi

New member
אגב, ברור שאתה לא הטרול ה"מקורי"

בטח סתם אתאיסט מסכן.

יש גם אפשרות אחרת

בהחלט אנשים חולים ומסכנים, ואם הילד בטעות יגלה מתישהו שהוא אחד מהם... טוב, אז הוא ימשיך להתפלל, ובשלב כלשהו יבין שאין ערך לחייו ויתאבד.

DannyDinn

New member
מסכן וחולה

שטפו לך את המוח כ"כ חזק שנמחקו לך רוב הדיסקים. אני מתאר לעצמי שמתחת תסרוקת הטרול שלך (ורוד או תכלת?) המוח בפנים בגודל של ביצה קטנה ומסביב הוא מוצף באקונומיקה.
איזה מסכן
איזה חולה
רחמנות

mobyboy

New member
טרול "חביב" לפחות תלמד לכתוב בלי שגיאות

זה מביך יותר מאשר הדעות הפרימיטביות שלך

di9010

New member
מה לדעתכם אומרים שמרנים/דתיים לילדיהם?

אז ברחובות הראשיים של ת"א (אבן גבירול, שד' בן-ציון ועוד) , מתנוססים דגלי גאווה בגאון..
הולך לו אבא/אמא עם ילדו ברחוב, הילד שואל מה אלו הדגלים הללו? מה זה הומואים? מה לפי דעתכם יענה ההורה ההומופוב?

זו לא שאלה צינית, זו שאלה רצינית, איך לדעתכם הורים הומופובים מדברים עם ילדיהם הקטנים על נושא הגאווה?

תודה

גנימדס

New member
המגיב מעלי צודק, חלקית

אם ההומוסקסואליות נתפסת בצורה שלילית , אזי הומופוב ״טוב״ לא ירצה לדבר עם הילד שלו על כל כך. אני זוכר שכילד שאלתמ מה זה אמרו לי רק שזה משהו רע וש״תגדל תבין״.

כשהייתי סטודנט עשיתי פר״ח לילד מקסים בן 9. מישהו בכתה שלו קלל חבר שלו וקרא לו הומו.
״אתה יודע מה זה?״ שאלתי את הילד.
״לא״ ענה לי
״הומו זה גבר שאוהב גבר״ הסברתי לו
״וזהו?״הוא התפלא
״כן.זה הכל״
״אז למה זה קללה?״ הילד שאל בשיא התמימות.
כאן אני לא זוכר מה עניתי, משהו על בני אדם שלא תמיד יודעים מה המשמעות של מה שהם אומרים.

סתם נזכרתי בזה...

תודה על שאלתך החשובה,
ברוך הבא!!!

Superboi

New member
ואם כבר

לא ברור לי איך ולמה אתה מותיר תגובות כאלה פה.

גנימדס

New member
אני אוהב את הכינוי הזה

תמיד אהבתי גבורי על...
ולשאלתך:
1. המשפט הראשון בתגובתו (!) נכון בעיני. זה מה שהורים עונים לילדיהם שלא ממש רוצים לענות ״שתגדל-תבין״.... משפט שימושי מאד!!
2. אני מעדיף לצנזר את המינימום, עדיף שישמעו כמה שיותר דיעות , כל עוד אין בהן פגיעה אישית ומכוונת.

חחח... יש בדיחה כזאת

ילד חרדי שואל את אבא שלו, אתה מה זה גיי?

אז האבא, נבוך כולו, מסביר לו על תועבה, משכב זכר ואיך ילדים באים לעולם.

הוא נותן בילד מבט מזרה אימה, שבחיים לא יחשוב ללכת בדרך החוטאים נגד רצון ה'...

הילד מחייך ואומר, אה הבנתי, תודה אבא.

אז אבא, עכשיו תסביר לי מה זה צלמוות?

פורטי40

New member
השאלה היא מה אומרים להם כשהם כבר גדלו ומבינים

ההורים השמרנים אומרים לילד/נער לאחר שהוא כבר שמע על הומואים: אלה עם הדגלים הצבעוניים האלה עושים בושות להורים, ואנחנו מתפללים שלא תהיה אחד מהם. אם הילד הוא סטרייטי, הוא אולי יחשוב כמו הוריו, ואולי יעצב לעצמו דיעה משלו, נאורה יותר.
אבל אם מתברר שהוא כן אחד מהם (ואגב, ה'ה'מלך, אי אפשר לגרום לנער להיות הומו - או שהוא כן או שהוא לא) ושהוא כן הומו, אז הורים שמרנים אבל אוהבים, מבינים אותו ועוזרים לו, בדיוק כמו שהוריי שלי, הדתיים, עליהם השלום, עשו עבורי, ותמכו בי נפשית וריגשית עד סוף ימיהם.
אבל אם הורים אטומים ובורים, הם מגרשים אותו מהבית, ואז הוא מתחיל בדרך של ייסורים , כדי למצוא את דרכו בעולם בלתי תמיכה נפשית וכספית של הוריו האכזריים.

DannyDinn

New member
סביר להניח

שהדוסים והחרדלים לא יסתובבו ברחובות האלה בכלל אלא ישארו בגטו. ואם צריך לצאת מהגטו יכסו את עיני ילדיהם שלא יראו רחמנא לצלן את המראות הקשים.

הדתיים לאומיים יתעלמו עד כמה שאפשר. כשלא תהיה להם ברירה הם או ישקרו ויגידו שהם לא יודעים/סתם קישוטים (במיוחד עם הילד קטן ו"לא מבין") או שיגידו שזה מגעיל ועדיף לא לדבר על זה. ויהיו גם כאלה שישפכו את כל משנתם ההומופובית וארסית, שגם הילדים שלהם ילמדו...

מעניין אבל מה יגידו הדתיים הליברלים - שלהם לכאורה זה לא מפריע כל עוד זה לא אצלינו בבית....

למעלה