יש לי בין הגבות (לא אין לי גבות מחוברות...חחח) צלקת כזאת שקצת נראת כמו ברק..והיא קטנה ולא כל הזמן רואים אותה ואני אוהפפתת אותה!!! רק שאני כועסת רואים אותה..חחחחח זה כי אח שילי תקע לי טוש ירוק במצח שהייתי קטנה..אבל בתכלס זאת הייתה אשמתי..הוא ילד טוב אני אפשר להגיד די קפצתי לתוך הטוש...שהוא החזיק...חחיחיחי אתם חושבים שאני צריכה לישון!?
כבר שמעתי את זה פעם...זה לא כזה דומה..הצלקת שלו משום מה בסרט הייתה אדומה כאילו היא טרייה מעכשיו...חח אבל אולי זה הקטע כזה כאילו כזה... ד"א!!! יש לי גם צלקת מניתוח קילה, ועוד צלקת שזה שני קווים קטנים מתחת לשפה התחתונה אבל רואים אותם רק שאני מותחת אותה זה כזה מעל הסנטר...מבינים בערך?..זה כי נפלתי שלוש פעמים באותו גרם מדרגות מזדיין ופתחתי את השפה והשיניים העליונות נכנסו בשפה התחתונה וכמעט יצאו בלעעעחססס...חח בקיצור יש סימן שלהן שמה מבחוץ...עזבו זה מסובך אולי אני אצלם את זה...
רוכבת על אופנוע.. אין דבר סקסי יותר מזה. אבל האמת היא שאני מעדיף אתכן חלקות מצלקות.. יש לי מספיק על עצמי לא צריך עוד גם על זוגתי.. סטיב, שבסקירה קצרה סופר: 1. מברג נכנס ביד בטיפול שגרתי באופנוע- יצא מהצד השני וקרע את כל החיבור של הבוהן לשאר האצבעות. לבוהן שלום. 2. התהפכות אדירה ללא ציוד גרמה לאחד ה "שפיצים" של הגלגל להשתחרר, המומנטום גרם לאותו שפיץ לשפד את סטיב. בבטן. בנס הוא לא פגע בכלום. יצא מהצד השני אגב. לבטן שלום. 3. אחת קטנה בעורף. 4. ברכיים משופשפות כמו נייר זכוכית. 5. אחת קטנה מאחורי הברך- סטיב ניסה לרתך לעצמו את הברך, לא הלך לברך שלום. 6. בגב היד- צלקות רבות וטובות. 7. ברגל- כוייות מהאגזוז-מצולק. ויש עוד.. אבל לא נמשיך.. שמעו.. אני חתיכת מצולק..
1. הצלקת הנצחית בסנטר מהקפיץ קפוץ במיטה של אמא ביג 3 בערך. כל פעם מישהו קולט אותה ושואל מה קרה לי שם. 2. סימן בברך... לא יודעת ממה. 3. פופיק מצולק מהפירס שהורדתי... וזהו... נראה לי. הראשונה הכי משמעותית.... זתומרת היא לא גדולה אבל אם מסתכלים רואים אותה.