מה לגבי סקר חדש?

ואגב אם מדברים על לחדש...

אתן לא חושבות שהגיע הזמן לשנות את הטאג ליין שאומר שברעות אין מזגנים? כבר שבוע שיש להם!

*neta*

New member
יש לך רעיון לסקר ?

תציעי. לא שחסרים לנו אבל ברור שמעצם השאלה שלך נובע שיש משהו שאת רוצה לשאול, לערוך מעין סקר משלך, אז קדימה.

AndreaCorr ©

New member
רעיון לסקר! ../images/Emo62.gif ../images/Emo168.gif

אשדודים בפורום הרצליה, בעד או נגד

shiri_b

New member
באמת צריך 2 תשובות?

או שאפשרות אחת תספיק?(אני לא אציין איזה)

שגיא123

New member
אם מספר המשתתפים בפורום הוא

X, אני בטוח שX-1 יצביעו נגד. מכיוון שהאפשרות השנייה היא גם נגד, אז מה שנשאר פשוט ילך...

ואת לא חשבת לרגע...

שאשדוד היא לא עיר שנבנתה במיוחד עבורי? ואם במקרה יכנס לכאן מישהו מאשדוד ויראה את הסקר... מה הוא אמור לחשוב על פורום הרצליה? שזה פורום מתנשא, המתנגד לכל מי שלא מהרצליה ובמיוחד מאשדוד? בפורומים מקומיים אחרים לפחות עד כמה שאני מכירה אין שום בעיה עם אנשים מערים אחרות! אז זה נראה לך הולם לפורום לפרסם סקר היוצא נגד נוכחות אוכלוסייתה של עיר מסויימת בפורום???

AndreaCorr ©

New member
כן, זה דווקא מאוד נראה לי ../images/Emo168.gif

מאוד נראה לי שבפורום הרצליה צריכים להיות אנשים שחיים ב...הרצליה!!! וכמה שזה שוק בשבילך (
), לא סתם לפורום קוראים פורום הרצליה. הוא נועד לאנשי הרצליה. לא אנשי אשדוד
כן אנשי הרצליה
ומצטערת מראש אם ההודעה שלי לא משקפת את הדעה של חברי הפורום. למרות שלדעתי היא כן משקפת את דעתם של רוב האנשים כאן.

לא מתוקה ../images/Emo31.gif את טועה!

פורום הרצליה הוא לא פורום שנועד למפגש בין אנשים שגרים בהרצליה! בשביל מטרתו של פורום היא לא לשמש מקום מפגש והחלפת שטויות בין אנשים שהדבר היחיד שמשותף ביניהם הוא העובדה שהם גרים בהרצליה... כל פורום בכל נושא נועד על מנת לדבר על אותו נושא, בדיוק כפי שפורום הרצליה נועד לדבר על הרצליה! מבלי שזה משנה מאיפה האנשים המטרה היא לדבר על הרצליה!!! כמובן שלפי ההגיון אדם שגר בהרצליה ידע הרבה יותר על העיר שלו מאשר אדם שלא גר בה, וגם אדם שלא גר בהרצליה לרוב לא יתעניין לדבר עליה... וכך נוצר מצב שפורומים על עיר מסויימת הם בדרך כלל פורומים שהמשתתפים בהם הם מאותה עיר אבל אין זה אומר שזו היא מטרת הפורום ומכאן נובעת הטעות שלך!!! אז כך שכל עוד יש אנשים שגרים אפילו בחו"ל אבל יש להם מה לומר על הרצליה ועל נושא הפורום הם הרבה יותר רצויים מאנשים שכל מה שיש להם לומר זה "הי מה נשמע?" "וואלה איך סבלתי היום בבית הספר" "יש לי חבר חדש!!! אני כל כך מתלהבת!!!" גם אם אותם אנשים אכן במקרה חיים בהרצליה! שימי לב להבדל, ואל תתני לתוצאה להטעות אותך ולגרום לך לחשוב שזו המטרה!

האמת לא

לא הצעתי לעשות סקר חדש כי יש לי איזשהו רעיון אליו, אלא כי פשוט נמאס כבר מהישן והגיע זמן לחדש. אבל אם את מתעקשת שאת רוצה רעיון אז הנה לך: עד כמה אתם מכירים את רוב חברי הפורום? אישית, מכיר טוב אבל בצורה וירטואלית בלבד, לא כל כך רק יודע במי מדובר, אין לי מושג מי בכלל כותב או לא כותב בפורום. מן סקר שנועד לבדוק את רמת הגיבוש ורמת ההכרות בין חברי הפורום...

למעלה