זה בסדר החלטנו שלא בחיפה
א אלוף הנגב New member 25/6/04 #23 רק בירושלים או בת"א!!!! אני פאקינג גר במצפה רמון!! אם אני מגיע לחיפה למפגש פורום...אני אוכל את כולכם!!
רק בירושלים או בת"א!!!! אני פאקינג גר במצפה רמון!! אם אני מגיע לחיפה למפגש פורום...אני אוכל את כולכם!!
V vk3 New member 26/6/04 #25 חחחחחחחחח אתם מסתדרים מצויין בלעדי אפשר להכניס מילה אז ככה... אתה צודק, אנחנו כבר בתקופה מתאימה למפגש, אני רק מקווה שהרוב יבוא. אני רוצה לעבור על כולכם ב- ICQ ולברר עם כול אחד מה היום והשעה הכי נוחה לו, כדי שכולנו נגיע לפשרה שתתאים לרוב הפורום
חחחחחחחחח אתם מסתדרים מצויין בלעדי אפשר להכניס מילה אז ככה... אתה צודק, אנחנו כבר בתקופה מתאימה למפגש, אני רק מקווה שהרוב יבוא. אני רוצה לעבור על כולכם ב- ICQ ולברר עם כול אחד מה היום והשעה הכי נוחה לו, כדי שכולנו נגיע לפשרה שתתאים לרוב הפורום
E Evil Gremlin New member 28/6/04 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבוא נעשה מפגש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif השבוע!!!!!! מי שיכול שיגיע.. עדיף להתארגן מהר וככה יש יותר סיכוי שזה יצליח!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבוא נעשה מפגש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif השבוע!!!!!! מי שיכול שיגיע.. עדיף להתארגן מהר וככה יש יותר סיכוי שזה יצליח!!!