מה לגבי ירושלים?

סלים וארזה

New member
מנהל
מה לגבי ירושלים?
האם ירושלים צריכה לעשות שינוי בסגל שלה? אולי המצב הוא בבחינת: מה שעובד - אל תגע? על פי המשחק אתמול ירושלים נראית מחוברת עם הרבה פירגון בין השחקנים. אבל עדיין הלפרין לא נותן תוצרת התקפית מספיקה, מאט ג'נינג לא מחובר ואין ממש רכז מחליף טבעי (בר טימור לדעתי לא רכז). אמנם הנצחון אתמול היה מאוד מרשים, אבל לא לשכוח שירושלים הודחה בגביע וינר בשלב הראשון והפסידה לנובוגורד ביורוקאפ בתצוגה לא מרשימה. אז מה אתם אומרים? צריך שינוי או לא?

סלים וארזה

New member
מנהל
הדעה שלי
ירושלים בעמדות 4-5 די סגורה. אליהו, פישר, דאנקו וגפני כאשר גם דונטה יכול לאכלס את עמדה 4. מצ'נינג עוד לא ראינו כלום בינתיים, אבל ייתכן שבהמשך הוא יתאקלם. ירושלים לדעתי צריכה להביא רכז משני כי אי אפשר לשים את כל הביצים אצל רולנד. הלפרין וטימור יכולים להוביל כדור, אבל הם יותר נוטים לעמדה 2 ועל מנת לפטם את שחקני הפנים רצוי רכז טבעי

יש להם 2 בעיות אבל אני לא הייתי עושה שינוי בסגל
ואם כבר שינוי אז רק שחקן שכבר מכיר את השחקנים
הבעיות שלהם הם 1 - כמו שאמרת שאין רכז טבעי מחליף
ובעיה 2 - ג'וש דאנקן הוא הגבוה היחיד שיש לו מסה לשים גוף
ולמרות זאת אלה לא בעיות כאלה גדולות שבשבילם הייתי משנה את הסגל
צריך לתת לסגל הנוכחי לרוץ (תרתי משמע)

אפשר להשתפר עם מה שקיים
וזה לא סותר את העובדה שירושלים עשתה טעות שלא הביאה רכז ישראלי מחליף (לדעתי ניב ברקוביץ' היה יכול מבחינתם להיות החתמה מצוינת).
אני חושב שמה שהיה יפה מבחינת ירושלים במשחק מול מכבי ת"א זה שה-24 הפרש הושג בקלות, הילוך שני או שלישי.

הלפרין שחקן מוגבל לרמות הגבוהות, בעיקר התקפית. אישית לדעתי יעשה יותר טוב דני פרנקו אם ייתן לבר טימור דקות על חשבונו. ג'נינג לדעתי יתחבר, ובעמדה 2 הוא יכול לתרום יותר מהלפרין. רכז מחליף לא היה גם קודם, ברייסי רייט יכול להוביל כדור אבל לא רכז..

לדעתי גביע ווינר זה טורניר הכנה לעונה, לא יותר מזה, לא תואר שאומרים אותו במשפט אחד עם אליפות וגביע המדינה. מה שכן הוא יגרום לירושלים להגיע יותר מחודדת לקראת גביע המדינה. ירושלים לא הרשימה מול נובגורוד, אבל נובגורוד הרשימה מאוד במחצית השנייה בקליעה לשלוש, וגם ניצחה את צסק"א לא מזמן..

ראיתי היום רק את המחצית השנייה של ירושלים מול גלאטאסאראי, ירושלים שיחקה בסדר גמור, אבל הטורקים תפסו יום מחוץ לקשת. גם לא הבנתי למה פחות מדקה לסוף 6 הפרש גלאטאסאראי הכדור נכנס לפוסט-אפ של פישר. שלשה שנכנסת הייתה יכולה לגרום לטורקים לעבוד קצת יותר קשה בשניות האחרונות.

למעלה