מה לגבי המטבח???

מה לגבי המטבח???

יש לכן בלאגנים עם המטבח-טבחים-שפים? צועקים מעצבנים? אני יודע שאני לפעמים יכול להיות מה זה מעצבן את המלצרים....

gesus

New member
יחסי מטבח מלצרים

אם יש משהו שאני יכול להגיד על כל המטבחים שנתקלתי בהם זה שהטבחים הם חבורה של חרמנים,מתוסכלים מינית עם נטיות לקריזות מטורפות. אם אפשר לתאר את המטבח כבנאדם אחד,הייתי אומר שהוא חולה במאניה דיפרסיה. יש ימים שהטבחים ממש אחלה עם המלצרים ויש ימים שהם מדברים אל המלצרים כאילו הם פועלים תאילנדיים. יצא לי כבר לשמוע טבח אומר למלצרית:"אני לא מוכן לשנות את המנות שיוצאות מהמטבח ולא מעניין אותי מה יש לך להגיד על זה..." כאילו שהמטבח עושה טובה אישית למלצרית.בסך הכל הלקוח ביקש משהו דבר שמעמיד את המלצרית בין הפטיש לסדן. טבחים אף פעם לא יבינו מה זה לתת שירות ללקוח,הם תקועים במטבח ואין להם מושג מה הולך במסעדה,אז את כל התסכולים שלהם הם מוציאים המלצרים.

"פועלים תאילנדיים"...

ליחס כזה אני לא זוכה, מהסיבה הפשוטה שהטבחים אצלנו כולם תאילנדים... והם אגב, הרבה יותר מקסימים וסבלניים מטבחים ישראלים שעבדתי איתם. במקום הקודם שעבדתי בו, היה לנו טבח דמוי גורילה, חמום מוח וגס רוח, שלא הסכים להכין מנות מיוחדות ("לא מעניין אותי שהלקוח אלרגי לפטריות! ככה המנה באה!"). טבחים אחרים, היו מתעצבנים משינויים בהזמנות ומוציאים את זה על המלצרים (מה זאת אשמתי שהלקוח התחרט?). המשפט האחרון של ג'יזס הוא הרבה יותר מנכון - טבחים לא מבינים שאנחנו עומדים מול אנשים שמחכים לאוכל שלהם ותולים בנו את ההאשמות.

gesus

New member
תמשיכי ככה פני בובה../images/Emo54.gif

"המשפט האחרון של ג'יזס הוא הרבה יותר מנכון..."

שכחת את הקטע הכי חשוב...

"לשם שינוי!!!"

get well

New member
המטבח שלנו זה ממש בית משוגעים..

גם ככה העבודה בלחץ והם עוד מוצאים זמן לספר בדיחות... כל הזמן רצים צחוקים עם המטבח ומה לא... המטב אצלנו הם לא אלה שמחליטים אם להוציא מנה או לא.. בשביל זה יש מנהל!

ברררר,איכסה ../images/Emo5.gif

לא יודעים לעבוד ומאשימים אותנו בהכל. כשאני באה לברר למה האוכל שלי עוד לא מוכן הם ישר תוקפים שאני אשתוק אבל כ"כ הרבה פעמים הם פשוט שוכחים להכין...חוץ מזה אחרי הניסיון הרעלה המסוכל אני כבר לא יודעת מה לחשוב עליהם

אני אוהבת את הטבחים !! ../images/Emo9.gif

חח הם תאילנדים כאלה חמודים ! והם תמיד מחמיאים לי כשאני באה... רק יש אחד שאם מעיקים עליו קצת הוא מקלל בתאילנדית או משהו
חחח הוא מצחיק..
אקיצר אני אוהבת את הטבחים
חחח

הבעיה עם התאילנדים

הם אמנם חמודים, אבל זה די מעצבנים שהם מרכלים עלינו בתאילנדית... והם לפעמים די משגעים את השכל עם ההתחלות המוזרות שלהם ("מותק, את אוהב אני? רוצה אני להיות חבר שלך?"). וגם קצת מצחיק שהם לא יכולים להגיד את השמות שלנו... אבל אין ספק שהרבה יותר כיף לעבוד איתם מאשר עם ישראלים ואחרים.

get well

New member
לי הם בכלל המציאו שם אחר...

ורישמית קוראים לי בשם הזה... מה כ"כ קשה ב"גטי"..

למעלה