מה לבחור??

שקסי

New member
מה לבחור??

אוף מכל המתעיינים והשיחות וכאלה עם גרעינרים ורכזים ומיליון אנשים... הגעתי למסקנה שאני רוצה להנות מכל העולמות...ואני לא יכולה לבחור רק 3 שאולי אני יהיה באחד מהם... יש כזאת אפשרות להגיד מה אתה לא רוצה להיות ולהגיד שלא איכפת לך להיות במקומות האחרים??? מה אתם בוחרים/בחרתם??

תקופה לא קלה...

מלאה החלטות...מהחלטות של כן או לא שנת שירות, איפה הכי מתאים לי, ואם מדברים על ג"ע אז באיזו מועצה? אז ככה... יש אפשרות לרשום מקום שבו אתה לא רוצה להיות, וזה ילקח בחשבון ולא יקרה מצב שתיהיה שם. בענייני התלבטויות...אל תשאירו את זה לעצמכם. תשאלו,תדברו,תחקרו,תציקו עד שתיהיו בטוחים מה אתם רוצים או מה מתאים לכם. יש הרבה גרעינים שעושים "ימים פתוחים" שווה לכם לבדוק ולהגיע(למשל אנחנו עושים יומיים-יום אחד לפנימייה ויום אחד למועצה, וישנה אפשרות להתארח אצלינו ליומיים ולראות את שני העולמות-האירוח עלינו...)

s h e e p i t

New member
חחח....

יש להם את הבית הכי שווה! תראו לי מישהו אחד שלא רוצה מדרכה באמצע הבית ...

חחח בגרעין של אחותי

יש להם שתי קומות.. ושתי כניסות.. הכניסה מלמעלה זה עם גשר! יותר שווה!!

s h e e p i t

New member
לא שווה כמו מדרכה באמצע הבית....

זה כמו... כמו.... ללכת ברחוב והלרגיש בבית

נ ו ם

New member
אני לא התעמקתי בענין שנה שעברה

אז אני לא ממש זוכרת מה כתבתי. אבל כמו ששאלת, כתבתי 3 וכתבתי בהערות שלא משנה לי.

kedeman

New member
אני רוצה לבוא ליום הפתוח!!!!

גם אני רוצה להיות גרעינר בעמק חפר!!!! :) טוב... אולי אני אבוא לבקר כשיהיה... אני אבל מחפש ימים פתוחים של גרעינים אחרים ראיתי שיש לגולן, מרום גליל ובאר טוביה ואני חושב שאלה כל הגרעינים שכתבו משהו על יום פתוח מישהו יודע על עוד ימים פתוחים?

fresh mishmesh

New member
יש בגלבוע מתישהו

הם עשו רשימת אנשים שהיו מעוניינים להגיע כבר בסמינר...

kedeman

New member
זה לא אשמתנו

היו לנו כמה גרעינרים נבלות אם את מבינה למי אני מתכוון.....

fresh mishmesh

New member
אנחנו בוחרים...

לא ללכת לגרעין... (לינץ'?) סתם. עוד לא ממש החלטתי מה הולך איתי... מה אני אעשה עם עצמי... וכנראה שגם אם אני אהיה במיונים אני לא אדע בוודאות, כי זה תלוי אם אני אתקבל לגל"צ. אוף. קשה לי להחליט אם ללכת לגרעין או לא. אני עדיין בסרטים מהמשפט הזה, די מפחדת שאני אגיע למצב של מאיה...

kedeman

New member
נראה לי שמאיה זה מצב קיצוני

או שלפחות אני לא יודע על עוד מקרים שבהם היה גרעינר שהגיע למצב כל כך קשה

נ ו ם

New member
זה באמת מצב קיצוני אבל

אני כן הזדהתי עם חלק מהדברים שהיא אמרה. למשל, באמת לא המון אנשים פורשים. ולא כל קומונה מגיעה למצב שמישהו פורש. אבל בכל קומונה יש לפחות מישהו אחד ש"חורק שיניים".

kedeman

New member
סתם ניחוש

אבל בטח גם לכל גרעינר יש מצב כלשהו שבו הוא חורק שיניים ואו שהוא יוצא מזה, או שהוא סוחב את זה עד סוף השנה או שהוא פורש....

זה לא בדיוק ככה (לעניות דעתי)

איך שאני רואה את זה אז לכל אחד יש את הרגעים האלה של חריקת שיניים, אבל לכל אחד זה בא בצורה שונה ובעוצמות שונות. לפעמים זה בא בכזאת עוצמה ככה שחושבים לפרוש. אבל אני לא רואה את זה כמשהו שצריך לפחד ממנו כשהולכים לגרעין, להפך, זמנים קשים מלמדים אותך יותר מהכל על עצמך אמר פעם מישהו חכם. מהרגעים הטובים נהנים ומהרעים לומדים. אני מודה, אני שקלתי בזמנו לא ללכת לגרעין בגלל הפחד הגדול הזה מהרגעים הרעים, אבל הגעתי למסקנה שזו דווקא עוד סיבה ללכת- כדי להתמודד עם זה. כמאמר הפתגם- "גרעין עודד- לך תתמודד" לילה טוב ויומטוב :)

למעלה