מה לא תקין ?

יניב100

New member
מה לא תקין ?

אני משהו כמו חודשיים בקשר רציני עם מישהי. האקסית שלי שולחת לי מידי פעם הודעות לפלאפון או מתקשרת. תוכן ההודעות הינו יניבוש תתחבר לאייסי או למסנג'ר.לפעמים היא מתקשרת לפלאפון כדי שאני יעזור לה בשיעורים. יש לציין שהבהרתי לחברתי שהקשר ביני לבין האקסית הוא קשר לימודי בלבד.אני מבקש מהאקסית שתביא לי ספרים מהמכללה שלה כי שם אין ביקוש לספרים וגם לא עושים בעיות על עיכוב בהחזרה. למרות זאת חברתי הנוכחית טוענת שזה לא במקום להתקשר בחצות בשביל לשאול על שיעורים.ניסיתי להסביר לה שאצל סטודנטים חצות היא לא שעה מאוחרת.התשובה נניח שלא אבל לא נראה לי שהאקסית שלך צריכה לקרוא לך בכינויי חיבה. תסבירו לי מה לא בסדר כאן ? היא ניסתה להסביר לי אבל לא הצלחתי להבין.היא התייאשה ואמרה שמישהו אחר ינסה להסביר לי ואולי אני אבין.
 
איך היית מרגיש

(ותענה בכנות! כי אם אתה משקר לעצמך זה לא יעזור לאף אחד) אם האקס של חברה שלך היה מתקשר אליה מידי פעם?
 

nate2000

New member
חברה שלך צודקת

בכל אופן לגבי הכינויים. תלמד גם להעמיד אנשים במקום. וביננו אם האקס שלה היה מתקשר אליה וקורה לה בכינויי חיבה, האם זה לא היה מפריע לך איפשהו?
 
מותר לו בהחלט

להתקשר לאקס ולקרוא לו בכנויי חבה, אם הוא מחבב אותה. החברה מקנאה, שהוא מתקשר אליה בחצות, וזה מפחיד אותה. לכן היא חוששת שיקרה ביניהם משהו. הוא צריך להרגיעה. אם הוא לא מחבב אותה, אין סבה שיקרא לה בכנויי חבה. גם לידיד קוראים בכנויי חבה.
 
למעלה