מה לא שיחקתם?

DDN

New member
נטייה זה לחלשלושים.

אין כזה דבר - סותר את הנטייה, כי נטייה זה פיקציה. לאורקים יש את דרך החיים שלהם, והם רוצים לחיות בה בשלום. אז נכון שדרך החיים שלהם (לרוב) זה להרוג, לבזוז ולאנוס. אבל זה הופך אותם לרעים? לא! העולם הפך אותם לכאלה!

DDN

New member
הפיסכופט הכי גדול פה זה אני!

אני אוכל את שניכם כחטיף לארוחת עשר. גיל לא טרול שמן, גיל סתם טרול חסר זהות ויכולת קבלת החלטות. אני אוכל אותו לפני שהוא יחליט אם להשתמש בסכום לסלט או לדגים! אני עליון בשרשרת המזון והפסיכוזה. אין לכם עליי. אני אלוהי הרשע והשגעון.

La Gamba

New member
VIVA LA GAMBA!

פסיכופטים, טרולים, אורקים, אלים, ומכוערים למינהם, אני מבקש שתפסיקו עם המריבות הקטנוניות שלכם, מכיוון שאחרי הכל, נבלתכם חוזרת אלי. אז תפסיקו, כי לא משנה מי טורף את מי. הגמבה ינצח!!!! (ואל תחשבו שהאדום הזה הגיע מהטבע) ועכשיו נא להיות בשקט בזמן שאני אחכה לאיטי שטטרפו אחד את השני, ושטורף העל ימות. תודה ולהתראות, הגמבה.

DDN

New member
אנשים הם המפלצות הכי גדולות.

תנו לי לצטט את קווארק מ"מסע בין כוכבים: חלל עמוק תשע": "קחו מבני האדם את הנוחיות שלהם, ארוחות סדירות, מקלחות קוליות, שינה, והם הופכים להיות פראיים וצמאי דם יותר מהקלינגון הכי ברברי". והארפר מ"אנדרומדה" אמר: "הניטשיאנים היו הכי גרועים. למה? כי בסופו של דבר הם בני אדם, ואין כמו בני האדם בלגרום סבל". אז נכון. עדיף להיות אורק.

La Gamba

New member
כן, אבל אורקים מתים

ע"י בני אדם, עדיף להיות בצד המנצח, מאשר לא להיות בכלל.

DDN

New member
וגם ההפך הוא הנכון.

ובסופו של דבר, האורקים ירשו את העולם. Here I come, and Death comes with me!

Catty

New member
בעוד שכולם רבים על השלטון

החתולים הערמרומיים יתגנבו אט אט ויגנבו ת´שלטון! יחי הח(ט)תולים!

La Gamba

New member
אוי לא, לא שוב

אני מקווה מעוד שזה לא חתולים עם ט´ בגלל השולת המגוחך הזה נכון? בכל מקרה הם לא יכולים, (ראי את החתול במגפיים) הם תלויים בבני האדם (כמקור חום, אוכל, וכל השטויות האלה). דרך אגב לאורקים יש כלורופיל?

אם לאורקים היה כלורופיל

אז הם היו ירוקים ועלים וענפים היו יוצאים להם מכל מיני מקומות. ולדני - אם אתה כל כך נהנה להתעלם אז תמשיך.

La Gamba

New member
אולי יש להם מתחת לעור הא?

והוא בצורת העור העבה שלהם שהוא בעצם עץ?

כלורופיל

לא יכול להיות מתחת לעור, כי הוא חייב להיות חשוף לאור השמש... אתה יודע, זה מה שכלורופיל עושה - קולט את עור השמש ומחזיר צבע ירוק... ובקשר לעור שהוא בעצם עץ - רעיון מעניין, אבל איך עור כזה יכול לתת להם גמישות? מישהו פה ישן בשיעורי ביולוגיה...?

רמץ

New member
אורקים הם באמת ירוקים.

(אפורים ירוקים, בכל אופן) להשערה הזאת שיש להם כלורופיל היה יכול להיות סיכוי, אלא שאורקים חיים על פי רוב מתחת לפני האדמה, יש להם זיוונות (מה שמעיד על כך שהם לא זקוקים לאור כדי לנהל חיים בריאים) ומחזור שעות הפעילות שלהם הוא בלילה. אבל זה היה רעיון מעניין - כן ירבו...

DDN

New member
תיקוני טעויות.../images/Emo11.gif

אם לפני הנפילה לירקון הייתי אורק פשוט, אז היום אני אורוג היי! תמשיכו ללכלך ואני אעשה התקפת פורים לכל אחד מכם! וכל ילד שלי יהיה אורק וחצי, אחרת לירקונה אשליכהו. גיל אני מתפלא עליך - חשבתי שאתה מכיר אותי יותר טוב.

כרגע שמתי לב...

גיל, במקרה נרדמת בשיעור חשבון בדיוק כשלימדו שברים? אם דני הוא אורק כפול, ויהיה לו ילד מבת אדם רגילה, אז הילד יהיה שני שליש אורק...

למעלה