מה,לא סוגרים היום?

אור685

New member
מה,לא סוגרים היום?

כבר כמה ימים שלא סיפרתי כאן איך היה,כי עדיף ככה. מאז שהבורג הסתובב לי ביום שלישי-הוא לא הסתובב חזרה. אכלתי כמו פרה. רק היום זה עבר סוף סוף (בזכות בעלי המקסים שכל הזמן עוזר ולא מוותר לי) אז היום אכלתי רק 13 נק' (במקום 22) וכמעט הכל ירקות, וקצת חלבונים (לא תכננתי,פשוט נגמר הלחמקל אז עשיתי יום בלי פחמימות כמעט) מקווה לעבור בשלום גם את ראשון ושני כדי שבשקילה יהיה בסדר.

גם אני סוגרת

יחסית היה יום טוב ברנ"צ - סלט ירקות עם מעט שמן זית + גבינה בולגרית + חציל קלוי בתנור עם מעט שמן + פרוסת חלה אחה"צ - 6 ענבים גדולים ערב - 1.5 קבב + תפו"א בתנור + סלט סלק לילה - סולרו 34 קל לצערי התכוניות ללכת מחר לחדר כושר בבוקר שוב לא הצליחו
כי איתן עדיין חולה אבל ביום שני אני לא אוותר ומחר אני חייבת לשמור כמו שצריך (כבר הבנתי שאסור לי להתקרב לבית של ההורים כי שם הפיתויים יותר מידי רבים
) ואור - כל הכבוד על היום ומאחלת לשתינו המשך שבוע מוצלח

שעת הסגירה...

מוטב מאוחר מאשר אף פעם. ברנצ': נס + סנדוויץ עם חביתה וכפית מיונז 5%. אחה"צ: שתי פרוסות חלה ושעועית ברוטב (בלי שמן) ערב: טיילנו בטיילת לואי, כולם אכלו גלידה ואני לא, לא להאמין. ערב מאוחר: החטא היומי - במבה במילוי נוגט, שתי פרוסות לחם קל עם קוטג' 3% וסלט סלק. במשך היום גם אכלתי שלוש וופלים קטנים בטעם שוקולד, עגבניה ומלפפון. הספורט היומי שלי: הטיול, שעה של הליכה, לא מהירה, אבל היה לי קשה. מסקנות: אני לא שותה מספיק מים, לא מספיק פירות וירקות וצריכה להוריד עוד בלחם ובמתוקים. מחר יום חדש, יום קשה, עם משרד מלא כל טוב. נקווה לטוב.

יום מעולה ../images/Emo13.gif

בוקר - פרוסת לחם ריבועים של נאמן [3 נקודות] + כף טחינה קפה + חלב דל צהרים - 3 חתיכות פרגית בתנור 3 כפות אורז סלט ירקות ערביים - חצי כוס דובדבנים 3 תאנים 2 משמש ערב - היינו מוזמנים לחגיגה עם מלא פיתויים, אכלתי - חצי פלח אבטיח פרוסת עוגת גבינה קטנה 22.00 - פרוסה לחם קל לבן ביו דאייט 2 כפות גבינה לבנה 5% ירקות. מסוקרנת לדעת מה יראה המשקל מחר אחרי שבועיים של ניסיון לאיזון

jesie12

New member
סגרתי מזמן

בוקר: פרוסת לחם קובויות עם גבינה ונס צהריים: 2 קציצות עשויות בתנור וכף הגשה של קוסקוס 2 פריכיות ומטבוחה ערב: פרוסת לחם קוביות עם גבינה ומילקי במשך היום היה עוד חטיף שוקולד 92 וסהו.

חורף75

New member
בסדר בהתחשב בנסיבות

נסעתי לאילת (נסענו וחזרנו באותו יום - הלכנו לצלול) אז כל היום אכלתי בחוץ. 8.00 - הפוך + בורקס פיצה גדול - 700 12.00 - הפוך - 100 15.30 - סלט ירקות עם רוטב דבש ושום + 3/4 תפו"א אפוי + 3/4 המפורגר בלחמניה - 900 21.00 - ענבים - 100 סה"כ 1800

ליאת 0212

New member
העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

המחשב שלי עושה לי בעיות, הייתי סוגרת כבר אתמול אם היה לי איך להתחבר
הקיצר, לא זוכרת מה בדיוק היה שם, היה יום ככה-ככה, כי מצד אחד לא אכלתי שטויות
אבל מצד שני האוכל שלי לא היה בדיוק דל קלוריות (נגיד פשטידה עם הרבה גבנ"צ). לא נורא, יום ראשון היום, ומתחילים מההתחלה לה לה

יומטוב5

New member
מנסה לשחרזר

כי אתמול נתקע לי המחשב יום שבת יום בעיתי תמיד השתדדלתי בוקר 2 קפה ופרוסה עוגה אחת עהרים פרוסת חלה תוצרת בית קצת סלטים חצילים וחסה רבע עוף בתנור מעט פירא וסלט שעועית צהובה בערב 2 אפרסקים וקפה שבוע טוב

למעלה