מה לא לשכוח???

שמנגוצה

New member
מה לא לשכוח???

אז זהו, לא יודעת אם אתם זוכרים אותי... [עזב אותי אחרי שגילינו שאני בהריון (חיכינו לו שנתיים) התברר שיש לו מישהי שהוא הכיר לפני 4 חוד' בערך (כשהייתי בחודש שישי), לא סיפר לי, היה בחדר לידה (כי חשבתי שאולי עוד יחזור ולא סיפר לי עליה)... מאז שגיליתי עליה (4 ימים אחרי הלידה) מצאתי עוד מיילים שהם התכתבו: היא גדולה ממנו ב 4 שנים, מנסים להביא ילד ביחד, שלחה אותו להילרית לשיחות, היא מדריכת יוגה - בקיצור ממש לא מבינה מי הוא (ולחשוב שהייתי איתו 9 שנים סה"כ) כי היא מייצגת את כל מה שהוא בז לו...] הגענו להסכמה בנוגע למזונות. עכשיו השאלה: מה לא לשכוח בהסכם??? העו"ד שלי יכין אותו, אבל אולי יש משהו שאתם יכולים להאיר את עיניי מתוך ניסיון... אשמח מאוד לתשובות

זהו ../images/Emo88.gif אינצ'ילדה ../images/Emo3.gif

זה מה שאכלתי אז אצלך
למרות שיש לזה שם של בעל חיים ממש' המכרסמים
טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למרות הערות הגברים

הנה תשובה ממבט נשי פרקטי: 1. תשלום מזונות בסיסי (קבוע בחוק) 2. חוגים - הוא אמור לשלם מחצית 3. הוצאות רפואיות - כנ"ל 4.שכ"ד - יחסי בהקשר למספר ילדים 5. אם מדובר בסידורי ראייה קבועים - אם לא מגיע צריך להשתתף בהוצעות בייבי סיטר וכאלה ואפילו לשלם במלואם. כדאי לקבוע מראש 6. לבדוק עם מישהו מוסמך אם לא שכחתי כלום 7. לא קשור אבל... אני הולכת לראות הארי פוטר והאסיר מ...(לא זוכרת) אז... 8. המון בהצלחה

למעלה