מה לא ללבוש!!!!!!

im to hot

New member
מה לא ללבוש!!!!!!

הפריטים שנראים כמו הצהרה אופנתית מפתה אבל אם תקנו אותם יהפכו אתכם בקלות לקורבנות אופנה כנועים. הקיץ התחיל וצריך לחדש את המלתחה עם פריטים לוהטים שיהפכו אתכם למובילים חברתית. אנחנו כאן כדי לעזור לכם, לא ליפול למלכודות ושלא תצאו עם מלתחה של קורבנות אופנה. הכנו רשימה של כמה פריטים שכדאי מאוד לא לקנות. אלו פריטים שתואמים את הלהיטים האופנתיים העכשוויים, אבל לדעתנו תוך זמן קצר תרגישו שהם מיותרים בארון הבגדים. שמלה אדומה מנוקדת של `קסטרו`- נראה כאילו כל בחורה שעברה מתחת לשלט באיילון כבר הספיקה לרוץ ל`קסטרו` ולקנות "שמלה בדיוק כמו של בקי גריפין". אנחנו לא מבינים למה. אם את לא נראית כמו בקי, הגזרה לא ממש תחמיא לך, עם הרקע האדום והנקודות האדומות אפשר בקלות להיראות כמו פטרייה, והעובדה שהיא נהפכה לפריט המוני היא עוד דבר שלא מוסיף לה נקודות. עוד מאופנת הנקודות, שמלה שחורה מנוקדת של `רנואר`- אל תתפתו למראה המעלף של מורן אטיאס, השמלה המדוברת היא היציאה הגרועה בקולקציה של `רנואר`. חוץ מהעובדה שהשחור הוא לגמרי לא הצבע של הקיץ, הנקודות הקטנות והצבעוניות שפרושות על השמלה נראות קצת כמו פריחה. משקפי השמש של `הוניגמן`- אמנם משקפיים עם מסגרת פלסטיק שחורה הן הלהיט הבלתי מעורער של הקיץ, אבל אלו של `הוניגמן` לא מצליחות להגיע לצורה הנכונה. הניסיון הנואש והאגרסיבי להחדיר לתודעה את קולקציית האביזרים החדשה של החברה, על גבי שלטים וסרטוני פרסומת, מביא לתוצאה של משקפי שמש לא אופנתיות בעליל. חצאית מיני צבאית של `פוקס`- חצאיות המיני מציפות את השוק ומבטיחות קיץ אופנתי, סקסי ולוהט. על הגזרה אין לנו משהו רע להגיד, אבל בקשר להדפס אנחנו לגמרי לא מפרגנים. גם מי שלא קרא את מגזיני האופנה בשנים האחרונות יודע שהמראה הצבאי כבר לגמרי `אאוט`. הג`ינס הסופר נמוך של `לי קופר`- בקיץ שעבר הוא עוד היה היסטריה, בחורף הוא כבר ירד מגדולתו ובעונה הנוכחית הוא כבר ממש לא תופס. חוץ מהעובדה שהוא לא מעודכן, הוא גם מאוד מאוד לא מחמיא. לכו רק על המראה החם של הג`ינס הגבוה. בגד ים אוברול של `גוטקס`- בגדי הים של `גוטקס` היו מאז ומתמיד יוקרתיים, מיוחדים ואצילים, אבל הפעם הם כבר הגזימו לגמרי. מה הקשר בין אוברול לבגד ים? זה לא נוח, זה חונק ואי אפשר להשתזף איתו. למרות שעל שלי חזן כל דבר נראה פצצה, הפריט הזה הוא ללא ספק אחת היציאות הגרועות בהיסטוריה של `גוטקס`.

tomigirl

New member
לפי דעתי השמלה הזו מסמלת....

כיפה אדומה בהתהוות..... יענטו כיפה אדומה התמימה הלכה ביער ראתה זאב ומצאה את עצמה מנוקדת! בלעעכס.... אף פעם לא אהבתי נקודות....

No BoDy1

New member
כ"כ צודקת...

המון דברים שכביכול נראים להרבה כאופנה די יצאו מהאופנה... הנקודות - נמאס מהם.. מהם שנמאס... מראה צבאי - אווט לגמרי

יפה יפה...

אך קרדיט זו לא מילה גסה- נלקח מFNET (פעם עשו לי בעיה כשציטטתי משהו, מאז אני נמנעת ונותנת את הקרדיט הראוי)

../images/Emo45.gif

חוצמזה שהמאמר מצוין וגם נכון, חשוב לתת קרדיט לאתר ממנו נלקח המאמר. זה גם כתוב בתקנון הפורומים של 'תפוז אנשים'. אחלה מאמר

im to hot

New member
סבבה. .

מעכשיו אם אני יקח מאמר מאתר כולשהו אני ירשום קרדיט

למעלה