מה לא היה כאן הרבה זמן?!D:

kepit

New member
מה לא היה כאן הרבה זמן?!D:

קומו עורו!!#!~#%$%*&@@!&^%^)^$%#$#@#@!@&%%)&^^% השאלון כאןןןןןןןןןן!@!%#$&
סמנו
ליד מה שכבר עשיתם.. 1. אף פעם לא עישנתי 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל 3. אף פעם לא היה לי חבר 4. אף פעם לא התנשקתי 5. אף פעם לא השתכרתי 6. אף פעם לא נישקתי בת 7. אף פעם לא נגעתי בסמים 8. אף פעם לא בגדתי 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי 10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי 11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו 12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי 13. אף פעם לא הייתי בחו"ל 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה 15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג 18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית 19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם 23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה 24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר 27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי 28. אף פעם לא בכיתי מסרט 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה 30. אף פעם לא אכלתי חומוס 31. אף פעם לא קשרתי עניבה 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק 33. אף פעם לא היה לי האנג אובר 34. אף פעם לא היו לי דגים 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט 36. אף פעם לא תרמתי דם 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס 39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון 40. אף פעם לא בניתי איש שלג 41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית 43. אף פעם לא עשיתי גבות 44. אף פעם לא כססתי ציפורניים 45. אף פעם לא רצחתי 46. אף פעם לא התפללתי 47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב 49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש/ה? התקשרת למישהו? התגעגעת למישהו? קנית משהו? האם... היית רוצה לגור במקום אחר איפה? את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה מאמינ/ה באלוהים? את/ה מאמינ/ה בגורל? שטן? את/ה אוהב/ת רכבות הרים? את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? את/ה רוצה עוד פירסינג? את /הבנאדם של יום או לילה? האם אי פעם... בכית על בת? בכית על בן? מישהו בגד בך? היית מאוהב? שיקרת? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? התגעגעת למישהו/י? רצית להיות בן המין השני? התחרטת על דברים שעשית? חשבת שאת הולכת למות? חשבת להתאבד? עישנת? שתית אלכוהול? השתכרת? עשית תאונת דרכים? עשית אמבטיית קצף? נשארת ערה כל הלילה? פחדת מחושך? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה השם שלך הופיע בעיתון? רכבת על סוס? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? נרדמת בשיעור? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה?

kepit

New member
סמעק נחתך:S

אכלת חציל? שאבת מים מבאר? שמעת את המואזין? יש לך חבר\ה? רוצה מישהו\י? מתי בפעם האחרונה התנשקת? מתגעגעים למישהו\י? את מי הכי הייתם רוצים ליידכם עכשיו? את החיבוק של מי אתם הכי אוהבים? טוב זהו.. חח

limors2

Well-known member
"ליד מה שכבר עשיתם"?

האם את מנסה לרמוז שביום מן הימים כולנו נעשן, למשל? חלקנו לא חלושי אופי שנכנעים ללחצים המגוחכים והמסריחים של החברה!
שאלון, הוריי!!!!!!! בקרוב, עכשיו יש לורליי.

clyps

New member
כל כולה שופעת קסם ../images/Emo10.gif

עשיתם.. 1. אף פעם לא עישנתי 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל 3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי 5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת 7. אף פעם לא נגעתי בסמים
8. אף פעם לא בגדתי
9. אף פעם לא בכיתי בפומבי 10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי 11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו 12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי 13. אף פעם לא הייתי בחו"ל 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה 15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג
16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג 18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית -לא מדברים על זה.
19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם 23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה 24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה
25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום
26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי 28. אף פעם לא בכיתי מסרט 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה 30. אף פעם לא אכלתי חומוס 31. אף פעם לא קשרתי עניבה 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק 33. אף פעם לא היה לי האנג אובר
34. אף פעם לא היו לי דגים 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט 36. אף פעם לא תרמתי דם
37. אף פעם לא השתזפתי טופלס
38. אף פעם לא רכבתי על סוס 39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון 40. אף פעם לא בניתי איש שלג
41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית 43. אף פעם לא עשיתי גבות 44. אף פעם לא כססתי ציפורניים 45. אף פעם לא רצחתי
46. אף פעם לא התפללתי 47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת
48. אף פעם לא הייתי בתל אביב 49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית
50. אף פעם לא נעצרתי.
51. אף פעם לא התנשקתי בגשם
52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? כן. חיבקת מישהו? כן. בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש/ה? בוודאי התקשרת למישהו? כן התגעגעת למישהו? כן
קנית משהו? לא האם... היית רוצה לגור במקום אחר - בהמשך כן. איפה? תל אביב ואז מושב. את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אני לא יודעת את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא את/ה מאמינ/ה בגורל? אני אף פעם לא יודעת מה לענות על שאלות כאלה.. מה שקורה קורה... שטן? לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים? לא משתגעת עליהן את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? כן את/ה רוצה עוד פירסינג?לא את /הבנאדם של יום או לילה? יום האם אי פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן אבל ...לא מסיבות רומנטיות.. מישהו בגד בך? כן היית מאוהב? כן שיקרת? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן התגעגעת למישהו/י? כן רצית להיות בן המין השני? לא התחרטת על דברים שעשית? כן חשבת שאת הולכת למות? כן חשבת להתאבד? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא עשית תאונת דרכים? כן עשית אמבטיית קצף? לא נשארת ערה כל הלילה? כן פחדת מחושך? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה- כמובן השם שלך הופיע בעיתון? לא זוכרת רכבת על סוס? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן פעמים רבות בכית בסרט? כן היית על במה? כן נרדמת בשיעור? כן...בעיקר בזמן האחרון.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא אכלת חציל? כן, ושנאתי כל רגע. שאבת מים מבאר? לא שמעת את המואזין? כן יש לך חבר\ה? לא רוצה מישהו\י?
מתי בפעם האחרונה התנשקת?
מתגעגעים למישהו\י? כן... את מי הכי הייתם רוצים ליידכם עכשיו? לא מישהי שאתם מכירים
את החיבוק של מי אתם הכי אוהבים? גלית,נדב זהו :)

clyps

New member
פרשנות

כל משפט שמסומן ב
הוא נכון לגביי. למשל, אף פעם לא הקדישו לי שיר-
משמע, אף פעם לא הקדישו לי שיר :) פשוט... כל אחד מבין אחרת..

e r a n666

New member
אני לא הייתי פה הרבה זמן!!!!

זו ההודעה הראשונה שאני רואה מהפעם האחרונה שכתבתי פה.. ואין לי כוח לחזור אחורה.. סלחו לי.. אם מישהו מעוניין לעדכן אותי במסנ' על דברים.. מוזמן!!! 1. אף פעם לא עישנתי עישנתי.. 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל קיבלתי.. 3. אף פעם לא היה לי חבר ישלי לא במובן הזה... יש לי חברה... 4. אף פעם לא התנשקתי התנשקתי.. 5. אף פעם לא השתכרתי לא השתכרתי.. תפסתי ראש.. 6. אף פעם לא נישקתי בת נישקתי.. 7. אף פעם לא נגעתי בסמים לא נגעתי.. 8. אף פעם לא בגדתי לא בגדתי.. 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי בכיתי... 10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי אמרו לי 11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו אמרתי.. 12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי אמרתי.. 13. אף פעם לא הייתי בחו"ל הייתי.. שלושה פעמים.. מקווה לעוד!! 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה ברור שהייתי!! 15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג לא היה לי 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות ברור שעשיתי!! אני בי"ב!! 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג ראיתי.. 18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית מה הכוונה? לא נראה לי.. אני לא מזוכיסיט!! 19. אף פעם לא הלכתי מכות הלכתי 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר הייתי 21. אף פעם לא ברחתי מהבית לא!!! 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם פגשתי.. ולא התלהבתי!!! 23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה קיבלתי..
|אבל אני לא חנון!!!| 24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה גם וגם וגם!! |מבולבלים? גם אנחנו!!| 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום אמ.... 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר לא הקדישו..
27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי קיבלתי...
28. אף פעם לא בכיתי מסרט ברור שלא בכיתי!! 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה פעם אכלתי חמישה משולשים!!
30. אף פעם לא אכלתי חומוס מה נראה לכם?? אפשר בלי חומוס??? 31. אף פעם לא קשרתי עניבה זה נכון!! איך עושים את זה בכלל??? 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק הייתי!! לא בהרבה אבל הייתי.. 33. אף פעם לא היה לי האנג אוברלא היה 34. אף פעם לא היו לי דגים יש לי עכשיו 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט אתכם... במפגש פורום... 36. אף פעם לא תרמתי דם תרמתי!!!!!!! לפני חודש וחצי ככה.. 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס השתזפתי!!! 38. אף פעם לא רכבתי על סוס לצערי לא.. 39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון היה גם היה.. 40. אף פעם לא בניתי איש שלג בניתי 41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע רכבתי!! רכבתי על אופנוע.. 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית לא הייתי 43. אף פעם לא עשיתי גבות לא עשיתי 44. אף פעם לא כססתי ציפורניים גם עכשיו אני כוסס 45. אף פעם לא רצחתי לא.. אבל הייתי קרוב.. 46. אף פעם לא התפללתי לא ממש.. 47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת לא.. 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב הייתי 49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית למה שתהיה לי חצאית? 50. אף פעם לא נעצרתי. נעצרתי.. בערך.. לא ממש.. לא לקחו אותי לתחנה.. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם כן.. זה היה מגניב!! 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים נראה לי שצריך למחוק את ה-מעל אלף עמודים- לא קראתי ספר.. מה שהתחלתי לא סיימתי!!! חחחחח ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? אמא בכית?לא צחקת? ברור!! גרמת למישהו לצחוק? לא זוכר.. הרגשת טיפש/ה? לא התקשרת למישהו? כן התגעגעת למישהו? כן.. לחברה שלי.. קנית משהו? לא האם... היית רוצה לגור במקום אחר לא!!! איפה? לא רוצה!! את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודע מה זה!! מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא את/ה מאמינ/ה בגורל? לא שטן? כן את/ה אוהב/ת רכבות הרים? כן! את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? מאוד את/ה רוצה עוד פירסינג? אין לי אבל יש לי תיכנונים!! את /הבנאדם של יום או לילה?גם וגם אבל יותר יום האם אי פעם... בכית על בת? לא בכית על בן? לא מישהו בגד בך? לא שאני יודע.. היית מאוהב? אני עכשיו מאוהב!! שיקרת? ברור!! אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן התגעגעת למישהו/י?כן רצית להיות בן המין השני? לא!!! התחרטת על דברים שעשית? כן!! חשבת שאתה הולך למות? כן!! חשבת להתאבד? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא תפסתי ראש.. עשית תאונת דרכים? 3.. לא באשמתי!! עשית אמבטיית קצף? כן!! נשארת ערה כל הלילה? כן פחדת מחושך? כשהייתי קטן!! השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילהכן.. השם שלך הופיע בעיתון? כן בעיתון המקומי רכבת על סוס? היה כבר!!! ולא הופעת בציבור בפיג'מה? כן, אבל לא ידעו שזה פיג'מה.. ופעם אחרת התחפשתי עם פיג'מה.. בכית בסרט? גם זה היה!!! ולא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היית על במה? כן נרדמת בשיעור? כן.. חחח הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא אכלת חציל? איכס!!! שאבת מים מבאר? כן בבאר שבע.. חחח שמעת את המואזין? כן יש לך חבר\ה? כן רוצה מישהו\י? יש לי !! מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול.. מתגעגעים למישהו\י?כן את מי הכי הייתם רוצים ליידכם עכשיו? את חברה שלי!!! את החיבוק של מי אתם הכי אוהבים? של חברה שלי!!! טוב זהו.. חח סופסופ!!!!!!

clyps

New member
ערן חזר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היי

limors2

Well-known member
האו דו יו דו, מיסטר ערן?

שמעתי לפני כמה שבועות (?) את השיר של דיסטרבד שהיה לך ברגקע בבלוג, ואהבתי! למרות שאמרת כמה פעמים שאני לא אוהב אותם
אז שלח לי שירים שלהם מתישהו!

e r a n666

New member
בשמחה!!!

רק תגידי מתי!!! ומיסטר?? לא הייתי אומר.. אבל וואט אבר..

סימנתי ../images/Emo127.gif ליד המשפטים שנכנים לגביי

1. אף פעם לא עישנת
| 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל 3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת
7. אף פעם לא נגעתי בסמים
8. אף פעם לא בגדתי
9. אף פעם לא בכיתי בפומבי 10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי 11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו 12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי 13. אף פעם לא הייתי בחו"ל 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה 15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג
16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות (אנחנו עושים חלק מהבגריות כמחנים מסכמים) 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג 18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית 19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית
(לא משהו רציני מדיי) 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם 23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה 24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום
26. אף פעם לא הקדישו לי שיר 27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי 28. אף פעם לא בכיתי מסרט 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה 30. אף פעם לא אכלתי חומוס 31. אף פעם לא קשרתי עניבה
32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק 33. אף פעם לא היה לי האנג אובר
34. אף פעם לא היו לי דגים 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט 36. אף פעם לא תרמתי דם
(לצערי) 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 38. אף פעם לא רכבתי על סוס 39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון 40. אף פעם לא בניתי איש שלג
41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית
43. אף פעם לא עשיתי גבות
44. אף פעם לא כססתי ציפורניים 45. אף פעם לא רצחתי
46. אף פעם לא התפללתי
47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב 49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית
50. אף פעם לא נעצרתי.
52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
בכית?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש/ה?
התקשרת למישהו?
התגעגעת למישהו?
קנית משהו?
האם... היית רוצה לגור במקום אחר איפה? קר יותר, מגניב יותר. את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? נופ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יאפ את/ה מאמינ/ה באלוהים? יאפ את/ה מאמינ/ה בגורל? נופ שטן? יאפ את/ה אוהב/ת רכבות הרים? יאפ את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? יאפ את/ה רוצה עוד פירסינג? נופ את /הבנאדם של יום או לילה? לילה האם אי פעם... בכית על בת?
בכית על בן?
מישהו בגד בך? בגידה רומטית- לא, בגידה באמון- כן היית מאוהב?
שיקרת?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
התגעגעת למישהו/י?
רצית להיות בן המין השני?
התחרטת על דברים שעשית?
חשבת שאת הולכת למות?
חשבת להתאבד?
עישנת?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
עשית תאונת דרכים?
עשית אמבטיית קצף?
נשארת ערה כל הלילה?
פחדת מחושך?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה
השם שלך הופיע בעיתון?
רכבת על סוס?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
נרדמת בשיעור?
, תמיד הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?

kepit

New member
עד אשר תחייכי אליי

מה שמסומן ב
כבר עשיתי.. (כמו בהוראות! סס'.. )
1. אף פעם לא עישנתי 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי
(בקטנה כזה..) 6. אף פעם לא נישקתי בת
7. אף פעם לא נגעתי בסמים 8. אף פעם לא בגדתי 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
(גם בקטנה..) 10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי
11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו
12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי
תמיד 13. אף פעם לא הייתי בחו"ל 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה
15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג
סוגשל.. 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג
18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית
19. אף פעם לא הלכתי מכות
20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה פחחחחחחחחחח הכי גבוה שלי זה 27 וחצי
24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי
28. אף פעם לא בכיתי מסרט 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה
30. אף פעם לא אכלתי חומוס
יאק:S 31. אף פעם לא קשרתי עניבה
32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק
33. אף פעם לא היה לי האנג אובר 34. אף פעם לא היו לי דגים
35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט
36. אף פעם לא תרמתי דם 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס
39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון
40. אף פעם לא בניתי איש שלג
41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית 43. אף פעם לא עשיתי גבות
44. אף פעם לא כססתי ציפורניים
45. אף פעם לא רצחתי 46. אף פעם לא התפללתי
בצפר דתי מה אתם רוצים..פעם עוד הייתי ילדה טובה שם
47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים
ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית?ממ לא נראלי.. חיבקת מישהו?כן.. בכית?נייט צחקת?כן.. גרמת למישהו לצחוק?חח כן. הרגשת טיפש/ה?יש מצב.. התקשרת למישהו?כן התגעגעת למישהו?תמיד
קנית משהו?ממ לא שזכור לי.. האם... היית רוצה לגור במקום אחר לא:] אני מתה על באר שבע לאחרונה:] איפה?נייט את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ יש מצב.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה מאמינ/ה באלוהים?כשנוח.. סתם כן
את/ה מאמינ/ה בגורל?נייט שטן?נייט את/ה אוהב/ת רכבות הרים? התחלתי לאהוב:)| את/ה רגיש/ה לדיגדוגים?דא את/ה רוצה עוד פירסינג?בגבההה
את /הבנאדם של יום או לילה?לילה האם אי פעם... בכית על בת?יש מצב. בכית על בן?כן.. השבוע מתישהו.. מישהו בגד בך?לא.. היית מאוהב?כן.נראלי.. שיקרת?ברור אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד!| התגעגעת למישהו/י?תמיד
רצית להיות בן המין השני?לפעמים
התחרטת על דברים שעשית?מלאאא פעמים:S חשבת שאת הולכת למות?חח כן חשבת להתאבד?יש מצבXD עישנת?חלילה שתית אלכוהול?כן.. השתכרת?יש לי דה ז'ה וו:-* עשית תאונת דרכים?נייט עשית אמבטיית קצף?דא נשארת ערה כל הלילה?דא פחדת מחושך?דא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה חחחחחחחחח ברור
השם שלך הופיע בעיתון?יש מצב.. רכבת על סוס?כןןןD: הופעת בציבור בפיג'מה?ממ יכול להיות.. בכית בסרט?לא.. היית על במה?דא נרדמת בשיעור?דא הורידו אותך כיתה? חח לא הקפיצו אותך כיתה?כנ"ל אכלת חציל?איייייכ לא. שאבת מים מבאר?חחח לאXD שמעת את המואזין? כן.. יש לך חבר\ה? לא
רוצה מישהו\י?כןן
מתי בפעם האחרונה התנשקת?יום חמישי שעבר.. מתגעגעים למישהו\י?כןןןןןןןן!
את מי הכי הייתם רוצים ליידכם עכשיו? כפיר. את החיבוק של מי אתם הכי אוהבים?חביק. (תאמת קוראים לו תמיר בכלל..אבל בגלל שהחיבוקים שלו כאלה כיפיים אז הוא החביק שלי
)

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

סימנתי
ליד מה שעשיתי, ו-
ליד מה שלא.
1. אף פעם לא עישנתי
2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת
7. אף פעם לא נגעתי בסמים
8. אף פעם לא בגדתי
9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי
11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו
12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי
13. אף פעם לא הייתי בחו"ל
14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה
15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג יש לי סתם חורים רגילים באוזניים.XD 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות
17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג
18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית
19. אף פעם לא הלכתי מכות
20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר
21. אף פעם לא ברחתי מהבית
22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה
!!! 24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה
25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום
26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי
28. אף פעם לא בכיתי מסרט
29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה
30. אף פעם לא אכלתי חומוס
31. אף פעם לא קשרתי עניבה
בשביל זה יש אבא 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק
33. אף פעם לא היה לי האנג אובר
34. אף פעם לא היו לי דגים
35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט
36. אף פעם לא תרמתי דם
37. אף פעם לא השתזפתי טופלס
38. אף פעם לא רכבתי על סוס
39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון
40. אף פעם לא בניתי איש שלג
41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע
42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית
43. אף פעם לא עשיתי גבות
44. אף פעם לא כססתי ציפורניים
45. אף פעם לא רצחתי
46. אף פעם לא התפללתי
47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת
48. אף פעם לא הייתי בתל אביב
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית
50. אף פעם לא נעצרתי.
52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים
ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
בכית?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש/ה?
התקשרת למישהו?
התגעגעת למישהו?
קנית משהו?
האם... היית רוצה לגור במקום אחר
איפה? את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
את/ה מאמינ/ה באלוהים?
את/ה מאמינ/ה בגורל?
שטן?
את/ה אוהב/ת רכבות הרים?
את/ה רגיש/ה לדיגדוגים?
את/ה רוצה עוד פירסינג?
את /הבנאדם של יום או לילה? גם וגם.XD אנא עארף. תלוי במצב רוח האם אי פעם... בכית על בת?
בכית על בן?
מישהו בגד בך?
היית מאוהב?
שיקרת?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
התגעגעת למישהו/י?
רצית להיות בן המין השני?
התחרטת על דברים שעשית?
חשבת שאת הולכת למות?
חשבת להתאבד?
עישנת?
שתית אלכוהול?