מה לא בסדר אצלי?

מה לא בסדר אצלי?

במקום לחפור לעצמי לבד החלטתי לנסות לחפור לכם אולי תאירו את עייניי מה לא בסדר אצלי שאני נתפסת כל כך כמובן מאליו שלא רואים אותי ממטר? האם אשה חייבת להיות רעה כדי שיתייחסו אליה? ובכלל מה זה אומר שהוא יוצא בשבת בבוקר לבד לא מציע לך להצטרף אליו כי הוא יודע שאולי לא בא לך.... ולא בא לך בגלל שיש תחושה שהוא לא כלכך מעוניין שתצטרפי אליו.... ואז את מגלה שהוא בכלל נפגש עם מישהי אחרת לא למטרות רומנטיות סתם להעביר את הזמן בבית קפה ובנוסף הוא חיפש מישהי אחרת שגם איתה רצה להפגש.... והוא לא משתף אותך.... מותר לו מותר גם לי-לא ככה? אם אתם מכירים מישהו שמעוניין......

Prince315

New member
לא הבנתי כלום

וכן מותק, הוא לא סופר אותך.... מה שמעניין אותי, איך הגבת לכל זה? "מותר לו?" מהשאלה הזו, הכל מתחיל...

תודה נסיכה

הוא לא סופר אותי.... איך הגבתי? לא ישנתי כמעט כל הלילה לא הגבתי.... מתחרבשת עם עצמי ומנסה למצוא אצלכם נחמות.... כתבתי מותר לו כי....אם הוא מרשה לעצמו אז בטח מותר לו..... כבר התגרשתי פעם אחת לא בא לי להכנס לסרטים שוב לא סופר אותי? לא רוצה אותי? לא צריך אין בכוח.....

Prince315

New member
ביחד ולחוד

להיות בזוג בשלב ב' בתוספת של עידן אתרי ההיכרויות, לא פשוט. ההיצע הוא בשפע והמחויבות היא מסוייגת. את צריכה לחשוב רק על עצמך, מה טוב לך. ואם הוא "פוזל" לצדדים או חושב שיש משהו טוב יותר, פשוט תניחי לו. אין צורך בנקמה, אין צורך בלהחזיר ובטח שאין צורך להיות ממורמרת. לפעמים ענווה, היא דבר מאוד מוערך. כשמשחררים זה מעלה שאלות, איך היא שיחררה כ"כ מהר? תני לזמן לעשות את שלו, הוא עוד עשוי לחזור כמו גדול, את...את תמיד תהיי עם חיוך. גם אם יקח זמן מה, לכשיתקשר תשמעי מאוד נלהבת לשמוע את קולו, נעימה ולא מחשבנת. כל זה בהנחה שאת מעוניינת כמובן. ביום שתשכילי להבין שהשוק מוצף ושאצילות היא תכונה נדירה, את תראי איך הוא או כל אחד אחר, חוזרים כמו גדולים. בהצלחה....לפעמים צריך לחשוב קצת אחרת.

עוקצני

New member
ואת מכנה את עצמך נסיכה?

את מלכה! תגובה לא שגרתית ונדירה במחוזותינו. כל הכבוד !

b e c k y

New member
אין לך (כן, לך) זכות לזלזל בעצמך.

אף אחת לא צריכה להיות רעה. כל מה שאת צריכה הוא להכיר בערך עצמך. אני הייתי שואלת אותו ישירות, מה לעזאזל הוא חושב שהוא עושה? ואם הוא היה רוצה לקבל ממך יחס דומה? אל תקני שטויות, אל תתני שיתעלמו ממך. את מלמדת אנשים איך להתייחס אליך. אם תשתקי - ימשיך לנהוג בך כך. אם "תנקמי" - תרדי לרמה שלו. אל תפחדי להיות לבד. עדיף להיות בלי בן זוג, מאשר להיות עם מישהו שגורם לך להרגיש רע.

אני חושבת

שאנחנו נפרד בסוף. אני לא רוצה לנקום אבל אני כן נפגעת והאגו שלי גם נפגע אני מנסה להרגיע את האגו.... אם אפגש עם אחרים זה לא יהיה כנקמה אלא כצורך למצוא מישהו שיעריך אותי ושיאהב אותי כמו שאני ושאוכל להרגיש בטוחה לידו. אני מודה שהעדפתי לא להיות לבד אחרי שנים שחייתי לבד. באמת לא טוב היות האדם לבדו אבל.... אפשר לחיות עם שותף או שותפה בדירה ולא לחיות בשקר.....

אני חושבת

שלא תגיבו לי כאן לשאלות הדכאוניות שלי.... במיוחד כשזה בוקר לאחר נפילות רקטות בדרום אז הצרות הקטנות שלי מתגמדות ואפילו לעצמי אני נראית פאתטית.... אצלי היה לילה ללא שינה מהסיבות הלא נכונות.... אז האם לפתוח דף בג'דייט? אני מה זה לא בנויה לזה..... מי מצטרף אליי לדכאון?

purplegold

New member
אל לבזבזי זמן על דיכאון

השאלות ששאלת נכונות וגם קיבלת כמה תשובות טובות, השאלה היא מה את עושה איתן. האם את מתעסקת בשאלות כדי להתעסק בדיכאון או כדי להגיע לתובנות. אני מסכים אם מה שנאמר כבר, את לא צריכה להמעיט בעצמך ואם דברים בזוגיות שלך לא מוצאים חן בעייניך קודם תנסי לפתור אותם. להתעסק בדיכאון לשם להתעסק בדיכאון לא יוביל אותך לשום מקום חוץ מלהרגיש רע. תבררי קודם עם עצמך מה את רוצה? איך את רוצה שתראה הזוגיות שלך? עם מי? איך כל אחד מכם ימצא את מקומו האישי בתוך הזוגיות את לא יכולה לצפות שהעולם יתייחס אליך יותר טוב מאשר את מתייחסת לעצמך.

b e c k y

New member
זה לא דיכאון - זו הלקאה עצמית

מה הפואנטה בלחפש אשמים? את אחראית על החלק שלך והוא על החלק שלו. תתקני את הצד שלך ותחליטי מה את רוצה לעשות. אל תנסי לסחוט מאנשים רחמים.

תיאום ציפיות

דווקא במקום בו את נמצאת וככל הנראה גם הוא, האם עשיתם סוג של תיאום ציפיות ביניכם? כ"כ הרבה מדברים פה על תקשורת, ואולי במקרה הזה באמת התקשורת ביניכם לא מספיק פתוחה... שבי עם עצמך וחשבי מה את מצפה ממנו, אח"כ תשאלי אותו מה הוא מצפה ממך, אולי מבחינתו מדובר בקשר של פאן בלבד וככזה אינו מחייב ואילו את רואה את הקשר בצורה שונה? במידה וכן עשיתם תיאום שכזה - ככל הנראה הוא חרא של אדם וזה בדיוק הזמן להגיד לו - זה לא אני זה אתה ולי לא מתאים.

לא לגמרי

ברור לי מה ממה שכתבת חורג ממוסכמות/הסכמות סבירות שבין שני אנשים .. הסכמתם על משהו שנעשו פה מעשים בניגוד אליו ?

b e c k y

New member
אתה אמיתי?

הוא הולך לפגישות עם נשים אחרות, בלי לומר או להסביר, בלי להציע להצטרף ובניגוד ברור לרצונה. נשמע לך סביר? באיזה יקום זה סביר? לפני שאני יוצאת מהבית, אני מוודאת שהילדים שלי יודעים איפה אני ושזה בסדר מבחינתם, שלחתולה יש אוכל ומים, אם אני נוסעת להרבה זמן, או רחוק, אני לפעמים מעדכנת גם את אמא שלי, על כל צרה שלא תהיה... והוא, יוצא מביתם המשותף, לרצף של פגישות, בשבת (יום משפחתי בעליל), לא אומר לאיפה ועם מי ולא מציע להצטרף אליו. Get Real

תגידי

כשאת בקשר עם מישהו את מנתקת את כל שאר הקשרים שלך עם שאר העולם ?? לא מדברת יותר עם זכרים באשר הם ? זה נשמע לך סביר ? זה מה שאת מצפה מבן זוג ? איפה היא אמרה שהוא יוצא מביתם המשותף ? איפה ראית שהיא דיברה על משפחה ? בכלל על אופי הקשר שלהם ? יו גט ריל ..

b e c k y

New member
???

א. פה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1756&MessageId=156832162 ב. יש לך בהבנת הנקרא. אין בעיה לפגש עם נשים אחרות, יש בעיה בגלל המידור וההסתרה. ואני, באופן אישי מצפה הרבה מאד מבן זוג שלי. הרבה יותר מאשר לשתף אותי במידע הבסיסי של איפה הוא ומה תכניותיו. הרבה, הרבה, הרבה יותר מזה.

כנראה שפספסתי בהבנה..

בין השורות שהם מתגוררים יחד .. מה שעושה עוד יותר למוזר את ההתנהלות .. אבל כנראה שגם את זה יש ... ולגבי הדרישות שלך ביחס לבן זוג ... זה כנראה מסביר כמה דברים :)

למעלה