מה לא בסדר איתו?

danas83

New member
מה לא בסדר איתו?

הי אני יוצאת עם בחור כבר שלושה חודשים והכל טוב ויפה חוץ מהסקס. בתחילת הקשר חודשיים ראשונים העדפתי שלא לקיים איתו יחסים מלאים כי לא הרגשתי אליו משהו אבל תמיד היה עומד לו כשהוא היה איתי אם זה באוטו כשהוא מנשק אותי או נוגע בי. וכל פעם היה מבקש שארד לו, מכיוון שזה היתה הפעם הראשונה שאני יורדת לבחור זה היה נחמד וסקסי אבל הוא תמיד היה גומר ביד ולאו דווקא ממני.

בפעם הראשונה ששכבנו הוא לא גמר מחדירה הוא אמר שזה בגלל הקונדום אז התחלתי לקחת גלולות וגם זה לא עזר מתברר עכשיו שהוא לא גומר מחדירה אלא רק מאוננות כשדיברתי איתו על זה הוא אומר שלוקח לו זמן להפתח ושהוא מודע לזה ושזה יקרה עם הזמן (יכול להיות שזה עיניין של פתיחות כי עד עכשיו הוא לא היה מוכן לרדת לי ולאחרונה הוא אמר הוא מוכן לנסות).
אבל הבעיה היא שהוא אף פעם לא משקיע במשחק מקדים איתי כלומר הוא יעדיף לענג את עצמו בכך שהוא מתעסק עם החזה שלי קצת מאשר לשכב איתי ורק שאני מעירה לו שגם אני נמצאת אז הוא הולך על סקס. יש יותר אוננות מסקס.הוא לא נראה שהוא נהנה מחדירה.

ובנוסף שהוא גם לא יוזם סקס כלומר הוא היה אצלי אתמול והעדיף לשבת לראות סרט וכשהסתיים הסרט הוא העדיף ללכת הביתה אחרי שהפעם האחרונה שהיינו אינטימים זה היה ביום שבת כשישנתי אצלו אז הוא כן ניסה ליזום אבל זה רק היה לכיוון שלפנק אותו כי הייתי במחזור והוא ביקש ממני ללקק את הביצים וגם את האיזור שמתחת עד לפי הטבעת ולקק שם. בחיים שלי לא הייתי עם בחור שביקש ממני ללקק לו את פי הטבעת..

יש לו חבר טוב שבתחילת הקשר הוא לא הפסיק לדבר עליו (וגם החבר הזה יש בעיות בזוגיות הוא אף פעם לא היה בקשר רציני ומדובר כאן על גברים בני 30) ועל איך החבר שלו עם בנות ונפגש איתו כמעט על בסיס יומי והוא מאוד דואג לו (היה פעם שחבר שלו סיפר לו שהוא לא הרגיש טוב והוא הציע ללוות אותו לבית החולים וממש דאג לו) ואני חוששת שאולי הוא דלוק על החבר שלו? הוא אוהב כדורגל וכדורסל והאיבר הכי מושך אותו בנשים זה החזה אבל זה לא אומר שום דבר נכון?

אני לא יודעת מה לעשות...

לא עשיתי מחקר מקיף בנושא,

אבל אני די בטוחה שהרבה גברים נהנים שמלקקים להם את הביצים ואזור פי הטבעת.
לא מעט גם נהנים שדוחפים להם אצבע (או רק זרת:) .
זה בטח ובטח לא הופך אותו להומוסקסואל, גם לא הקשר הדואג שלו עם אותו חבר.

עוד עובדה שתמצאי מעניינת-
הגירוי באוננות גבוה יותר מגירוי בחדירה או מציצה.
עושה רושם שאין לו הרבה ניסיון ושהוא גם די ביישן, וכנראה רגיל יותר לאונן מאשר למגע מיני עם פרטנרית, מה שיכול להסביר את כל מה שהולך שם ביניכם.

בשביל להגיע לנקודה שבה חיי המין שלכם מספקים - שניכם תצטרכו לעבוד קשה ולהשקיע הרבה בתקשורת המינית ביניכם ובניסוי וטעייה.
אם את מוכנה לזה - אז בהצלחה :)

אם לא - עדיף לשחרר כבר עכשיו, כי זה לא ישתפר 'עם הזמן'.

במילים פשוטות

ובעדינות

תסבירי שהיית רוצה שיהיה יותר רגיש אליך ושיתרכז קצת יותר בך כשאתם מתחילים.
זה השלב הראשון.

אני חושבת שברגע שאת תהיי מסופקת, העובדה שהוא מצליח לגמור רק לעצמו תפריע פחות.
אבל אם הוא יהיה מעוניין לעשות את זה - להפסיק לאונן יעזור.

איש ים 5

New member
היי

לידיעתך נקודת ה G של הגבר נמצא בפי הטבעת כל הגברים נהנים מליקוק שם יש כאלה שמתביישים ופוחדים שיחשבו אותם להומואים בנושא שאר הדברים אני חושב שצריך לדבר על הכל בכנות ופתיחות התקשורת זה הדבר שפותר הרבה בעיות בכל תחום

למעלה