מה לאמר לו?

ליליאוז

New member
מה לאמר לו? ../images/Emo7.gif

(כתבתי הודעה, שלחתי ומשום מה היא לא מופיעה בפורום , אז אני מנסה שוב...) אני רוצה לשאול אתכם איך לאמר לו שאני רוצה להתגרש. איך עושים את זה כך שנגיע למצב של עורך דין משותף או גישור ונמנע מפרידה מגעילה. אין ילדים. אני רוצה להפרד ממנו בשל כ- 3 שנים של חוסר אושר משווע הנובע מכך שהוא אינו מקיים עימי יחסי מין. לצערי, התחתנתי עם הבעיה וקיוויתי לטוב ...אשליות. מצפה לתגובותיכם.תודה.

פשוט לאמר

בלי להאשים, בלי להשפיל. רק לאמר שאת והוא אחרים ושונים, שניסית מאהבה לקשור את חייך בחייו אבל לא טוב לך כך. הביאי את עצמך כפי שאת מרגישה, אל תשימי אותו במקום של נאשם.

seeyou

New member
בלי הרבה מילים!../images/Emo88.gif

ללכת לעורך דין !!! "כ- 3 שנים של חוסר אושר משווע הנובע מכך שהוא אינו מקיים עימי יחסי מין" לא צריך יותר אף מילה! אם "התחתנתי עם הבעיה "...אז למה כן היתחתנת?

barak007

New member
ורק לצורך הבהרה.......

ניסיתם לתקשר במהלך התקופה הזו בנושא ?או שהנושא היה טאבו. האם הנ"ל ענה/הסביר/תרץ/שאל ? האם את שאלת/הסברת/ענית ? ניחוש פרוע שלי (וצר לי אם הניחוש שגוי) שבעצם אין לך תשובות לנ"ל כיון שאולי גם תיקשורת בינכם לא היתה ואיננה היום. אנשים נוטים שלא לקיים יחסי מין מאלף ואחת סיבות,אבל כפי שציינת בעצמך הנושא לא התעורר במהלך חיי הנישואין (כתוצאה ממשהו) אלא בעיה שהיתה קימת כבר בעבר. אני מניח שהקדשת לנושא ימים ולילות ואת שלמה עם עצמך, אם התשובה היא כן,גם אני מצדד בגישתו של איש המערות . האשמות,הפניית אצבע וכו לא יתרמו במחינתך לתהליך (מנסיון) ובכל מקרה,המון המון טוב והצלחה

ליליאוז

New member
יותר נורא מגבר שמכה ../images/Emo4.gif

לא הנושא לא היה טאבו. ולא אין לא הסבר. יש לו 101 תרוצים. פעם הוא בתקופה לחוצה בעבוה ופעם זה בגלל שכרגע הוא לא רוצה ילדים, ופעם זה בגלל שלא בא לו סתם ופעם בגלל שאין לא כוח להתקלח ולאחר תחינות מרובות ואיומים מצידי כשסוף סוף נאתר ללכת לטיפול אצל סקסולוג (אין לו בעייה אורולוגית)הוא הגדיל ואמר שהיה לו כבר מספיק סקס בחיים (הוא בן 38 ואני בת 30 בקירוב). וכן הוא יודע שאני סובלת קשות. ולמה התחתנתי עם הבעייה? קיוויתי לטוב, לשינוי האמנתי בזוגיות בינינו. לאמר שאני שלמה עם גירושין ב-100%? לא. אני אוהבת אותו הוא בתכל´ס אדם טוב אבל עם בעייה גדולה שהוא עצמו או לא מודע לה או מסתיר אותה. הוא מהווה חידה גדולה גם לסקסולוג, עימו נפגש רק פעם אחת (הוא לא מעוניין להמשיך את הטיפול). אז זהו, אני חושבת שמבחינתי עשיתי הכל. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לכם על התגובות המהירות והחכמות.

adam33

New member
למה לומר?

הרי את אומרת בעצמך שהבעיה היא סקס..ניסיתם לפתור ?..דברתם? הלכתם לייעוץ? רק בהנחה שעשית הכל..אני ממליץ לך לחשוב ואז לבצע.. ולגבי איך לספר לו? הדרך הכי טובה היא לתת לו לומר את זה..פשוט לספר על הרצונות שלך לקבל יותר ולשמוע מה הוא יומר אין כאן מטה של קסם..וזה שהוא יפגע זה ברור..

אם ניסית כבר הכל

ואת לא רואה איך זה משתנה אז תתחילי לעשות למען עצמך. קחי בחשבון שקל זה בהחלט לא והזמן הוא גורם בעייתי. מנסיון אישי, כל יום שעובר בין ההודעה על כך שאת רוצה להיפרד ועד הפרדה הרשמית הופך את כל העניין לפחות נעים, יותר מגעיל וכו´. אז תעשי שיעורי בית, קחי עורך דין, ספרי לו על רכוש משותף ועוד כי ללא ילדים זה בסה"כ כסף (שוב מנסיון) ואחרי שאת יודעת פחות או יותר את הכיוון, שבי איתו וספרי לו מה את רוצה לעשות. שוב כל זה בתנאי שזה אכן מה שאת רוצה. בהצלחה

בעדינות

חשוב שתאמרי לו בצורה שלא תגרום לו רגשות אשמה ויסורי מצפון בדיעבד ידעת שזה המצב, אולי יסכים שיהיה לך מישהו מהצד לדבר , לדבר, לדבר

למעלה