מה לאחל לעצמי?

מה לאחל לעצמי?

יש לי היום יום הולדת. 38. הגדרתי את הפרטיות בפייסבוק כי לא רציתי לקבל מבול הודעות גנריות; איפה התקופה שלא היו צריכים את צוקרברג כדי לזכור אירועים חשובים של חברים חשובים.
על כל פנים רציתי את עצמי לעצמי. אבל דווקא בקטע טוב, בקטע של לחבק את עצמי. להרעיף על עצמי כמויות אהבה דביקות.
אתמול לאחר חצות, תוך שאני צופה בסרט הגרוע 50 גוונים של אופל, לחשתי לעצמי " מזל טוב, חבר יקר שלי".
אז מה אני מאחל לעצמי? לא הרבה במונחים של שנה קדימה. אני מאחל לעצמי לסיים את התסריט עליו אני עובד, ולגייס כוחות לכתוב רומן אוטוביוגרפי. מאחל לעצמי לעשות הסבת מקצוע לתחום שארצה להתעורר בבוקר בשבילו.
מעל הכל, טוב לא מעל לכל אבל בעדיפות גבוהה, להכיר, לחוות אורגזמות מטורפות עם פרטנרית שיודעת להעריך מבט מדבר.
מאחל לעצמי לחזור לכתוב סיפורים אירוטים קצרים רק בגלל שזה כיף…. מאחל לעצמי להתכתב עם מישהי, כאן בתפוז, לחכות למעטפה הכתומה שתהבהב (קסם שפייסבוק בחיים לא יצליח לשחזר), ולהרגיש איך הזין מתנפח, כשהיא מתארת לי עד כמה נגעתי בה.
ואני כל כך אוהב את התחושה הזו, כי אני יודע שרק בלילה אבוא לפורקן. אני אוהב את התחושה שנוזל המקדים מטפטף ורק בלילה אביא את עצמי לפורקן.

לא מסובך מידי והכל תלוי בי, רק בי…
קדימה, חבר יקר….. תראה לי מה אתה יודע...

giligil55

Member

מזל טוב ושכל הפנטזיות שלך יגשמו וגם אלה שעדיין אתה לא מפנטז עליהן

למעלה