מה כל כך טוב בחו"ל??????????

MissUnKnown

New member
החדשות משעממות

אני ריצינית זה הגבר הכי טוב פה... חוץ מזה רישיון בגיל יותר מוקדם. אבל בתכלס אין פה משהו יותר טוב. האורח חיים שונה אתה צריך להתרגל לחברה והכול אז זה לא תמיד סבבה.

BoR|S

New member
השקט, היציבות הכלכלית...

התנאים הסוציאליים, העניין שלא צריך ללמוד במכון טכנולוגי אחד מסויים בארץ על מנת לקבל השכלה טובה אלא יש הרבה יותר, ההחלטיות (אמממ מפעלים להטפלת מי ים, הרכבת התחתית בתל אביב), הפרדת הדת מהמדינה. עכשיו בטח תגידי שאם אני כותב את כל זה, אז למה אני בכלל נמצא בארץ, אז ככה, יחסית טוב לי עכשיו פה, כי נפלתי די טוב, למרות שאני די גר בחור... אבל אלה הסיבות שגרמו לרבים מחברי להגר מפה... אהה כן, עוד דבר ששכחתי שכל כך טוב בחו"ל הוא שאין גיוס חובה (די נגזר מהשקט אה?)...

CosmikDebris

New member
הרבה יותר קל למצוא עבודה

ולהרוויח כמה שבאמת מגיע לך על העבודה.

BoR|S

New member
אמממ...

הסתייגות קטנה, אנשים שבאמת טובים, במיוחד בתחילת שנות ה-90, מצאו לעצמם עבודה די בקלות ובאמת מקבלים מה שמגיע להם (לפחות קיבלו עד בערך סוף שנת 2000). אם אתה מהגר בחו"ל, לעיתים יתקילו אותך בכוונה... (בלי קשר להיותך יהודי) בכל אופן, אלה הן הסתייגויות קטנות, אבל במרבית המקרים אתה צודק...

CosmikDebris

New member
אני מדבר על המצב היום

ושהכלכלה של ישראל קוטנת כל שנה ב 4.5% כל שנה, זה מצב רע. בכלל שונאים משום מה מהגרים בעולם, אל תשאל אותי למעלה.

למעלה