מה כיף ומה מבאס

שנטו

New member
מה כיף ומה מבאס

בלהיות חד הורים? הזבל שצריך להוריד?
הנירת?
השכיבה באלכסון?
החופש לבחור?
החופש לעשות?
החופש?

הכי כייף

עם כל האהבה שלי לילדיי , והיא אינסופית, אני לפעמים ממש מחכה לשבת שהם ישנים אצל אבא שלהם . חוץ מזה כמובן החופש לנפש, החופש להחליט ולבחור . מה שהכי מבאס זה הקושי לילדים שגם אם כבר התרגלו למצב , הקושי עדיין קיים וכנראה תמיד יהיה.

הכי כיף שיש פעם בשבועים חופש

רק לעצמי ובבחירות שמתאימות לי הכי כיף שהמיטה רק שלי ובשביל לגדל את הילדים אני לא צריכה לגדל עוד אחד הכי כיף שאת הזבל גם הילדים יכולים להוריד תמורת שכר שבועי הולם הכי כיף שתמיד יש שני גברים יפים ואוהבים שרוצים לחבק אותי ולנשק בלי תמורה הכי כיף שהכי כיף ככה ומה מבאס? לא ממש זוכרת

חחחחחחחחחחחחחחח...

"ובשביל לגדל את הילדים אני לא צריכה לגדל עוד אחד"... חחחחחחחח...

ילוטייל

New member
אז להוריד את הזבל? משלמים בשביל זה?

מעניין מאוד. למה הילדים לא הורידו את הזבל גם קודם? אז הכי כיף: לישון לבד במיטה בלי גנרלית שתגיד להוריד את הזבל שהזבל נשאר לפעמים ימים במקום ולא קורה כלום. שנגמרו ההנחתות והפקודות והשתלטנות הבלתי נלאות והכי חשוב שתי נשים יפיפיות בלי לחץ לכלום שאוהבות ורוצות לחבק אותי ולנשק בלי תמורה (?) טוב אולי קודם ארוחה במסעדה ונראה אחר כך??

מה קרה היית גם אתה נשוי לגועל?

תמיד אני הורדתי את הזבל בדרך הורדתי גם את הזבל הגדול אז הילדים לא הורידו הם היו תינוקות היום הם מתבגרים ופעם בשבוע אני גם שולחת אותם למכולת עם שקית זבל ביד (לא מתים מזה אתה יודע) ומה יש במסעדה? אין טבחים מנקים ושופכי זבל?

ילוטייל

New member
כן וזהנראה כאילו רק 'הגברים' זה...

תפקידם לפי מה שכתבת. לכן הגבתי שני צדדים למטבע ידוע המשפט נכון?

פברואר68

New member
מגניב....הרסת אותי עם התגובה

מ ת ג ל ג ל ת מצחוק....זה באמת נחמד לא בעוקצנות ממש ממש נחמד מתברר שכולנו גברים ונשים רוצים שיאהבו אותנו יפנקו אותנו יתעלסו איתנו יעשו לנו עיסוי גוף סקסי יכינו לנו ארוחת ערב נפלאה יפרנסו קצת יותר מאיתנו כדי שיהיה לנו יותר קל יגישו לנו כוס תה כשנקום משנת הצהריים.... כולנו רוצים שיטפלו בנו וזה טיבעי כל כך ....לא צריך לכעוסססססססססססס רק למצוא את אותו בן הזוג שנותן את אותם הדברים בחזרה....

ילוטייל

New member
נכון. זה כל כך הרבה לבקש???

אהבה אמיתית? פינוק? בלי מלחמות? בלי אגו נפוח? בלי חשבונות? יש משו כזה בכלל? מישו בכלל מסגול לזה?

ד ו ל ה

New member
עבורי זה בעיקר כיף גדול...

הכי מבאס מבחינתי זה שאין את מי לשתף (במיידי) ברגעי הנחת וההתמוגגות מהילדים. זה נשמע אולי פלצני ומופרך אבל ברגעים האלה הוא הכי חסר לי...

בן הקשת

New member
כ../images/Emo80.gif, הכי הכי כיף....

בלהיות חד, זה למצוא עוד חדית
, ולהפוך מאו-חד. רק עוד לא ברור לי, מה יותר כיף... להיות חד דו, או דו חד...
ולך...
מיוחד.

כביסה

הכי מבעס החיבוק שלה ...הכי הכי הכיייייייי החיוך שלו... ולהיות איתם באחד על אחד....

ע פ ר ל ה

New member
הכי כייף-החופש,והחופש לבחור

ומה מבאס?אין סקס וזיונים לוהטים
שלא נדבר על אהבה שהיא בכלל מצרך יקר ונדיר. כל השאר ככה סבבה,לאט... אז מה שלומכם?

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

הכי כיף: וואו יש המון... אין לי שייח' סעודי שצריך לטפל בו ועוד יש לו טענות! עושה מה שמתחשק לי (כל עוד זה לא על חשבון הבנות). יוצאת ומבלה ונהנית מכל רגע... (מה שלא עשיתי במהלך 6 שנות נישואיי) מבאס? וואי... אין לי! כי ממש לא היה לי טוב בנישואים. גידלתי את הבנות לבד (הוא עד היום לא יודע מי רופא הילדים שלהן, איפה טיפת חלב, מסיבות בגנים לא היה בא וכו') טוב לי... שקט נפשי... אין מי שיעצור אותי מלהתפתח ולהצליח... אין מי שיאמר לי "את לא יכולה", "את לא תצליחי". אולי אם אחווה זוגיות שיש בה שיוויון, חופש, שיתוף וכנות... אז אולי אחוש בהבדל... עד אז... טוב לי עם הלבד שלי...

למעלה