מה כורא קולאם ? ? ? ?

RaZiK4

New member
מה כורא קולאם ? ? ? ?

מא אמאצו???? עני חדאש פו בעני לו יודאה עת חוקיייייי אפורום עשמאח ים טאזרו לי טודא מארעש ראז ------------------------------------------- חחחחחחחחח............. סתם אל תתייחסו משעמם לי.... וסוף סוף חזרתי לפורום אחרי זמן רב שלא היה לי אינטרנט.... יש לי כמה שאלות: 1. בקשר למבצע של מפגש המעריצים, יש מצב שיפרסמו את הזוכים בהודעה בפורום???? 2. שמעתי שכמה ילדים עזבו.............. אפשר לדעת מי עזב???? ואולי גם למה???? 3. "מיכאלה" תיגמר ב-5/9???? 4. איזה פרק אנחנו???? זהו.......... -------------------------------------------

גלעד boy

New member
איזההההה

אין מילים לתאר את זהההההההההההההההההההההההההה ברצינות והוא עוד עושה שגיאות כתיב בכוונה.........לך תימצא לך חיים להיתעסק איתם

אני חולה על מיכאלה

מי רואה מיכאלה.............................................................................................. מי שלא רואה אז הוא סתם............................................................... דה...................................................................

תגיד- עד כמה מטומטם אפשר להיות?

לא ברצינות! עד כמה מטומטם בנאדם יכול להיות?! אנחנו בפורום מיכאלה פאק!!!!!!

GILADOS

New member
זה פורום מיכאלה אז מן הסתם כל מי שפה רואה מיכאלה

HaDaRoSh

New member
ברוח השו ראז! לו איטגאגאטי!

אמממ לא נראה לי שיפרסמו בפורום את הזוכים אין לי כח לפרט מי עזב כן מיכאלה תגמר ב- 5.9 אנחנו פרק 102

למעלה