מה כולל ASP.Net ?

Afik17

New member
מה כולל ASP.Net ?

הבנתי שתחת הטכנולוגיה הזו נכללים דפי Web Forms. מה עוד נחשב כלול בטכנולוגיה הזו ?

Afik17

New member
שאלה נוספת בבקשה : ירושה.

נניח יש לי את האובייקט B. לאובייקט B יש משתנה פרטי V1 ומשתנה ציבורי V2, ששניהם מקבלים את הערך 0 (ברירת מחדל). ויש לו מתודה ציבורית X אשר מדפיסה את 2 המשתנים. כעת אני יוצר אובייקט D, שיורש מ B. כמובן שמ D אני יכול לפנות ישירות ל V2 ול X. השאלה היא האם V1 רק חסום עבורי (אני לא יכול לגשת אליו) או שהוא בכלל לא קיים ב D. כלומר, כאשר אפעיל את D.X האם יודפס 0 גם עבור V1, או שתתעורר בעיה ? (פרטי הכוונה private, לא Protected). תודה.

Afik17

New member
ניסיתי, הכוונה היתה להבין מדוע.

כלומר משתנה Private ב B, קיים גם ב D, פשוט אין אליו גישה ישירה. תודה

yuval k

New member
אכן ../images/Emo13.gif

ואם הוא היה protected, היה אפשר לגשת אליו

Afik17

New member
../images/Emo70.gif פולימורפיזם ../images/Emo70.gif

לפי מה שאני יודע, פולימורפיזם זו היכולת להפעיל פונקציונליות מסויימת, באובייקטים שונים, בלי לדעת מהו האובייקט הספציפי. למשל, אם אני רוצה שכל הפקדים שבעמוד ה HTML יצויירו, ואני יודע שכולם יורשים מ Object, שיש לו מתודה וירטואלית Render, אז אני יכול להפעיל אצל כל הפקדים את Render בלולאה, בלי לדעת איזה פקד ספציפי אני מחזיק כרגע, העיקר שאני יודע שיש לו את המתודה Render, שממומשת בצורה שונה בכל פקד, ואני רק צריך לקרוא לה. השאלה היא מדוע אני צריך את היכולת להגדיר משתנה טיפוס Base, ולאתחל אותו כאובייקט Derived : ;()Base a = new Derived מה מטרת היכולת הזו ?

Afik17

New member
/webctrl_client/1_0/treeimages/

אני מנסה להשתמש לראשונה באובייקט TreeView לאובייקט זה יש Property בשם SystemImagesPath שברירת המחדל שלו היא כותרת הודעה זו, כפי שניתן לראות בקישור אני מנסה להעביר להעביר למיקום אחר, אך שום דבר לא עובד... מדוע ? האם ישנן הגבלות ?

למעלה