מה כדאי?!?!

Ja JoinT

New member
מה כדאי?!?!

היי... קיצר יש לי NOMAD ZEN XTRA 60 GIGA של CREATIVE ואני מאוד מרוצה ממנו ולפני שקניתי אותו ממש התלבטתי בינו לבין אייפוד.. יש לי כסף...וחבר טוב שלי טס לארה"ב...ומה שיש לי אני רוצה למכור..ומה כדיי לי? לקנות את האייפוד החדש...הצבעוני או ללכת על החדש של קרייטיב...גם צבעוני וגם אפשר לראות בו סרטים...דווקא הייתי מרוצה מהנגן קרייטיב שיש לי...מה אתם מציעים? אהההההה ועוד משו...מזמן מצאתי איפשהוא כתבה איך לעשות שהנומד יוכל לקרוא אותיות בפורטוגזית,ואפילו בעברית אם אני לא טועה.....צריך לעשות איזה משהו..אנערף..ואני לא מוצא איפה קראתי את זה...מישהו יודע איך לעשות את זה? או איפה זה היה רשום?

uppercut

New member
אני הייתי הולך על הנגן של קריאיטיב>

אם הייתי אתה. תראה, בחרת את הנגן של קריאייטיב פעם אחת על פני האיפוד, סימן שאהבת אותו יותר, אז עכשיו אתה מקבל גם אופציה לראות סרטים, אני במקומך הייתי הולך על הקריאייטיב(למרות שאישית אני מעדיף איפוד)

לראות סרטים על מסך כזה קטן

זה לא רעיון כלכך טוב כשאני רוצה נגן mp3 אז אני לא צריך מסך צבעוני ויכולת הקרנת סרטים האיפוד פוטו מיועד יותר לאיכסון תמונות בנוסף למוזיקה , זה אידיאלי לאלו שנוסעים ורוצים איכסון גדול לתמונות של המצלמה הדיגי שלהם בשביל סרטים הייתי דווקא ממליץ על הארקוס עם המסך הגדול לדעתי אלו שווקים שונים ולא הגיוני לשים ווידאו באיפוד כמו שלא הגיוני להסתובב עם הארקוס בכיס

Ja JoinT

New member
אמממ מסך קטן זאת מילה יחסית...

תגיד אם זה מסך קטן...בינתיים מכל אלו שמסוגלים להקרין סרט...זה נראה לי הכי דק...ואם המסך הכי גדול שראיתי בינתיים.. אבל נראה לי שאני יקנה את האייפוד...כי הוא בעצם הרבה יותר פרקתי...וההוא הוא יותר גימיק...וכשהוא גם משדר סרט הוא מסוגל רק לשלוש שעות...שזה ממש עלוב...ובטח זה גם בהגזמה...אז אין טעם.. ומישהו יודע איך אפשר לעשות שהנומד ידע אותיות עבריות?מישו שמע על זה?

למעלה