מה כדאי?

• פותח הנושא bip2
  • פורסם בתאריך

bip2

New member
מה כדאי?

לא יודעת מה לעשות איפה להמשיך טיפול יש לי אופציה גם לרופא מומחה פרטי שלגביי כל ההבחנות שלו היו שגויות אבל הוא פשוט מקסים והיה שם בשבילי ברגעים הקשים או בקופה שגם שם הרופא נהדר והוכיח את עצמו מבחינת היסודיות בבדיקות ובאופטימיות שלו. אני רוצה לחזור לאיקקלומין שהצליח בפעם הראשונה פעם שעברה אבל העובר לא התפתח לאחר שכבר ראינו דופק בפעם השניה(בראשונה ההריון היה ספונטני) כנראה נגרם בגלל מחיצה שהוסרה .עכשיו חודש ראשון ועדיין שלילי,אז מה אתן אומרות?

ללכת לרופא שיביא תוצאות

אנחנו לא הולכות לרופא בגלל שהוא נחמד, כלומר זה מאוד חשוב אבל גם הקטע הרפואי קצת חשוב,יש הרבה אנשים נחמדים שאפשר לבקר בלי תשלום. אז אם מצאת רופא בקופה שגם נחמד וגם יסודי בדיקות נראה לי שמצאת את התשובה. בכל מקרה , בהצלחה

נועם@בת

New member
רופא פרטי שכל האבחנות שלו היו

שגויות זה דבר שמיד יורד מהפרק. אם את רוצה לשלם למישהו מקסים תלכי למסעדה שיש בה מלצרים חתיכים ותשאירי טיפ שמן, תאמיני לי שהם יהיו מקסימים שם בשבילך. אם יש לך רופא שגם לא משלמים לו וגם הוא רופא טוב ויסודי- אני לא רואה למה בכלל יש התלבטות. מאחר וההריונות שלך היו אחד ספונטני ואחד מאיקקלומין, כנראה שאין לך בעיה להרות. המחיצה הוסרה אז אני מקוה
שעכשיו גם לא תהיה בעיה להחזיק את ההריון. על פי השכל הישר את עכשיו אשה פוריה לכל דבר. משמעות הביטוי הוא שיש לך סיכוי של 20% להרות בכל חודש, כלומר 80% סיכוי להרות תוך שנה. למרות המתח וחוסר הסבלנות אני במקומך לא הייתי מנסה לזרז את זה בחודשים הבאים בעזרת טיפולים, אבל כן מבקשת מעקב זקיקים וחיזוי ביוץ כדי לודא שהכל הולך לפי הקצב הרצוי. שיהיה בהצלחה נועם

bip2

New member
תודה על הכנות, צריכה עצה נוספת...

אתן באמת צודקות אני אמשיך עם הרופא שאני מאמינה בו מה גם שהוא שייך לקופה וזה חוסך לא מעט בנוסף לכל אז למה לא?!!!! אולי מישהי יודעת כמה זמן לחכות? המחזור שלי אינו סדיר אך לאחר הסרת המחיצה היה מחזור אחד שהגיע לאחר 27 יום ומחמת הספק שהכל אולי יסתדר לא התחלתי עם האיקקלומין .היום עוד מעט יעברו כבר כשישה שבועות מהמחזור האחרון ובינתיים ע"פ בדיקת דם אני לא בהריון אבל אולי פשוט אני עוד לא בימי האיחור?עוד כמה זמן מחכים עד שלא יודעת לוקחים ארגסט או בכלל בודקים שהכל בסדר . אני עוד די לחוצה שהכל יהיה בסדר בעקבות הניתוח אולי סתם כי קשה לי להאמין שהכל נגמר ויש לי עכשיו רחם תקין!!!!! בכל מקרה הציו אני לא מפסיקה להרגיש שאני בהמתנה תמידית!!!

למעלה