מה כדאי

מה כדאי

התחלץי טיפול ראשון של IVF בלחץ בגלל הגזרות של ביבי. למעשה הייתי צריכה לעבור צינטור. עכשיו כשיש הקלה מסויימת - מה כדאי: להמשיך בטיפול או לעצור ולעבור צינטור חצוצרות? מאד מתלבטת. אודה לכל עיצה.

shaygalli

New member
אני חושבת

שאם הצינטור אמור לעזור בהצלחת הטיפול, עדיף לעשות אותו קודם. המון בהצלחה

לי מ ו ר

New member
אם התחלת אז התחלת

ונשאר להחזיק אצבעות שזה יהיה הטיפול המנצח. אם עדין לא הזרקת כלום ולא התחלת ממש, אז אולי כדאי לעשות צינתור כדי להגדיל את הסיכויים. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

einav8

New member
לא לא לא לטיפול!

הי, הייתי במצבך, התחלתי IVF, סבלתי, מהזריקות ההורמונים, מזה שנכנסתי בIVF הראשון להריון והפלתי, מזה שהסקס הוא לא אותו סקס, מזה שידעתי בכל רגע איפה השחלות נמצאות,ויש כאן בנות רבות שיכולות לספר לך על טיפולים. ולבסוף לאחר IVF אחד, הפלה, החזרת מוקפאים - התפקחתי והלכתי לעשות צנתור. והצנתור - כל כך פשוט, כל כך לא מסובך, כמו צילום רחם פשוט, שפותר את הבעיה לתמיד, ועכשיו זהו חודש ראשון שאנו מנסים טבעי, וזה כל כך כיף! אני אומרת - ישר לצנתור!!! מוכנה לספק כל אנפורמציה רצויה! המון בהצלחה בדרך שתבחרי!

זקוקה להסבר

עינב שלום, האם צינטור עושים רק למי שנצפתה בעיה בחצוצרות? אם עשו לי הסטרוסקופיה והיא תקינה האם זה אומר שהחצוצרות תקינות. הרי במהלך הבדיקה רואים אם יש מעבר והכל בסדר. אנא עדכני אותי אם את יודעת .

סביון1

New member
אני חושבת שבשביל לודא תקינות

חצוצרות צריך צילום רחם, ולא היסטרוסקופיה. בהיסטרוסקופיה אפשר לבחון את הרחם באופן מדוקדק יותר מאשר בצילום, וכך אפשר לגלות ציסטות, מיומות ושאר מרעין בישין שאולי לא היו מתגלות בצילום. מצד שני בצילום מחדירים נוזל לרחם ורואים אם הוא עובר בחצוצרות וכך יודעים אם החצוצרות תקינות או סתומות.

נועם@בת

New member
בהיסטרוסקופיה לא בודקים תקינות של

חצוצרות, רק בצילום רחם. צילום רחם מאפשר לבדוק עם המעבר בחצוצרות פתוח ואם יש נוזלים בחצוצרות. וכמובן את המבנה הפנימי של הרחם. נועם

תודה על העזרה - ועוד שאלה על צינטור

המון תודה על התשובות לשאלה IVF או צינטור. שאלה נוספת למי שיודעת (וגם ל EINAV8 - תודה רבה שענית): היכן ואצל מי כדאי לעבור את הציטור. נאמר לי שטור כספא הכי מיומן בנושא. הוא כעת בשיקגו ויגיע רק בנובמבר.

einav8

New member
אריאל - תסתכלי על השאלות הנפוצות!

אני תארתי כל מהלך שנעשה לי מרגע קבלת ההחלטה, אני עשיתי אצל טוגנדרייך - מקסים, כל המידע נמצא שם! טלפונים שלו ושל טור כספא. אם יש לך שאלות נוספות אחרי שתקראי, אשמח לענות! גמר חתימה טובה!

s h r o n i t

New member
הי אריאל

אני עברתי צינתור לפני כשנה. עכשיו אני בהריון -שבוע 11 הריון ספונטני לחלוטין וזאת לאחר שעברתי 5 טיפולי IVF שנכשלו !!! אני חושבת שאם אפשר לפתוח את החצוצרות ולפתור את הבעיה,אז זה בוודאי עדיף על לעבור הפריות .שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחרי.

למעלה