מה כדאי??

מה כדאי??

שלום לכולם!!! מה שלומכם? תקשיבו יש לי 2 אפשרויות להתחפש: 1. שודדת ים (סקסית!!!) 2. פיה יפיפיה..! בבקשה מה כדאי לי?? תענו מהר השבוע נגמר בבקשה!

tomi girl

New member
דפינטלי

פייה שודדת ים זה מה זה פסה!!! זה ילדותי פייה את יכולה לשים מה שבא לך ולהמציא לך פיות חדשות וכו'

אני בסך הכול בת..

13 אני לא חושבת שזה ילדותי מידי... אם אני לא טועה...???!

תלוי איזה פייה...../images/Emo58.gif

פיות זו הגדרה גדולה מדי.. אני מתחפשת לפיה שחורה, ולא ראיתי עוד אפחד... {מלבד אחת שבפורום, שלקחה את הרעיון ממני...} שמתחפשת לפיה שחורה.. תלוי איזה סוג של פיה... פיה רגילה, זה באמת נדוש ופופלארי מדי

אני יודעת..

אני אומרת גם אבל שלי היא פייה כחולה ממש יפה.. אחפש לך תמונה... בכול מקרה נדמה לי שאתחפש לשודדת ים סקסית מה את אומרת?

תלוי איך תעשי את זה...../images/Emo58.gif

ואיזה גוף יש לך... אגב... לא אמרת שאת בת 13 באחד מהשירשורים? את בחטיבה? או ביסודי? כי אם ביסודי... אז לוידעת כמה זה טוב להתחפש לזה

אז ככה...

יש לי גוף של סקסית...(חחחח) אני רזה.. (קצת מאוד, אבל לא באופן מוגזם) ו.. אני בחטיבה.. (כיתה ז') אז מה את אומרת?

אממ... ומה את הולכת ללבוש?../images/Emo58.gif

אממ.. ואם את בחטיבה, זה יותר נורמלי... אבל מה את הולכת ללבוש כעיקרון

אני הולכת ללבוש

מן חולצת בטן(מאוד בטן!!) לבנה שנקשרת. מעליה יש מן זקט קטן כזה בצבע אדום והמכנס כולו מנופח ולמטה הוא נסגר (3/4) (והוא נמוך!!) מלא שרשראות צמידים עגילם... שיער פזור פן... ופנדנה וכמובן רטיה.. אהההה... וגם אני אבקש ממישו שיעשה לי חרב מעץ... אז מה את אומרת חמוד????

nobodys girl

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד פיות תמיד יש מכל הסוגים המינים והצבעים אבל שודדת ים אף פעם לא ראיתי :)

אמ.. מאיפה יש לי אז..

סבתא שלי תפרה לי מן מכנס נפוח מאוד יפה!!! אחרי שאתחפש אצטלם ואשים תמונה!!!!

למעלה