Ohh - Take me Take me.........!!
ההודעה שלך מאוד מכעיסה, וכאחת שמשעמם לה כרגע, אין לי בעיה להגיב- מקווה שאולי אולי אולי משהו תוכל להפנים משהו מהתגובה שלי- מה זה בונה אתרים פרטי ולא בעשרות אלפי שקלים? אם אתה רוצה אתר שהוא מינימום יד2 זה יכול לעלות גם יותר, אם זה אתר מכרזים? השוואת מחירים? או אפילו חנות "פשוטה" שבה אפשר לסנן לפי מחיר- אתה לא חושב שתקבל תמורה לכספך? אם אתה רוצה בוני אתרים "טוב" יש גם בחינם בקומונה לבניית אתרים בחינם כאן >
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=33354&r=1 אם אתה בכל זאת רוצה להרגיש טוב עם עצמך ולשלם לאדם, שמזה הוא מתפרנס (כן, כן גם אם זה באופן פרטי צריך להתפרנס ממשהו - עם מחמאות לא הולכים למכולת) - יש אתר מכרזים חמוד שאתה יכול לבקש בו הצעות ואנשים יקפצו ויציעו לך כל אחד מחיר בכמה שקלים זול יותר מקודמיו > אני אוהבת להשתתף בו ולפעמים סתם לבהות
www.ask4.co.il ו-אם כבר החלטת לחפש בונה אתרים "טוב" שמבין גם בקידום אתרים, אל תשכח לבדוק שהוא גם טוב מאוד בעיצוב אתר, והנעת גולשים לבצע פעולות באתר, אחד שמקפיד על אתר בעל usability גבוה, אתר שיעביר את המסר וגם ידע למכור ואם אפשר אלמנט פלאש חמוד של כמה תמונות - או במקרה הכי גרוע אנימטור שידע להכין קובץ gif שבו עוד ניתן להטמיע פרמטר קידומי חביב... וכמובן! שיעזור לך לעצב לוגו (אלא אם כן העזת לשלם למעצב טוב ויש לך לוגו שיווקי שקשור לעסק ומשדר את העסק או המוצר שלך). קודם תקפיד שהוא ידע את כל אלו- במידה ומצאת אחד שכזה, אני בטוחה שהוא ידע טוב מאוד כיצד לבנות אתר שמוטמעים בו פרמטרים של קידום שאכן יקדמו את האתר. בהצלחה