רועי, אתה מבלבל אנשים
עם כל הכבוד, אני לא מאמין שלילך יוצאת מחר עם ה-307 החדשה שלה לתקוף פניות באשתאול. מהניסיון המסוים שיש לי עם ה-307 (ויש לי) היא נוחה מאוד בדרכים בינעירוניות, קשיחה טיפה בתוך העיר, אבל עדיין נוחה בהרבה מרשימה ארוכה מאוד של מכוניות. (להתחיל לפרט?) ובין הנוחות שנמכרות כיום בקבוצה שלה. לא מהנה לנהיגה? אתה יודע מה? לא הייתי לוקח אותה על פני 306, מסכים. אבל תעשה לי פאקינג טובה, ל-307 התנהגות נייטרלית ובטוחה, אחיזה פשוט מעולה (ושוב, מניסיון), בלמים נהדרים, הגה חשמלי קל מדי לטעמי אך בעל משקל נכון לנהג ממוצע ועם מספיק היזון חוזר בשביל בנאדם נורמלי שנוסע לסופר או לדודה בהרצליה (תתכונן להיות מופתע - הגה טוב בהרבה משל היאריס, לדעתי, ואתה ממש לא יכול להגיד שאני לא מכיר את היאריס). אני חושב שהיא מושלמת לנהיגה לכל בנאדם נורמלי (=לא בנאדם שהקיק שלו זה לקום בחמש בבוקר ביום שבת בשביל להספיק לסדום ערד לפני שהאופנוענים מגיעים לשם). ואתה צודק - הפוקוס יותר מהנה לנהיגה, מסכים. אבל לבנאדם ממוצע אתה באמת חושב שזה משנה? רוני, שחזר היום מנסיעה לת"א בהונדה סיוויק חדשה ונסיעה חזרה ב-307 חדשה, תנחשו מה הייתי מעדיף (ואפילו לא נהגתי)