מה כדאי

מה כדאי../images/Emo35.gif

שלום!! אני בחורה בת 20 ואני מעוניינת לשרוף את כל השומנים שיש לי באיזור הבטן (בעיקר) בעבר מעולם לא נרשמתי לחדר כושר, ואני מניחה שאני נורא "חלודה" וממש בחוסר כושר.... אני רוצה להירשם, אך לא יודעת למה כדאי לי, חדר כושר רגיל? אירובי? - יכול להיות קשה מדי בשבילי... המשקל שלי די בסדר, אבל לא הזזתי את השרירים שלי בצורה אינסטנסיבית המון זמן........ מהם האפשרויות שיש לי? תודה מראש........

DannyBoy19

New member
תשובה

אני אתן לך את התשובה הפשוטה והיעילה ביותר.. אם את באמת רצינית לגבי מה שאת רוצה, אני ממליץ לך לעבוד בצורה אינטנסיבית על המשקולות בחדר כושר. כן, לעשות את כל התרגילים "שהגברים" עושים. את יכולה לשלב גם "אירובי". עבודה עם משקולות תהיה פי 50000000 יותר אפקטיבית(המספר גבוה לשם הקצנה) ותראי תוצאות. לא כמו הנשים שהולכות בהליכונים כל החיים שלהם ולא הורידו גרם אחד של שומן. כאילו הליכונים זה התשובה לכל הבעיות שלהם שלא לדבר על הקצב שבו הם הולכות שאפילו במכון לשיקום נפגעים מתאמצים יותר. ולא! את לא תראי גברית או שרירית מידי. זה רק יעשה לך טוב ואת תהיי חטובה ותרגישי טוב מתמיד. יש את הבנות האלה שאומרות שהם לא עובדות עם משקולות כי הם לא רוצות להיות שריריות.. כאילו זה קל לעלות שרירים לבנות..חחחח... הם פשוט כל כך בורות בנושא שזה מכאיב. תשאלי את המדריך שלך בחדר כושר שתרשמי אליו איך להשתמש במשקולות. עם הזמן תעברי למשקולות חופשיים ותנסי כמה שיותר להמנע ממכשירים. כמו כן, תתחילי לקרוא מאמרים על דיאטות וכדומה ותלמדי קצת על כל הנושא. אם תשכילי לקחת את עצתי את תהיי בדרכך להיות חטובה.. אם לא... אז לא :)

Samsara

New member
No Pain - No Gain

כל התחלה קשה אבל איפה שקשה לנו --> שם מתבצעת התפתחות ולמידה וזה נכון גם ברמת אימון הנפש וגם ברמת אימון הגוף... ויותר ספציפית - ממליצה לך לגשת למאמר "תרומת הפעילות הגופנית לירידה במשקל" של יובל קסוטו - ביטאון הספורט-דצמבר 1999 ואני מצצטת מתוכו: באימון בחדר כושר מוציאים אמנם פחות קלוריות מאשר בריצה או בהליכה נמרצת, אך שימור מסת השריר ואף בנייתו תביא לחילוף חומרים גבוה יותר (הדבר נכון גם בעבודה משרדית, בישיבה או בשינה). העלייה במסת השריר תגרע אמנם מהירידה הכללית במשקל, אך תעודד את השגת המטרה האמיתית - הפחתה במסת השומן העודף. דיאטה שאינה מלווה בפעילות גופנית גורמת לעתים לפגיעה במסת השריר ומכאן גם לפגיעה בחילוף החומרים היומי.

למעלה