מה כדאי לעשות

מה כדאי לעשות

אם באמצע פגישה פתאום חוטפים כאב ראש או משהו אחר חזק שאין אפשרות לתפקד בצורה נורמלית.האם כדאי להתנצל ולבקש להפסיק את הפגישה או עדיף למשוך ככה ?

אם זה ממש מפריע

חבל להמשיך את הפגישה במצב שיתן רושם לא נכון עלייך, הרי את לא במיטבך. צריך להפסיק את הפגישה, אבל - להתנצל בפה מלא, ולהסביר בצורה ברורה את הענין. (אפשר גם לומר: יש לי כאב ראש נוראי, אני ממש לא מרגישה טוב, אז יתכן שנסיים מוקדם מהצפוי, ואז - אם יש לבחור מעט טקט, הוא יציע לך מיוזמתו לסיים מיד, וגם אם לא - תוכלי לומר אחרי כמה דקות: אני ממש מתנצלת, הכאב ראש רק מתגבר, אני מוכרחה לסיים) תמיד תהיה אי נעימות, אבל היא עדיפה מלהמשיך פגישה במצב כזה.

kiss 18

New member
את צוחקת או שבאמת כל מה שכתבת קראו לך? אבל...

בקשר למה שכתבת, אם זה בחור שמוצא חן בעיניי אני אתגבר על הכאב ראש ואמשיך את הפגישה כרגיל..(אלא אם כן זה רציני הכאב ראש) אבל אם הכאב ראש זה על תחילת הפגישה וזה עם זה בחור שאני לא מעוניינת בו, אני לא אפסיק את הפגישה מייד, אחכה עוד קצת... שלא יפגע! האמת שעוד לא קרה לי כזאת סיטואציה, אבל אני חושבת שזה מה שהייתי עושה! כמובן שכל זה לא תקף, אם זה כבא ראש על גבול בית חולים...

קול פנימי לוחש לי שהיא זו שמסתלבטת עלינו

אבל למה לא??? שיהיה לבריאות העיקר ההנאה

kiss 18

New member
מה אתה רוצה ממני?

אתה חושב שאני וברכפלית זאת אותה אחת?? חח הצחקתי.. ואצחק!! הקול פנימי שלך טועה ובגדול...

את חושבת שאני חושב ככה כי??

תזכירי לי איפה כתבתי כזה דבר?? פשוט שיתפתי אותך בהרגשה שלי כלפיה וברור שאת זה לא היא. יש לי מלא סיבות לחשוב שאתן לא אותה אחת ואני לא הולך לפרט חחח

האפשרות הכי טובה

היא לקבוע את הפגישה הראשונה (ואח"כ גם את החתונה) בבית הקפה שליד חדר מיון. ככה לא משנה מה קורה. כי באותה מידה אפשר לשאול: תגידו, אם באמצע פגישה הוא חוטף התקף אפילפסיה/עיוורון זמני/שיתוק בפה/התקף לב. או סתם הוא לא מפסיק לפהק?

מה כדאי לעשות

אם באמצע שיטוט בפורום אתה חוטף כאב ראש מאיזה אחת משועממת שלא מאפשרת לפורום לתפקד בצורה נורמאלית,לומר לה להפסיק,או פשוט להמשיך כאילו כלום???

למעלה