מה כדאי לי לעשות?

Aline In Chains

New member
מה כדאי לי לעשות?

אני במגמת תקשורת,ואני שונאת תמגמה הזו, ואת מה שמלמדים.. ואני לא מצליחה במבחנים,לא משנה כמה אני חורשת, בכל מקרה, אני שוקלת לעבור לפסיכולוגיה שזה נושא שמעניין אותי, וחוץ מיזה אני גם רוצה להיות פסיכולוגית בעתיד. אבל, אם אני עוברת לפסיכולוגיה אז אני חייבת לקחת גם ג"ג בנוסף לפסיכולוגיה ולבחור בנוסף או יזמות או סיציולוגיה... כדאי לעבור?

לדעתי כן

אפילו עם זה הרבה מקצועות,בכל זאת קשה לך ואין מה לעשות בקשר לזה. ההיתי מציע לך לעבור.

תמיר1991

New member
אין בכלל שאלה, האמת../images/Emo45.gif

הצגת את זה די חד-צדדי, וגם לי אישית יש העדפה למדעי החברה [שאני שוקל לקחת בעצמי]. לכי על זה. והעיקר - בהצלחה
תמיר.

../images/Emo45.gif

אבל תכלס לא ממש יסתכלו באוניברסיטה אם את למדת עכשיו פסיכולוגיה-סוציאולוגיה ואז יש יקחו אותך נגיד רק בשביל ללמוד רפואה אז כך צריך ללמוד ביולוגיה בתיכון .

noyy

New member
../images/Emo28.gifזה לא הולך ככה...

בשביל ללמוד רפואה צריך ממוצע ציונים גבוה והרבה יחידות בתעודת הבגרות (בשביל לקבל את הבונוסים של ה5 יחידות שאיתם מגיעים לממוצע 110+..).. לא משנה מה מגבירים, אין דרישה מיוחדת כי יש קורסים בקיץ בפיזיקה/כימיה לפני תחילת הלימודים (חוץ מאוניברסיטת ת"א המוזרה שדורשת 3 יחידות בכימיה). אני כבר ירדתי מהרעיון של להגביר ביולוגיה בגלל רפואה, זה לא יהיה לי רלוונטי לעתיד :$ אל תשאל אותי למה אני יודעת את זה

adida12

New member
אם קשה לך תעברי...

למרות שאני לא הכי אובייקטיבית כי אני אוהבת גם פסיכולוגיה וגם תקשורת

noyy

New member
../images/Emo28.gifבסופו של דבר

את עושה בזה בגרות והשאלה היא באיזה ציון תעברי אותה. אם את חושבת שזה לא בשבילך וקשה לך מדיי, תעברי. אני אומרת לך שחומר שתאהבי - לא משנה כמה קשה ועמוס יהיה לך, אם תהני ללמוד אותו אז תצליחי במקצוע. הכל עניין של גישה, של איך את לוקחת את המקצוע, אם זה בסבל נוראי או בלמידה מעניינת. אצלי זה ככה ברפואה באונ', ועובדה שעד עכשיו הוצאתי 100 למרות שמפוצצים אותנו בחומר ממש קשה :$ אם תרצי משהו כל כך אז את תצליחי בו, קטן עלייך!!

למעלה