מה, כבר נגמר?

מה, כבר נגמר?

אתמול הייתה המשמרת האחרונה שלי לפני הגיוס. היום באתי עם המישפוחה לאכול במקום, היה מזה מוזר להיות שם בתור סועדת ולא לעבוד (אני רק הכנתי את הקפה לאמא
). סופסוף קצת הפסקה ממלצרות, זה באמת דיי נמאס, ואני שחוקה לגמרי
, ממלצרת מעל לשנה (בשבילי זה המון!). הדבר היחידי שיהיה לי קשה זה לעבור מאכול של מסעדה לאוכל של צבא
נקווה שיהיה בסיידר.

מוכר...

אני משוכנעת שתנצלי את ההזדמנות הראשונה לבוא לבקר עם המדים... לגבי האוכל של הצבא אני אגיד דבר אחד - מזל שיש שק"ם!

חולקת על דעתך

יש בסיסים בהם האוכל בהחלט אוכל סבבה (למרות שאין כמו אוכל של אמא) שוקו לאן את מתגייסת? וכמובן המון בהצלחה!

../images/Emo47.gif חיל חינוך!

מורה חיילת מסלול קליטת עלייה. שזה אומר שרק בטירונות אני אסבול אוכל צבאי כי אחר כך אני אהיה בדירה אזרחית שהצבא זוכר למורות חיילות
מי שאחרי צבא פה - מה עשיתן בצבא?

במהלך הקורס שלך

את תהיי בפנימיה, האוכל לפי מה שהבנתי שם זוועתי אני הייתי משק"ית תכנון כוח אדם הייתי במסלול יעודי לקצונה (השתחררתי אחרי 5 חודשים מסיבות בריאותיות) אבל בכללי הייתי אחראית על כל התכנון של הכוח אדם העתודאי מי הולך לאן כמה מתי ואיך ובכלל המדור שלי (פחות מ-10 אנשים) היה אחראי על כל המדיניות בנושא עתודה וגם על הכנסים שמארגנים למסיימי י"א. המון בהצלחה

חיל חינוך? אם ככה, יש עתיד.

אם תגיעי למחו"ה אלון, בסיס הדרכה די משמעותי של חיל החינוך בצפון - אז יהיו לך יציאות על הפנים אבל אוכל מ-ע-ו-ל-ה!!!!

יש איזה מליון תפקידים בחיל חינוך

אני לא כזה בטוחה שאני אגיע לשם. חיל חינוך זה - גל"צ, חלק מדובר צהל, כל המורות חיילות, משקיות חוו"יה, משקיות עלייה ויש עוד מלא.. לא חושבת שכולם מקבלים הכשרה באותו מקום.\ ובכלל, בא לי להיות בנגב

moranka

New member
אני

אני הייתי מורה חיילת במסלול קל"ע. יהיה לך ממש כיף, תקבלי משכורת גבוהה תחיי בדירה אזרחית, בסביבה אזרחית אבל תמיד תהיי חייבת לשמור על חוקי הצבא באזרחות.... אגב, כבר הצגתי את עצמי כאן אבל רוב החברים בפורום הם נותני שירות דרך טלפון או מלצרים ורוב הזמן אני לא מחוברת להודעות (חוץ מזה שגם אני נותנת שירות, אבל בחנות בגדים ואני כן מתחברת להודעות על הלקוחות בעיקר ועל ניצול בעבודה)

../images/Emo4.gif

אני מקווה שזה שאת לא מתחברת להודעות אומר שאת לא נתקלת יותר מדי בלקוחות מעצבנים ובבעיות עם קולגות... את תמיד מוזמנת לפתוח שרשורים על מה שמעניין אותך - כל נושא בתחום מתן השירות כשר כאן!

moranka

New member
חחחחח

אין לי בעיה עם הקולגות שלי וגם לא עם הבוס (למרות שהוא מרחף שלפעמים זה מביא תעצבים) שלי. בדרך כלל לקוחות חוצפנים שחושבים שהכל מגיע להם מביאים לי תסעיף. החברה שאני עובדת בה, זה המקום הכי לא אידיאלי לחסוך הרבה (הרבה) כסף, כי בימים שאין הרבה עבודה הם מתקמצנים בעובדים ואז יש יותר ימי חופש. אבל אני מסתדרת עם זה כי מממש נוח לי ככה (אחרי המון זמן שעבדתי מאוד קשה (בקיבוץ שלי) + צבא + ש"ש + תיכון זאת סוג של עבודה שיש בה קצת מנוחה (יש ימים שאני עובדת במשמרת שנייה, אז אני ישנה עד שעות מאוחרות). דגמה ללקוחות שאני הכי שונאת: "המממהרים". קבלו: אני עם לקוחה, עוזרת לה (מראה לה בגדים, מתאימה לה מכנסיים לחולצה ללחצאית לנעליים וכד') מדברת איתה, פתאום נכנסת לקוחה לחנות ניגשת אליי מבקשת עזרה. שלחתי לה את האחמ"שית שהייתה איתי שתעזור לה, אבל היא הייתה צריכה ללכת לעשות חשבון ללקוחה אחרת בקופה. אז הלקוחה אומרת לי: את יכולה להראות לי איפה הבדגים במידה 8? אני: כן, אני עם לקוחה אז כשאני אתפנה אני אעזור לך. היא: אני ממש ממהרת את יכולה להראות לי איפה המדף ואני אוציא לבד? (והיא אמרה את זה בטון ממש ממש לא יפה) אני: (חושבת לעצמי בראש- זובי היא תוציא לבד, היא תעשה מלא בלאגן והיא לא תסדר כאן אח"כ) אמרתי לך, אני עם לקוחה אני אסיים איתה ואני אוציא לך מהמדף. (ואני הכי סבלנית בעולם, בחיים אני לא צועקת או מדברת לא יפה ללקוחות). אז היא התעצבנה עשתה שואו כזה לקחה תתיק שלה ובדרך החוצה היא אמרה לאחמשית שלי שתגיד למנהל שהיא לא קיבלה עזרה או משהו כזה. מה שטוב אצלנו שבמקרים כאלה הבוס שלנו הכי מגבה אותנו בעולם כי הוא יודע בדיוק מה זה הלקוח החוצפן ואם יצא לי מתישהו שבכיתי מלקוח, תמיד הוא בא ותמך ואמר שאין ממה להתרגש ואמר לי דברים שהייתי צריכה לענות לה במקום לשמור בבטן ולבכות.

בהצלחה בגיוס

ושפשוף קל...
גם אני עוד מעט מצטרפת לשורות הצבא... ביום רביעי..

בטח שאפשר ../images/Emo13.gif

רק חבל שאין לי תשובה חד משמעית..:-\ אני הולכת לכלל צה"לי.. הם כבר ידאגו לאן לשלוח אותי.. מה שאני כן יכולה לספר שהיו לי זימונים למאבחנת מחר ולמאבחנת גחלת.. ולכולם לא התקבלתי.. כשלזימון האחרון אמרו לי, שהם חושבים שיהיה לי קשה מידי (מבחינה נפשית..)

לכולם ההסתגלות קשה

גם לי היו קטעים מאוד קשים בהתחלה (וגם לאחר מכן), ואני הייתי קצינה וחתמתי עוד קבע. זו מסגרת לא פשוטה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, ואל תשכחי לעדכן אותנו כשתחזרי מהטירונות!

amazone

New member
במקומך הייתי שומרת על העבודה

לפחות לחמשושים/סופשים - לא תוכלי לממן את עצמך מהמשכורת הצבאית

למעלה