המממ טוב אז לגמד שלי...המממ תודה:))
מ מ ו ר ע ל New member 8/11/03 #70 לא כל כך מעניין אותי מי זה... זה לא שהוא היה פה כל השבוע וגימד אותי הוא נזכר פעם ביומיים שלוש לכתוב איזה הודעה נחמד מצידו באמת אז אני לא מופתע אם גם ייקח לו זמן להתוודות זה במילא כבר כל כך חסר ערך מבחינתי ולא כזה מעניין אותי...
לא כל כך מעניין אותי מי זה... זה לא שהוא היה פה כל השבוע וגימד אותי הוא נזכר פעם ביומיים שלוש לכתוב איזה הודעה נחמד מצידו באמת אז אני לא מופתע אם גם ייקח לו זמן להתוודות זה במילא כבר כל כך חסר ערך מבחינתי ולא כזה מעניין אותי...
ו ויינר הקטנה New member 8/11/03 #72 אני יודעת מי גימד אותך.. ../images/Emo9.gif אבל אני אשמור עם זכות השתיקה.. ולא אגיד מי זה.. אני אתן לו/ה להגיד לך לבדם... אוהבת המוןןן ערב טוב בנתיים לכולם!!
אני יודעת מי גימד אותך.. ../images/Emo9.gif אבל אני אשמור עם זכות השתיקה.. ולא אגיד מי זה.. אני אתן לו/ה להגיד לך לבדם... אוהבת המוןןן ערב טוב בנתיים לכולם!!
א אור הנצח New member 8/11/03 #63 זהר ../images/Emo9.gif אז אממ... לא הייתי פה כל היום, ורק עכשיו יצא לי להכנס וכמו שבטח כבר הבנת-אני הגמדה שלך מקווה שנהנת, לי באמת, באמת היה כייף!!!! (חחח עדיין אין לי שם ) נוני.
זהר ../images/Emo9.gif אז אממ... לא הייתי פה כל היום, ורק עכשיו יצא לי להכנס וכמו שבטח כבר הבנת-אני הגמדה שלך מקווה שנהנת, לי באמת, באמת היה כייף!!!! (חחח עדיין אין לי שם ) נוני.
ל לירום New member 11/11/03 #120 קשת אני הגמד שלך אפילו שאת כבר יודעת את זה... לא יכולתי לכתוב בשבת כי המחשב התקלקל בשישי...