מה כבר יש לעשות

TheSegal

New member
מה כבר יש לעשות

אנשים יקרים... מה אתם עושים בסימס ??? את השיגעון של אחותי היקרה והמוכשרת fozzie אני מבינה, היא ממש אוהבת לבנות דברים וליצור דברים, אני אישית משחקת אבל לאחר זמן קצר כבר מחכה לחבילה הבאה בשביל תוספות...אני מורידה המון דברים בשביל הגיוון... רצחתי אותם בכל דרך אפשרית...עשיתי ממש טלנובלות של קשרי אהבה... ומה עוד יש לעשות...תעוררו אותי !!!

סימסית

New member
האמת...אין לי מושג...אני פשוט

צוציאה אותם לחופשות ועוזבת אותם שם כמה ימים,בזמן שהם זרוקים בחופשה(ואני ניטלת מאחריות...חחח...)אני הולכת לעיסוקי,ו....עושים להם"ימי הולדת" אני יודעת מה....ו...מסיבות כל הזמן,שטויות...חח...אני מסוגלת לשבת על הסימס ימים שלמים ולא לשים לב שעברו יותר מ-5 דקות(חחחח...)אבל אני מרגישה שהזמן עובר לפי כאבי הראש והעיניים שאני חוטפת אחרי איזה 8 שעות רצופות...כיום אני נזהרת....חחח....ובתור הפסקה אני מוציאה אותם לחופשות כשהם חוזרים...הם מזמינים אורחים...מסז'יסטים...ועושים מסיבונת בזמן שהבנות בבי"ס מביאים "חשפנית"(עאלק...היא בקושי זזה..חח...)ואז....זהו בעצם...אם את לא עושה את זה אז פחות או יותר אורח חיים רגיל...שיגרה רגילה..ימי הולדת....ואחרי כל יום הולדת(בתור מתנה מההורים)לוקחים אותם לחופשה,ואת המתנות שהם מביאים מהחופשה נותנים לחוגג היום הולדת...חחחח.... מקווה שעזרתי...

Fozzie

New member
../images/Emo99.gif

היא מכירה בכישרוני!!!!!!! זה היום המאושר ביותר בחיי! ראשית אני רוצה להודות לאקדמיה, לאמא ואבא שהביאוני עד הלום.. לבמאי ולמפיק הנהדר ולכל צוות ההפקה, לשחקני המשנה- בלעדיכם לא הייתי מגיע למה שאני היום.. גם לנער המים- היית 10! לכל המעריצים טהחברים, שכנה על כוס הסוכר ולכלב שמופי... תודה!

למעלה