מה כבר ביקשתי?

בירורים

New member
מה כבר ביקשתי?

בית קפה נחמד? ארוחות בוקר? על החוף, אך גם עם חדר סגור (=מזגן)? מחיפה ועד אשדוד? מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם זה מתאים לאירועים אז בכלל טוב... תודה

בירורים

New member
OK, מודה...

יש לי עוד בקשה, חוף שאפשר להיות בו בפרטיות (הכוונה לאירוע שיוכל לזרום אל החוף, יכול להיות חוף פתוח, אך לא מהעמוסים)

ניסית את המקומות באולגה?

את חוף קיסריה בעיר העתיקה סוגרים לעיתים לארועים, אני מתארת לעצמי שזה לא זול.

רוניM

New member
אם את מתכוונת לחוף של נמל קיסריה

אז אפשר לדעת הרבה מראש מתי הנמל סגור (אפשר לברר עם החברה לפיתוח קיסריה), כרגע באופק יש את פסטיבל הג'אז שמתקיים ב 9-10 ביוני (מקווה שלא טועה) אבל חוץ מזה לא ידוע לי על עוד תאריכים בהם הנמל סגור... בחוף של נמל קיסריה (והכוונה היא לחוף ליד האמפיתאטרון) יש מקום ממש על הים (סוג של בית קפה שהופך לפאב בשעות הערב) ויש גם בית קפה איכותי יותר שיש בו גם מקומות ישיבה בפנים (ממוזג כמו שביקשת) וגם מקומות ישיבה בחוץ ושתי האופציות הן עם נוף לים (יושב ממש מעל הים) שני המקומות האלו לא נורא יקרים אבל עד השעה 17:00 צריך לשלם דמי כניסה. יש גם את החוף של האקוודוקט (הקשתות?) בקיסריה אבל אין לי מושג מה הולך שם מבחינת בתי קפה-מסעדות.

LOL (אין לי אייקונים)

תודה על ההסבר. 35 (אוטוטו) שנה באזור - אני מכירה קצת. לא התכוונתי לנמל, התכוונתי לחוף שבנמל, וכן לפעמים בקיץ, לפחות פעם בשבועיים הוא סגור לארועים ואת זה אי אפשר לברר בחפ"ק מכיוון שזה לא קשור אליהם. הבית קפה ה"איכותי" עם המקומות בפנים הוא מזעזע, האוכל שם ברמה נמוכה מאוד (ישר מרגישים את אבקות המרק למינהם) והשרות - נו טוב. בקשתות היה שנה שעברה פאב וכנראה השנה הוא כבר לא יהיה.

רוניM

New member
בגדול ההודעה הייתה ל"בירורים"

אבל שירשרתי אלייך כי דיברת על קיסריה והמשכתי את הנושא שעליו דיברת... אם את מתכוונת לבית קפה על החוף (ביץ' בר נדמה לי) או למצודה, אז באמת על הפנים שם.... אני דיברתי על פורט קפה (לשעבר קנטרה) שלדעתי הוא בית קפה מצויין (לטעמי בכל אופן) לגביי האירועים בקיץ... בגדול יש גם את לילות קיסריה אבל אני לא בטוחה שהשנה זה מתקיים... בכל אופן, לגביי מופע הג'אז - זה בטוח ב- 9-10 ליוני - חוויה מיוחדת! ולגביי לילות קיסריה.... זה זוועה לטעמי האישי!!! אני מקווה שיבטלו את זה לאלתר!

בירורים

New member
אני מתכוונת לעשות אירוע...

יש עוד פרטים? (אני בכלל לא מכירה את קיסריה ובכדי להמשיך לברר מאוד יעזור לי שם ודעה כללית על המקום)

בירורים

New member
המלצות

אם יש לך המלצות על המקום הזה, ואולי עוד רעיונות לבתי קפה/מקומות אחרים באיזור שאפשר לעשות בהם אירוע שיזרום ממקום סגור וומוזג לרביצת חוף זולאיסטית...

את מכירה את האגם בפרדס חנה?

אומנם זה לא חוף ים אבל בהחלט מקום "זורם". חוץ מזה ליד גבאעת אולגה (שפונים ימינה לכיוון חברת חשמל) יש שם איזה מקום ארועים שאני חושבת שנקרא הבית משהו. וגם במכמורת יש. ובשדות ים.

בירורים

New member
קודם כל תודה, אני בכוונה

מחפשת משהו בסגהון של בית קפה/ים ולא גן אירועים, לא בא לי על כל הכבדות הזו... הבית באולגה זה ליד החוף? בשדות ים הבנתי שיש גן אירועים מאוד יפה (אבל עדיין גן אירועים...) מה יש במכמורת? פעם היתי באירוע בחבצלת, אבל לא מצליחה להזכר בשם של המקום

אני מציעה לך לעשות סיבוב

הבית באולגה זה ממש על הים. במכמורת הם הופכים את החוף לארוע (לא זוכתר את השם) ותמיד את יכולה לקחת את החברות האלו שעושות אוהלים לבנים על חוף הים והופכות את המקום למקום מקסים.

רוניM

New member
יש בחוף בית ינאי

שני מקומות שהם כבר ממש מוסד! "יורה" ו"אמציה"... "אמציה" זה יותר לכיוון מסעדה ו"יורה" זה יותר בית קפה... אין לי מושג מה הרמה שם בשנים האחרונות כי מזמן מזמן שלא ביקרתי בחוף הזה... אני יודעת שאמציה פעם היה שם דבר ויורה?...בית קפה על החוף...לא איכותי מידי... לא יודעת מה קורה שם עכשיו... חוף יפה ומושקע (אמור להיות) בלי כל קשר

לא לא בית חנקין

למרות שבית חנקין מקום נחמד מאוד (בעיקר לארוחות בוקר). אבל אם נוסעים לכיוון השני - זאת אומרת נכנסים לאולגה ופונים ימינה לכיוון שפך נחל חדרה (איפו שעשו עכשיו פיתוח סביבתי) בדרך יש בית ושם עושים ארועים. אולי שווה לשאול בפורום חתונות?

איריסג

New member
תבדקי בכל זאת את שדות ים

למרות שאני יכולה להגיד לך דבר אחד - זול זה לא... אבל היינו שם באירוע - וזה בול מהשאת מחפשת. קוראים לזה "גן גילי" - וגם אפשר לעשות שם אירועים בשישי אחרי כניסת שבת. המקום שהיו עושים בו חתונות שאנטי על החוף במכמורת נסגר.

בירורים

New member
זה גן אירועים שבאמת נשמע מתאים

למה שאני מחפשת, אבל אני בכל זאת מעדיפה בית קפה ולא גן

למעלה