מה כבר ביקשתי?

מה כבר ביקשתי?

לא תפסיקי לקוות איך תצליחי לשנות את עצמך לכסות בקולות אחרים כאילו אין איזה דבר שאת רוצה. את יודעת זה מזמן כשהיית ילדה שיחקת אחת שלא צריכה ולא אכפת לה מאף אחד מאף אחד. את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם, במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה. זה מאז וזה עכשיו את יודעת מה חסר ותגלי איך להביא את זה עכשיו, בשבילך בשבילך. את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם, במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה כאילו אין איזה דבר שאת רוצה

תוהה בקול אם יש לי בקשות מוגזמות...

אולי אני באה בדרישות לא הגיוניות...

לכולנו יש רצונות, דרישות, שאיפות..

ממערכת יחסים, (ואני מניחה שאת מדברת על זה), השאלה מי הפרטנר... ובאיזה שלב של מערכת היחסים זה מגיע..

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אבל כבר אין לי ציפיות

אני בסה"כ רוצה מישהו לשים עליו את הכתף מישהו לדבר איתו ושידבר איתי מישהו לחבק אותו ושיחבק אותי מישהו שאבין אותו ושיבין אותי מישהו שיאהב אותי (נמאס לי לעשות את זה פעם בשנה וגם אז רק כי אני ממש רוצה, אגב זה הממוצע שלי בשנים האחרונות) מישהו שיגרום לי לחייך בבוקר... פחות או יותר אלו הדרישות שלי.... זה המון אבל זה בעצם כלום.....

זה המון.... זה חיבור בין שני אנשים.

זה חלק ממהות האהבה.. שכולם כמהים לה... כולנו כמהים ומאחלים לעצמנו וליקרים לנו אהבה כזו.. אולי כמו בסיפור של ספטמבר... כולנו חווים התחלות.. מכירים אנשים.. שואלים את עצמנו.. אולי... אולי הפעם.. זו הפגישה האחרונה.. הדייט האחרון.. אולי הפעם.... זה האחד.. וזו האהבה.. (שוב יש סיפור בנושא של ספטמבר).. וזה לוקח זמן... שבועות.. חודשים.. ואולי שנים.. אבל מאחלת לך.. שתרגישי את זה בסוף....שיגיע מישהו שיאהב אותך כמו שמגיע לך.. שיחבק אותך בדרך שאת אוהבת.. שתמצאי את האהבה...

לא יודעת.... אני אומנם צעירה יחסית

אבל גם דורכת במקום כבר מספיק שנים... יש ימים שהאמונה ממני והלאה....

זה השיר שלי.... מקווה שיעזור לך.. |

אפילו בשרב הכי כבד ידעתי שהגשם עוד ירד ראיתי בחלום שלי ציפור אפילו במשב סופה וקור. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה. אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן פגשתי אנשים מאושרים אפילו בין שבילי עפר צרים. תמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשכבתה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה בינתיים די בזה.

שיר מדהים אבל...

זה ישמע מוזר... אני לא בדכאון או עצובה הגעתי למין השלמה כזו... הפעם זה עבר על ידי זה אפילו לא העציב אותי... זה מה שמפחיד אותי

זה בדיוק מה

שלא צריך להפחיד אותך... נפלא שהגעת למקום שבו את משלימה עם העובדות פשוט לא התחבר ודי לא צריך לפשפש בזה יותר מדי פשוט להמשיך בדרך "אין בנמצא פרי שאינו מר בטרם הוא מבשיל"- פובליליוס סירוס תחשבי על זה...

נצנצ אולי עלית פה על משהו....

תמיד שואלים אותי לפשר הניק המוזר שלי.... אולי זה הפירוש????? פוש המפ(ו)שפ(ו)שת

את תבואי פה בבקשה

את החיוך בבוקר תחייכי לא בגלל מישהו בגללך השאר זה כבר סיפור אחר וזה הרבה לא פשוט להתחבר עם אדם אחר כך שהחיבור יהיה משני הצדדים תחשבי רק כמה שנים עברו עד שהכרת את מי שהיה בעלך (18? 20? 25? לא יודעת) הפעם בטח זה יקח פחות... אבל פושי זה לוקח זמן גם כשמכירים גם כשיש רצון של שני הצדדים עד שהאהבה תפרח עד שתרגישי שיש שם כתף עד שתחושי בטחון סבלנות יודעת שזה לא התחום שלך ובכל זאת יקירה אין ברירה את שומעת? ס ב ל נ ו ת

אני מחייכת (נשבעת)

ואולי החיוך בזכותכם..... ונכון אין לי סבלנות (את הרי מכירה אותי)..... אני רוצה הכל ואם אפשר שיגיע אתמול.... אני סובלנית מכורח הנסיבות (או לפחות משתדלת)....

מכירה אותך

מכירה גם אותי והאמיני לי שזה אפשרי הייתי שם במקום של רוצה? אתמול בבקשה! רק צריך להפנים את זה הכל נראה שונה אחר כך שלו רגוע פתאום מתחילים להנות מהדרך לראות את הנוף ולא רק את הפיסגה

למעלה