מה כבר ביקשתי?!

שירז2095

New member
מה כבר ביקשתי?!

סך הכל רציתי לקבוע תור לבדיקות כלליות, משהו שלא עשיתי מזמן, התקשרתי למוקד הטלפוני של קופת החולים כדי לקבוע תור וכמובן להתייעץ לגבי איזה בדיקות כדאי ורצוי שאעבור. כמובן שנאצלתי להמתין דקות ארוכות על הקו כדי שיענו לי, בסופו של דבר ענה לי נציג שלא ידע לעזור לי ולענות על שאלותיי וכך התחילו להעביר אותי מאחד לשני (כמובן שכל העברה היתה מלווה בהמתנה ארוכה על הקו). באיזשהו שלב פשוט ניתקתי את הטלפון מרוב עצבים!!!! אני פשוט לא מבינה את זה! אני היחידה שנתקלת ביחס הזה?!

dudusapir

New member
בכל קופות החולים המצב דומה.

עזבתי את מכבי כי חשבתי שבמקום אחר המצב שונה. תאיימי לעזוב ותראי שמהר מאוד מישהו יתקשר אליך! ככה אני עושה עם מאוחדת.... זה עובד.

אשכר

New member
תראה, קשה לי להגיד דברים טובים על הקופ"ח שלי,

בגלל השחיתות שקיימת בארגונים האלה מהראש, וחלק ממנה נחשף השנה (מדובר במאוחדת), וגם בגלל הרבה בעיות אחרות בהתנהלות, בגישה, ברמה הכללית, וברמה הפרטנית. אבל ספציפית בקטע הזה, כל פעם שאני מתקשר אני מקבל מענה מיידי, ובד"כ המענה נותן לי תשובה לא רעה, ואני קובע תור עם רופאים כלליים מהיום למחר ולפעמים מהיום להיום. אז .. רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם.

dudusapir

New member
אין בעיה עם רופאים כלליים

הבעיה עם המומחים וכל השרות המיוחדים.

אשכר

New member
שירז2095 דיברה על בדיקות כלליות

אז.. דיברתי על רופאים כלליים.

0 אור 0

New member
אני בכללית שנחשבת בנושא הזה הכי גרועה ולא

נתקלתי בשום בעיה בכלל, מודה שאני לא צרכנית גדולה של רופאים מומחים ו/או רופאים בכלל, אבל ב 10 שנים האחרונות אין שום בעיה לקבל שום תור או בדיקה שאתה צריך (מדברת גם על CT, MRI , איזוטופים וכאלה - לא רק בדיקות דם רגילות), הפניות למומחים וכו' לחלק מהרופאים המומחים היותר "סטנדרטיים" (עיניים, נשים) אפשר כבר לקבוע תור ישירות מהאתר, וכשזו הפניה למרפאות חוץ אין בעיה לקבל טופס 17.

שירז2095
פורום זה מתאים לך

חביבתי היקרה - משום, שכאן זה איננו פורום של קופות החולים - וסבורתני, שאיש מכאן אינו אחראי למה שקורה שם - הרי, שפנית למקום הנכון בדיוק
וטוב שכך. כאן כולם נחמדים, חביבים, סבלניים וסובלניים ונותנים מענה מיידי לכל אחד ואחת - בכבוד ובאהבה. אינני יודעת מה התעורר בראשך ובלבך, שעל כן, החלטת לערוך בדיקות בקופת-החולים. ואין לי בעיה עם בדיקות. אלא, שמשהו בוודאי התעורר, ולוא - בספק. אם תשתפי אותנו כאן - אפשרי מאוד, שנסייע לך ונכוונך - כראוי לך כנזר-הבריאה לבריאות נאה - ובוודאי למישהו-כלשהו מאתנו יהיה מענה נבון להמשך חייך הטובים והנפלאים. העוסקים כאן בריפוי טבעי - על אגפיו השונים - ישמחו בכבוד להגיש לך עזרה למזור ומרפא בכל עניין ותחום. בברכת בריאות איתנה לפי חוקי הבריאה לזרימה רעננה בכבוד ובשמחה ברעות ואחווה
שבת שלום לך וחורף בריא וקל
שלומית נצח

טאוֹ

New member
למה לא להזמין תור באמצעות הרשת?

למיטב ידיעתי, לכל קופות החולים יש אתר אינטרנט שבאמצעותו ניתן לזמן תורים, כולל לרפואה מקצועית.

זה חוסר ידע משווע לפנות למוקד כדי להתיעץ

בקשר לבדיקות. יושבים שם סה"כ פקידים שאין להם מושג וגם אם היה להם אין הם מכירים אותך ולא מתפקידם. מי שלא יודע עבור עצמו, יש לגשת לרופא המשפחה ולדסקס אתו את העניי. בשביל זה הוא נמצא שם-בין היתר. לא רק לטפל בחולים אלא גם לטפל במניעה שפירושה בדיקות מתאימות בשביל מה קיים רופא המשפחה?

באמת תהיתי קודם כל למה לא לקבוע תור דרך האינטרנט ודבר שני, מי מתייעץ עם פקידים בענייני בריאות? אני מנסה לדמיין את הפקידים שישבו שם, מה הם חשבו כשהתקשר אליהם מישהו והתחיל לשטוח בפניהם את בעיותין הבריאותיות.. (מצד שני הם בטח נאלצים לסבול הרבה כאלה..)

0 אור 0

New member
ממעט הידע שלי

אצלנו כל הקטע של בדיקות הוא בצורה אחרת לגמרי, אבל מהכניסות שלי לאתר של הכללית - זימון תורים לרופאים דרך האתר הוא מאד פשוט ונוח. גם מבחינת המוקד - יש שני מספרים: אחד לאחות שיכולה ליעץ, אבל המוקד הרגיל אלו סתם טלפניות שאין שום סיבה וסיכוי שידעו לתת לך יעוץ מקצועי

הבעיה היא לא להזמין תור בטלפון או באינטרנט

שירז כתבה שהיא רצתה "להתיעץ" איזה בדיקות כדאי לה לעשות. ומכל מקום, כדי לבצע בדיקות בכל קופת חולים או אפילו בדיקה אחת יש צורך בהפניה לרופא.

0 אור 0

New member
הבנתי טוב מאד- ויש שתי אפשרויות

1.להזמין תור לרופא המשפחה/כללי - הוא זה שגם מייעץ לך וגם מזמין את הבדיקות. 2. לדבר עם האחות במרפאה (אפשר גם טלפונית - אבל לא למוקד הכללי אלא לאחות) ,להתייעץ איזה בדיקות כדאי לעשות עוד לפני שמגיעים לרופא -ואז היא מחתימה את הרופא על הבדיקות, דרך 2 מומלצת רק לאנשים שאין להם כל כך על מה להתייעץ, אלא יודעים שהם צריכים לעשות את הבדיקות השנתיות השגרתיות שלהם - אז במקום להכנס לרופא פעם אחת רק כדי לקבל את הניירות של הבדיקות ואחר כךעוד פעם כדי לקבל תשובות - האחות חוסכת את הפעם הראשונה.

kerenor30

New member
מבינה לליבך!

פשוט נוראי. אולי כדאי להם ליישם את מה שמזרחי עכשיו עושים עם כל ביטול המוקדים הטלפונים ודגש על יחס אישי יותר. שגם לקופות החולים תהיה בריאות היברידית :)

0 אור 0

New member
מה מזרחי עושים עכשיו?

אל תגידי לי שהפקידה המפגרת שלי תתחיל עוד פעם להתקשר אלי כדי לשמור על קשר אישי אתי ... אני מבחינתי מספיק לי להכנס לאתר פעם בחודש, ולסניף אני מגיעה רק כשצריך לאסוף כרטיס אשראי (אולי הם ילמדו מאמריקן אקספרס ולייפסטייל ששלחו לי הביתה עם שליח וחסכו לי גם את הביקור הזה בסניף).

kerenor30

New member
היי אור

לפי הפרסומת יש להם כזה שירות שמוביל במקום למוקד טלפוני ישירות לבנק ואולי כדאי שגם מוקדי קופות החולים יישמו את זה. במקום שישבו שם פקידים שלא מבינים בתחום, שישימו אפילו סטודנטים לרפואה או לסיעוד שגם ככה מחפשים עבודות סטודנטיאליות ויכולים ככה לתרום.

0 אור 0

New member
משעשע

לא ראיתי את הפרסומת, אבל מצחיק שמציגים את זה בתור משהו חדשני, עד לפני שנתיים-שלוש הרי היה לנו קשר טלפוני ישיר לסניף, ואז הם "שדרגו" את השירות וטלפון לסניף נותב למוקד הטלפוני, אחר כך כשהלקוחות התעצבנו, אז הפקידה נתנה בסוד ללקוחות המיוחסים/חביבים עליה את המספר שעוקף את המוקד, אז אנימבינה שעכשיו זה רשמי ותופס לכולם? ולגבי קופת חולים - יש להם כבר. לפחות בכללית יש לך טלפון אחד של המוקד שמיועד רק לתיאומים, ויש מספר אחר להתייעצות עם אחות ועוד מספר (וגם באינטרנט) להתייעצות עם רופאים מומחים. כל מה שצריך זהלהתקשר למספר הנכון.

אולי לפני שנתיים שלוש אבל היום

הכל טכני ועד שאת מגיע לפקיד אישי ,מה שנקרא קצה נפשך,לא מדברת על חברה מסויימת אבל בכלליות לגבי הפרסומת,קיבלתי אליה הסבר לפני מספר ימים אני אשים גם לך קישור,זה מסביר על השירות החדש של מזרחי של בנקאות היברידית זה שיש לך פקיד משלך לכל עניין,ולא מישהו שמתחלף כל פעם שאת מגיעה למוקד,דווקא זה רעיון ממש נחמד לדעתי ,ואני חושבת שאפשרי ליישם אותו בכמעט כול חברה שמספרת שירות לקוחות-בשורה התחתונה אני לא מכירה אף אחד שייתנגד לקבל שירות אישי מה זה המוקד הזה של כללית שסיפרת עליו? זה ה2700 הרגיל?אם לא תוכלי לכתוב את המספר בבקשה? תודה והמשך יום נעים

0 אור 0

New member
תגובות

לגבי הפקיד האישי - היה לי פעם חשבון בבנק לאומי, ואני עזבתי אותו בזעם רק בגלל הסיפור הזה של פקיד אישי. התיאוריה נשמעת יפה - יש לך פקיד קובע שמכיר אותך ומטפל בכל ענינייך. בפועל זה עבד ככה שכל פעם שהייתי מגיעה לבנק (זה היה טרום אתרי האינטרנט המשוכללים, אז היה לפעמים צריך להגיע), כל אחד היה צריך לעמוד בתור של הפקיד האישי שלו. תנחשי אצל מי היה תמיד תור ארוך ואיטי? ואני אין לי סבלנות ופנאי לעמוד /לשבת שעות בבנק בשביל כל דבר קטן. לעומת זה בבנק הפועלים שגם בו היה לי חשבון, הייתי הולכת לתור הכי קצר, מקבלת שירות אישי ואדיב, ואפילו מדי פעם כשהיתה לי איזה בעיה בחשבון , הרימו לי טלפון מהסניף כדי להפנות את תשומת ליבי וכשאני התקשרתי עזרו לי לפתור את הבעיה. וזה למרות שכל פעם דיברתי עם מישהו אחר שהיה זמין באותו רגע (ורק בגלל שהם כאלה נחמדים, עד היום יש לי את החשבון הזה - למרות שהחשבון העיקרי שלי הוא במזרחי) בבנק מזרחי עד היום יש משהו באמצע - בתיאוריה יש לי פקידה אישית, שעושה המון מאמצים כדי לשמור אתי על קשר אישי (אני די לא סובלת אותה , אז לא כל כך מצליח לה), אבל כשאני רוצה שירות לא ממנה, אין לי בעיה לקבל. קיבלתי היום מכתב על ההיברידי אז אני באמת אקרא מה כתוב שם ואבין . לגבי קופת חולים: אין לי את המספר - ראיתי על זה פרסום באתר האינטרנט של הכללית, ורק פעם אחת השתמשתי בזה כשהייתי צריכה להתייעץ לגבי הכנות לאיזה בדיקה. בדרך כלל אני חושבת שנכון לדבר עם אחות או רופא שמכירים אותך, ולא םע מישהו זר שיכול לתת רק תשובות כלליות (ואם כבר זר אז אני מחפשת תשובות בפורומים ולא בטלפון) מה שאני וע

עד כמה שהבנתי

שבבנקאות ההיברידית, זה כל הרעיון שמשלבים בין בנקאות אישית למצבים של קוצר זמן,אפשר לשלוח גם מיילים וגם אסאמאסים אבל זה פשוט מגיע לבנקאי אישי שמכיר אותך,אני אוהבת את המגע האישי והאנושי,כמו שכתבת לגבי הקופת חולים זה נשמע לי ממש מעולה,ומשהו שאישית הייתי משתמשת בו,אני גם בכללית אז יש מצב שבאמת אשתמש בו
תודה רבה לך ושיהיה לך סופ"ש נעים

למעלה