מה כבר בוקר

buhv

New member
חייבת להודות לכולכם על ה....

היי לכולם...:) אני חייבת להגיד תודה ע נ ק י ת על התמיכה הגדולה שקיבלתי בעקבות הפנייה שלי "מצוקה בעקבות יחסים ללא אינטימיות" - אומנם כתבתי דיי הרבה - ולא האמנתי שמישהו בכלל יקרא את הסיפור שלי עד הסוף אבל כמות התגובות שקיבלתי הייתה ענקית .הייתי זקוקה לכמה שעות כדי לעבור על כל התגובות. אתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה זה עזר וכמה כייף לקבל תמיכה ו"כתף" להישען עליה מאנשים שפשוט אכפת להם ... היו המון תגובות שפשוט "סידרו" לי את המחשבות והכניסו אותי למסלול... מקווה שאצליח ליישם את מה שאני יודעת שאני צריכה לעשות - פשוט עדיין אין לי את האומץ ואת ההחלטה הסופית - כל פעם שהחלטתי שזהו אני עושה את זה - דיברתי איתו והלב שלי נצבט - כאילו משהו בכל זאת מסרב לשחחר, וכאב מילא את המקום . אז שוב תודה ענקית על כל התמיכה שהרעפתם עליי ומבטיחה לעדכן בהמשך העלילה..... שתהיה שנה מקסימה וגמר חתימה טובה לכולנו ...:)

maof

New member
מה כבר בוקר../images/Emo35.gif

לפעמים קורה לי...שהגעתי למקום שלא הייתי בו ופתאום נדמה לי...שאת מה שאני רואה כבר ראיתי אני כאילו הולך....בחלום של מישהו אחר או אולי בחלום של עצמי...שאני כבר לא זוכר מעוף

בוקר

קיבלתי למייל מעולם לא הבנתי מדוע הדחף המיני אצל גברים ונשים כל כך שונים. ומעולם לא הבנתי את כל הנושא הזה של מאדים ונגה. גם לא הבנתי למה גברים חושבים עם הראש ונשים עם הלב. בשבוע שעבר אשתי ואני נכנסנו למיטה , העניינים התחילו להתחמם והתשוקה והלהט התחילו לבעור, כשלפתע היא אומרת לי "לא בא לי, אני רק רוצה שתחזיק אותי קצת" הגבתי מיד ב"מה ??????" "מה זה אמור להיות?" אז היא אמרה את המילים שכל גבר בעולם מפחד ושונא לשמוע: "אתה פשוט לא מחובר מספיק לצרכיי הרגשיים בשביל שאני כאישה אספק את צרכיך הפיזיים. למראה פניי ההמומים היא הגיבה ב"אתה לא יכול פשוט לאהוב אותי בשביל מי שאני ולא בשביל מה שאני עושה לך בחדר השינה?" הבנתי שהלילה לא יקרה כלום והלכתי לישון. למחרת בבוקר החלטתי לקחת יום חופש מהעבודה ולבלות איתה. יצאנו לארוחת צהריים נחמדה ומשם לחנות כלבו גדולה. הסתובבתי אחריה כשהיא מדדה כמה שמלות יוקרתיות. היא לא יכלה להחליט איזה מהם לקחת , אז אמרתי לה לקחת את כולם. היא רצתה נעליים תואמות לשמלות, אז אמרתי לה לקחת זוג תואם לכל שמלה שהיא בחרה. עברנו למחלקת התכשיטים שם היא מצאה לעצמה זוג עגילים יקרים משובצים ביהלומים. היא כבר הייתה כה נרגשת ובטח חשבה לה שנפלתי מהירח. חשבתי שהיא בודקת אותי כשהיא בקשה צמיד טניס , בזמן שאני יודע שהיא מעולם לא שחקה טניס, אבל החלטתי לזרום ואמרתי לה "זה בסדר מתוקה, תקחי לך אחד". מרוב התרגשות היא כמעט הגיעה לאורגזמה. בהתרגשות רבה ועם חיוך רחב היא אמרה לי "אני חושבת שזה הכל יקירי, בוא נתקדם לקופה". לא יכולתי להתאפק כשאמרתי לה "לא יקירתי , לא בא לי" פניה החווירו, כשהיא המומה לגמרי אמרה לי "מה????" אמרתי לה " באמת יקירתי, אני רק רוצה שתחזיקי את הדברים קצת. את פשוט לא מחוברת מספיק לצרכיי הכספיים בשביל שאני אספק את צרכייך כאישה לקניות". ובדיוק כשהיה נראה שהיא תהרוג אותי הוספתי, "למה את לא יכולה לאהוב אותי בשביל מי שאני ולא בשביל הדברים שאני קונה לך?"......... הערב גם לא נראה לי שיצא לי סקס איתה.

../images/Emo6.gifגדוווווווווווווול ויש המשך

הוא נכנס הביתה, פשט את בגדיו ועלה על ב' הוא התיישב על הספה המרווחת, המרופדת והנעימה, התרווח לו בנחת, הרים רגליו על השולחן, ואז נזכר שלא הכין פק"ל אלה היו חבריו המעודדים: פיסטוקים, גרעיני אבטיח, שקדים ופחית בירה צוננת. הוא העיף אליה מבט והיא בשניה הבינה לצמאונו, נגשה למטבח, קישטה לו צלחת מלאה כל טוב והגישה לו מלווה בבירה הצוננת. הוא נשם לרווחה, התרגש כמעה, כי המשחק כמעט התחיל.... הוא סידר לעצמו את הכר מתחת ליד שישווה לו תנוחה נוחה לשלוח ולקלוע ל"קולבויניק" של שאריות הפיצוחים (שחלילה לא יתפס לו השריר ביד). הוא שוב התרווח ואז....אז....נזכר שהשלט רחוק...הוא הביט בה שוב, והיא מיד הבינה....ניגשה להביא לו את השלט ישר ליד. הוא לחץ על הכפתור ומקלט הטלויזיה נענה לו. המשחק התחיל. הוא נהנה, אויי כמה שהוא נהנה, שדרן הספורט נלהב, השחקנים מתרוצצצים, בין להין מתפוצצים ברקע הגרעינים בפיו, קשה לשמוע את קול לגימותיו מפחית הבירה ,אך פניו הביעו שביעות רצון גדולה. מצב רוחו מרומם, שחקני הקבוצה שהוא אוהד מפגינים יכולות וכושר משחק טוב. הוא מריח את הגול, השדרן צועק לנוכח התקפה טובה של הקבוצה שלו, הכדור מתגלגל לעבר השער ופתאום.... בום. כבה המקלט. אשתו ניתקה את החשמל ואמרה לו...מססספיק לך, למה לא תלך לשפוך את הזבל אתה פשוט לא מחובר מספיק לצורכי הבית הזה. למה אתה לא יכול להבין לבד שהבית הזה לא מתנהל לבד, שהכביסה לא מתכבסת לבד, שהאבק לא נעלם לבד.

amitshein

New member
ואז...

הוא הכניס לתוך תיק קטן את מברשת השיניים, את מכונת הגילוח, זוג תחתונים, חולצת טריקו אסף את הזבל... ירד לרחוב, זרק את הזבל בפח נכנס לאוטו ונסע... כבר שבועיים שהיא מתקשרת אליו לעבודה, לסלולרי, אבל הוא לא עונה...

../images/Emo6.gifוכעבור שנה מצאו עצמם

וכל אחד מהם בנפרד כותבים בפורום ג"ג. בוקר טוב לך איש

amitshein

New member
../images/Emo45.gif

ולך צחוק בלב...
ב-
שיהיו לך עוד הרבה ימים של צחוק וגמר חתימה טובה

חזקוש

New member
בוקר טוב ותודה

תודה למי שהגיב וברך אותי על חזרתי לכתוב בפורם זה נעים לקבל תגובות ובייחוד מפרגנות שמח להיות אתכם חזקי

הבוקר עושה חשבון נפש ../images/Emo16.gif

הכנפיים הכנפיים שלי נטועות בקרקע, כבר שנים שאני לא זוכר איך לעוף. "אילו היו לי גם שורשים וגם כנפיים"....אבל מי בכלל רוצה שורשים עכשיו? האבסורד זה תמיד אני, הקול שלי מהדהד לי בתוך הראש בנימה מלגלגת "אתה רואה? אמרתי לך" אתה רואה, ככה זה נולדנו רק בכדי לעשות טעיות, לא בשביל שום דבר אחר. הירח כמה אני עוד יכול למצאו בירח מה שמעולם לא מצאתי באיש? עדין מחפש קסמים בכל מקום

amitshein

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo6.gif

וממחר מתחילה לה חופשה ארוכה עדדדדדדדדדדדדד אחרי סוכות. איזה כיף

למעלה