מה יש מחר?

pooka

New member
מה יש מחר?

למישהו יש מושג מה יש מחר? אני ממש מתה לדעת!

enjye

New member
מחר בפרק

http://www.miraclegenki.com/cherryblossoms/ep28screencaps.html תכנסי לכתובת הזאת זה מה שיהיה מחר

Yosh Yosh

New member
בגדים שחורים+יד למעלה=...

;-; נו, זו לא אשמתי. כרגע ראיתי סרט על היטלר בערוץ 1 ;-; לא תפסו את הסקרינשוט הזה טוב XD

נצל"ש וסליחה עליו

כי פשוט ענו לך ואין עוד פירוט אז הרשי לי לא לפתוח טופיק חדש.. סליחה! דיירתי את סאקורה פעמיים במשימה וכשהיא רואה את יוקי
ואת לי בפר היום... מסמיק! קבלו

kitty92

New member
כנסו, יש לי שאלה!

האתר שעשיתם את הפרצופים האלה, היה לי אותו ולא שמרתי, מישו יכול לשים קישור?

נצל"ש, מתי אפשר לראות את הסרטים?

חברה שלי מציקה לי שבועות שאני אוריד אותם, אז רק ליתר ביטחון- מאיזה פרק אפשר לראות את הסרטים בבטחה בלי ספוילרים? ועוד שאלה- מתי נגמרים הפרקים של איסוף הקלפים?

star_female

New member
את הראשון לא יודעת

את השני נראה לי רק אחרי הסדרה :X בכל מקרה, עדיין לא. והפרקים של איסוף הקלפים מסתיימים בסוף העונה השנייה, פחות או יותר.

S.Riddle

New member
נאם.

הראשון מסוף העונה השניה נדמה לי, פרק... 47? כןכן. השני אחרי סוף הסדרה.

Houndour

New member
כמעט ^^ ../images/Emo79.gif

את הראשון אחרי העונה הראשונה (אחרי פרק 35) וזה לא שיש טווח של פרקים בסדרה שאפשר לראות בהם את הסרט.. הסרט מתרחש -בדיוק- במעבר הזה בין העונות כי זה בחופשת החורף שלהם ^^ ובקשר לסרט השני אני סומך עלייך צ'ה

S.Riddle

New member
ארם, אבל מה לגבי ../images/Emo58.gif

יואה? הוא לא מופיע בסרט הראשון?
*לא זוכרת בגרוש*

Houndour

New member
לא, הוא לא ../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

בסרט הראשון היא עדיין בשלב תפיסת הקלפים, היא תופסת את ארוו. חשבתי שהחלטת לצפות בו שוב..

nolee232

New member
../images/Emo58.gifיש קצת

בסרט הראשון היחיד שעדיין לא תפסו ויש שם זה את קלפי ה:חץ (שהיא תופסת בתחילת הסרט) וחרב ועוד משהו אבל אני לא זוכרת אבל אם אני לא טועה אין כל כך הרבה קלפים חדשים חדשים והם לא משתמשים בכלל בהרבה קלפים בסרט גם אם אני לא טועה כי ראיתי את הסרט לפני שבוע ואני לא זוכרת כלכך אהה ויש גם את קלף הסופה שלי מפעיל

למעלה