מה יש לכם?!?!?!

• פותח הנושא BoSco
  • פורסם בתאריך

BoSco

New member
עוד מעט זה מתחיל....

מעניין מה יהיה בין סאלי טיי ואלכס...

BoSco

New member
היה פרק מהמם!

סורי אין לי הרבה זמן אז בקצרה... הפרק הפתיע אותי! דבר ראשון לא תיארתי לעצמי שזה גסלר מי שירה ברוס... דבר שני איך הם קישרו בין העונה השנייה! איזה קטע עכשיו הביאו פתאום לקרלוס תינוקת! מאיפה זה בא??? אולי עכשיו הוא יהיה יותר רציני.... הסוף של הפרק באמת היה משהו והתאכזבתי שלא כל התחנה הלכה ליום שנה של בובי אלא רק קים ואלכס... זהו אני חייב לזוז אני ירחיב מחר אחרי ביה"ס... היה פרק מהממם עם סוף עצוב... אגב למישהו יש מושג איך קוראים לשיר בסוף?

Romeo italiano

New member
בואו נעשה את זה לפי הסדר

אני יודע שאני די חדש בפורום הזה, אז לתגובות החמות על הפרק היפה של היום אני ממליץ שנזרוק דמות וכולם יתנו את התגובות שלהם על הפרק של היום והדמות ככה זה ימנע סבטוחה, בכל מיקה היה פרק ענק מרגש שרק משמרת שלישית יכולה להביא

QsomeoneQ

New member
לא יכולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חייבת להגיב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

LOL!! לא יכולה בלי הפורום זה האינפוזיה שלי!!! איזה פרק מדהים היה לנו!!! הייתי מזה מבולבלת מההתחלה כי לא הבנתי למה שמים ב"previews" של הפרק הקודם תמונות של המוות של בובי... אבל הבנתי
איזה תינוקת חמודה!!! היא כזאתי מלאך!! פשוט מושלמת!!
ואיזה חמוד קרלוס שהוא בדק שהיא נושמת... איזה לחוץ הוא
איזה נחמד מצד אלכס ללכת עם קים אל הבית קברות
ועוד לוותר בשבילה על המקום בסקווד של המכבי אש..!
ואיך כעסתי על ג´ימי בהתחלה אבל אז הבנתי שהוא עושה את זה בשביל קים וג´ואי אז סלחתי לו
איזה חמוד בוסקו!!!!! איזה מושלם הבנאדם!!!!!!!!! הוא כ"כ מאוהב!!!! חחחח.... איך הוא צעק על גאסלר!! LOL זה היה גדול כמה שהוא רצה לעזור לפיית´ ורצה להרוג את עצמו כשחשב שזה לא יעזור מה שהוא עשה (איזה משפט.... אני לכתוב לדעת
)
עיצבן אותי פרד!! רציתי שהם יריבו!! כ"כ רציתי שהם יריבו!!!!!!! גגגגגגררררררררררר רציתי שהם יריבו ואז בוסקו ינחם אותה (אמרתי כבר שרציתי שהם יריבו
) אבל היה נחמד מצדו לא לכעוס עלייה... בדיוק דיברנו על זה שהוא לא נחמד, אז כל הקטע שהוא תמיד כועס עלייה בגלל הדברים האלה... אז הנה עכשיו הוא נחמד... oh well... חייבת להודות...
היה פרק נחמד ומאוד חיובי, לא יותר מדי אקשן אבל זה רק מראה כמה המפיקים והבמאים גאונים שהם יודעים לעשות פרק בלי אקשן אבל עדיין שהוא יהיה מדהים!! אני
משמרת שלישית!!!
כולם להדליק
לזכר בובי !!!!!!!!!!

mk100

New member
פרק מדהים !!!!../images/Emo45.gif

אני לא יודעת מה אתכם אבל הקטע שפיית חושבת שהיא הרגה ואז מסתבר שזה גסלר פשוט ענק ובוסקו שמחפש אותה בנרות ואיך שהוא אמר לה בפרצוף כזה חמוד שהוא יאסוף אותה ללויה והיה מאוכזב שהיא הלכה לארוחת ערב הזאת. מישהו שם לב עד כמה טוב נראה טיי כשהוא לא מגולח !!!!! והקטע בין קים ואלכס ממש מרגש איך היא ויתרה כדי לעזור לקים והחשוב מכל - נייטו סוף סוף פיתח קצת רגישות, היה ברור שהוא בסוף יקפו ויגיד משהו בבית חולים, כמה חסר רגשות אפשר להיות אז שוב זה נגמר וצריך לחכות ליום שלישי הבא יום טוב ח´ברה

Bavmorda

New member
וזה כבר הסתיים

איזה פרק אנושי ויפה - כמעט בכיתי בסוף

Bohemian kid

New member
נכון../images/Emo70.gif אף אחד אל אמר שהיא נכנסה

להריון, לא היה פרק שהיא אומרת שהיא בהריון... ואיך שנה עברה כל כך מהר
מוזר... וזה היה די ברור מההתחלה שהפרק יתמקד יותר בקים. פרק מאוד נחמד... הייתי בטוח שפרד יצעק אבל הוא היה נחמד

Romeo italiano

New member
התגובה שלך הייתה בידיוק כמו שלי

איך שראית את הפרק וסיכמת ממש בידיוק כמוני, אפילו יותר רק חוץ ממה שכתבת מעניין מה דוק יעשה, כי זה נראה שיהיו לו יסורי מצפון ואז אולי הוא יספר למשפחה העשירה על המקרה עם ה...נו הדבר הזה של הצוואר , ברח לי השם, בקיצור הסיפור שהכי הדהים אותי היה מי אם לו קרלוס שפתאום הוא היה הנחמד וההומני באמבולנס (למרות שתמיד זה יהיה דוק) וסוף סוף התבגר הבן אדם, אבל מה אני חייב להגיד שלא נראה לי שבוסקו מאוהב בפיית´ כמו שכתבת הוא רק דואג לה מאוד מאוד מאוד ואוהב אותך כחברה שותפה אבל לא במובן האהבה, אבל איך שהוא הגן עלייה היה יפה ביותר, קשוח קשוח אבל בן אדם טוב

@יעל@

New member
לא הבנתי:

למה שגרסלר יהרוג? הרי ההוא רק ראה את כל הירי שם חטף הלם הקיא השתין במיכנסיים ולא יודעת מה עוד......... צודקת. באמת טיי ניראה טוב כשהוא לא מגולח (אבל לא להגזים שלא איזה פרק אחד ניראה אותו עם זקן ארוך..... ) הקטע עם קים ואלכס היה יפה באמת.... וקרלוס מה אפשר להגיד על קרלוס??? הבחור הקרוע והאידיוט סופסוף התחיל להיות רגיש שגילה שיש לו תינוקת מאיזה פעם שהוא ז$#@ איזה חברה שלו שנהרגה.... רק שזה לא ידפוק לו את היחסים עם בחורות... ודוק... האבא של הבחור ההוא רצה להודות לך... טוב בטח הוא לא רגיל לכ"כ הרבה "הערצה" וזה ואז פיתאום ההוא בא ואומר לו: אני חייב לך! הצלת את הבן שלי ובלה בלה בלה בלה....

@יעל@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן... ישתטח על קיברי צדיקים....

B a n j o

New member
שלום לכולם !

פעם ראשונה שאני נכנס לכאן וזה ממטרות אנוכיות בלבד אבל אני מקווה להיכנס לפה יותר כי באמת, זו אחת הסדרות הטובות ביותר שיש כרגע (אחרי באפי כמובן)
אז שאלה קטנה שהייתה לי היום, פיספסתי את שני הפרקים הקודמים (עבודה) וקיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר בבלאגן...
וכמו שנאמר לפני, אכן פרק מצויין ! דווקא אני ניחשתי שגסלר הוא זה שירה (את מי יעיפו מהסידרה?
) למרות שלא כ"כ הבנתי מה הלך שם... ותודה למי שיעזור לי !!!!

QsomeoneQ

New member
Hell no../images/Emo70.gif

ofcourse he is inlove with her!!! like duhhhhhhh!!!!!!! LOL זה ברור כ"כ!!!! הוא כ"כ מאוהב בה!!!!!!!!!
וגם אני מאוהבת בבוסקו
... אבל את זה כולם יודעים

Romeo italiano

New member
תעזבי שטויות הוא לא מאוהב בה

כמו שאמרתי הוא אוהב אותה אבל לא מאוהב בה, הוא אוהב אותה בחברה ידידה שותפה , כמו שהיא אוהבת אותו וקים אהבה את בובי (או שזה לא דוגמא טובה) יכול להיות שאני טועה אבל אני בספק, איכפת לו ממנה מאוד כי היא בין היחידות שמבינות אותו ואיכפת ממנו בגלל זה הוא מגונן עליה, והוא גם יודע שהיא הייתה עושה לו אותו דבר, והיא אפילו עשתה., אבל באמת בוסקו ממשיך להיות הכלי של הסידרה מהפרק הראשון עד עכשיו, זוכרת את הפרק הראשון איזה צחוק היה איתו? בכל מקרה אם נשנה נושא אני מקווה שסאל יזרוק את הנאחסית ויתן מכות לבן שלה, ובקשר לנייטו אין לי מושג מה יקרה לו שבוע הבא כי עכשיו הוא בלתי צפוי. ותנסו כולם לא לקרוא את התקצירים של שבוע הבא , אני יודע שזה קשה תאמינו לי גם אני הייתי קורה אבל זה לא כיף ככה, שיהיה הפתעה אתם יודעים.

Bavmorda

New member
QQ גנבת לי את המילים מהשרשור

שלי שירד כבר למטה.. ואני מצטרפת לדברייך צדקת בכל מילה

mgirl

New member
אוקיי, הנה

פרק פצצה, מדהים!! התינוקת מקסימה, אכן. ג´ימי צודק בהחלט. קרלוס היה רגיש ביותר הפרק וזה היה חמוד מאוווווווד. המשך כך ותהיה חמוד כמו בוסקו! הוויתור של אלכס היה באמת נחמד מצידה. ובוסקו... איי, מדהים הבנאדם! איך הוא שיקר בשביל פית´ זה היה כזה פצצה! אבל הכי מגניב זה שהוא בא אליה ´זו לא את, פיית´, זו לא יכולה להיות את, זו לא את, זו לא את!!!´. באמת, תשכחי מפרד, הוא לא את, בוסקו הוא טוטאלי את! (?!) גם לדעתי היה יותר מגניב אם הם היו רבים, אבל לא כמו קודם, זה נמאס, אלא ריב יותר... שונה, לוידעת... כולם גאונים שם. רק החלק של בובי היה קצת על הפנים. כאילו, הוא מת, הלך, די, get over it!

@יעל@

New member
מה את רוצה?

בטח קימי תשאר דכאונית עוד 8 עונות.... טוב מצד אחד אפשר להבין אותה.... אבל היא הגזימה. וכל הזמן שנותנים את התקצירים מהפרקים הקודמים אז פתאום שמו את הקטע שהאידיוט הנרקומן הזה ירה בו.... ניראה לי שלמפיקי משמרת קשה להפרד ממנו ובטח הם חושבים להם למה לא העפנו אותו מהסידרה בדרך אחרת???
כאילו תחשבי אם לא אז הם לא היו מכניסים את קימי לדיכאון.......
מצד שלישי: שנה שלמה להיות בדיכאון בגלל שהפרטנר שלך מת?????????????

QsomeoneQ

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מזתומרת../images/Emo35.gif אם היית רואה

את הפרטנר שלך מת פתאום בלי שבכלל הספקת להפרד ממנו- לא היית בדיכאון?!? אני הייתי משהו כמו 10 שנים אבל אני מקרה מיוחד

למעלה