מה יש לכם נגד ג'סי?

מה יש לכם נגד ג'סי?

אני לא מגיב פה הרבה... אבל אני קורה הרבה... ורובכם נגדה פשוט! מה יש? מה קרה? היא כל כך תמימה! מה עשיתם ממנה מפלצת? חוצמזה שהיא אחת הדמויות הכי יפות בסדרה! תאכלו חול!

אגב...

נדמה לי שמצאתי את ה"מייספייס" שלה... אבל לא נראה לי שזה אמיתי! בכל מיק.. לי אין מייספייס, אז אולי מישהו אחר מתנדב לבדוק ולשלוח לה איזה הודעה? http://www.myspace.com/batinthesungirl

LeAnnDylan

Well-known member
זה המייספייס שלה ../images/Emo13.gif

הבנות אמרו בראיון שלג'יימי (ג'סי), אפריל (לורי) ומגדה (אנדי) יש מייספייס כל השאר מזוייפים, במיוחד אלה של מאט>< לפי מה שהבנתי גם לג'ון לוק (ג'וש) יש אחד אבל לא שמעתי אותו אומר את זהאז אני לא יכולה להבטיח לכם שזה אמיתי.

מאגניב!

אז זה של מגדה? http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=231464030 wOOt! היא בת 22? לא מתאים בכלל! חחח

adii1201

New member
א' זה ספוילר../images/Emo58.gif

וב' אני לא אוהבת את הדמות שלה. היא כלבה והיא בגדה בקייל וחוצמזה שלא אהבתי אותה מההתחלה... מה הקטע של העצבים? זו דיי זכותנו לא לאהוב דמות מסויימת...

להירגע להירגע

לא באתי לריב או משהו כן? חח בלי עצבים... חוצמזה שהיא לא בגדה בו במודע... הכל מהתת מודע כי זה מה שאמרו לה לעשות ב"מאדאקורפ"!

adii1201

New member
אוח תסמני ספויילרים! ../images/Emo58.gif מעליי ואצלי

לא כולם פה ראו את העונה השנייה! וחוצמזה, זה לא באמת משנה.. היא ידעה שהיא יכולה לבגוד בו והיא לא עצרה את זה... חוצמזה שהדמות שלה מעצבנת אותי בלי קשר...

Bean kob

New member
../images/Emo207.gif בלי קשר לשרשור שאלות

דבר ראשון אני חדשה P: אז.... יש עונה שלישית ואם כן מתי היא יוצאת? ומישהו יכול לתת לי שמות מלאים של השחקנים? סורי על הטמטום ><

ברוך הבא!

עונה שלישית אכן יוצאת, אבל לפניה יוצא החצי השני של העונה השניה... זאת אומרת שבינאור ימשיכו עוד 10-12 פרקים נדמה לי לעונה השניה ורק אז תצא השלישית!

adii1201

New member
בעיקרון זה פרקים 14-23

וזה אולי לא יהיה בינואר בגלל השביתה

adii1201

New member
אני לא חושבת שיש לזה קטע../images/Emo69.gif

הם שובתים כי הם רוצים לקבל כסף מכל הרווחים שהרשתות טלוויזיה עושות על הסדרות שלהם והאלה ברשתות טלוויזיה (מניאקים
) לא רוצים לתת להם.. ובעיקרון השביתה נמשכת ולצערי הרב מאודדדדדדדדד עוד לא רואים את הסוף

למעלה