מה יש לכם לחפש שם?

naor23

New member
מה יש לכם לחפש שם?

צודקים מאה אחוז נמאס כבר מהמדינה הזו כל יום רק חדשות רעות טוב לא נראה באופק ואני אבא לילדה מת לעזוב את הארץ הבעיה היא שאין לי רצון להרגיש שם אזרח סוג ד האם יש שמה עבודה מכובדת משפחה אני ואישתי בעלי ידע רב במחשבים ובמכירות בחנות יש פה מישהו רציני או שזה פורום לילדים משעוממים?

הצעדן

New member
אתונות

והאמת היא שהוספת המיותרת בסוף הודעתך מוציא את החשק לענות לך ברצינות.

DJNYC

New member
נאור,

אני מציע לך לדפדף אחורה בפורום, לקרוא את חלק מהנושאים שעלו מאז פתיחתו (לאחרונה) ואז תחליט בעצמך, אוקי? הדרך שאתה שואל באמת לא מביאה חשק לענות לך, אני מקווה שאתה יכול לראות את זה.

"רצון להרגיש שם אזרח סוג ד"

זה רק בראש שלך..... אני לא מרגישה אזרחית סוג ד´, אני מרגישה פה טוב ואני מרוצה מהעבודה והכל.... זה הכל תלוי בך.....

Yaniv-DC

New member
אוי...

זה פורום לאנשים פחות מרירים ועם טיפה יותר כבוד ממה שאתה נותן... למדנו קצת דרך ארץ בגולה...

נאור... ../images/Emo41.gif

צריך לזכור שכל מהלך בחיים הוא תוצאה של מחשבות חיוביןת או שליליןת אתה בוחר! לפי ההודעה שלך אתה נשמע כ"כ ממורמר תגיד איזה מין אפשרויות ודוגמא אתה נותן לביתך
תחשוב על זה או שלא אך ככה בדיוק נראים חייך הבלתי מסופקים וככה ימשיכו להיראות עד שתחליט אחרת... אז במקום להתנשא רד לעפ חביבי ואולי תוכל לקבל קצת מושג

naor23

New member
צודקים ואני מתנצל

המרירות נובעת מתיסכול מהארץ שלנו ומהיכולת שלה לתת לתושביה חיים שקטים יותר. וכמו שאני תמיד אומר תנו לנו 6 מיליון גרין כארד ותראו איך יהיה שלום חוץ מזה הייתי מאוד שמח לדעת קצת יותר פרטים על החברה המצוינים שמדברים אתי פה .ושוב אני מאה פעמים מתנצל!!!! ומקווה שלא שרפתי את עצמי פה?

אל תדאג ../images/Emo24.gif

אני אישית מבינה את התיסכול שלך וכמו שלא אהבתי ששפטת אותנו לא אשפוט אותך! ברוך הבא ואלי באמת כאן תמצא קצת שקט

למעלה