מה יש לכם להגיד על מאזניים באופק עקרב? ולמה זה כל כך לא מסתדר עם תאומים באופק שור וירח בעקרב?
G *gemini* New member 24/7/01 #1 מה יש לכם להגיד על מאזניים באופק עקרב? ולמה זה כל כך לא מסתדר עם תאומים באופק שור וירח בעקרב?
E epitaph New member 24/7/01 #2 זו את? אני לא יודע מה עם מאזניים באופק עקרב...אבל אני יודע על עקרב באופק מאזניים ...בערב אני אגיד לך על מאזניים באופק עקרב (אם מישהו לא יעשה את זה לפניי).
זו את? אני לא יודע מה עם מאזניים באופק עקרב...אבל אני יודע על עקרב באופק מאזניים ...בערב אני אגיד לך על מאזניים באופק עקרב (אם מישהו לא יעשה את זה לפניי).
G *gemini* New member 24/7/01 #3 לא. אני התאומים באופק שור וירח בעקרב. המאזניים במזל עקרב זה סיפור ארוך שאולי הגיע הזמן לנסות להבין.
E ELY New member 24/7/01 #4 רגע... מה זאת אומרת מאזניים באופק עקרב, עקרב באופק מאזניים??? הרי יש אופק במזל אחד או עקרב או מאזניים ויכול להיות כוכבים בהם
רגע... מה זאת אומרת מאזניים באופק עקרב, עקרב באופק מאזניים??? הרי יש אופק במזל אחד או עקרב או מאזניים ויכול להיות כוכבים בהם
E epitaph New member 24/7/01 #5 ז"א... היא התכוונה בשאלה שלה למישהו שהוא מזל שמש מאזניים והאופק שלו בעקרב...אצלי זה ההפך אני בזמל שמש עקרב והאופק שלי במאזניים .
ז"א... היא התכוונה בשאלה שלה למישהו שהוא מזל שמש מאזניים והאופק שלו בעקרב...אצלי זה ההפך אני בזמל שמש עקרב והאופק שלי במאזניים .
E ELY New member 25/7/01 #8 אני תאומים עם אופק מאזניים אמנם אני משתנה כל הזמן ורב גונית אבל זה אחלה לדעתי
י יאיר-טריבלסקי New member 24/7/01 #7 יש עוד הרבה כוכבים במפה חוץ מאלה ולכן צריך להסתכל על כולה בצורה מקצועית, ולא רק על שמינית ממנה..